Amopage

Yoga Poses å strekke Total Body

- Views 0
Advertisement

Yoga Poses å strekke Total Body


Yoga harmoniserer kropp og sinn, oppmuntrende fred og helhetlig velvære. Av den grunn kan det sies at alle yoga er hele kroppen utgjør. Likevel, noen positurer strekke og styrke mange av de store muskelgruppene samtidig. Hvis du er begrenset i tid, utgjør resultater som disse vil gi rom for en trening for hele kroppen. Fokus på strekking av muskler gjennom hver positur, mens frigjøre spenninger fra ansiktet og halsen. Pust under positurer og slappe av. Push deg selv bare så langt du kan gå og holde hver positur bare så lenge du er komfortabel med å unngå belastning.

Være en god hund

Den nedadvendt hund positur er en av de mest populære og lett gjenkjennelige utgjør. Det styrker armer, skuldre og rygg mens du strekker bena. Begynn på hender og knær med armene under skuldrene og håndflatene flatt på gulvet. Tuck tærne etter, slik at du er i stand til å heve bunn i luften og rette bena. Skifte vekten i bena og trykk hælene mot gulvet. Spre fingrene og trykk håndflatene i gulvet. Bøy ryggen litt for å øke bunn så høyt som mulig og la hodet henge komfortabelt mellom armene. Forbli i denne positur for fem åndedrag.

Gi deg selv en klem

Denne enkle kne-til-brystet utgjør lindrer spenninger i hele kroppen din mens du strekker armene, bena og ryggen. Ligg på ryggen med armene utvidet overhead og bena strukket ut, føttene sammen. Løft forsiktig knærne og klem dem i brystet ved å pakke begge armene rundt dem tett. Slapp av, la korsryggen utgivelsen og utvide i gulvet. Hold denne posere for fem åndedrag.

Sveve som en ørn

Ørnen positur strekker overkroppen og styrker underkroppen. Stå rett med føttene hip-bredde hverandre og armene av sidene. Trekke sammen musklene i kjernen og skift vekten i høyre fot. Litt bøy knærne. Pust inn og heve din venstre fot til å krysse den over høyre lår og pakk venstre ben rundt høyre ben. Utvid armene foran deg, slik at de er parallelt med bakken. Plasser venstre albue i skurken av høyre albue. Bøy armene for å bringe dem vinkelrett på gulvet og vri underarmene, slik at du kan lås hendene. Reach albuene litt forover og trykk høyre tommel mot venstre hånd til å utdype strekningen. Bo i denne posisjonen i fem åndedrag.

Gå eller Hold Plank

Planken positur er lik en pushup posisjon. Det styrker hele kroppen ved å engasjere alle de store muskelgruppene. Begynn denne positur ved å ligge med ansiktet ned med bena utvidet, føttene sammen og tær gjemt under. Plasser hendene under skuldrene med albuene pekende opp. Løft kroppen som en helhet ved å trykke opp gjennom hender og føtter for å låse ut armene. Hold magemusklene stramme og ikke løfte bunnen. Kroppen skal være i en rett linje. Løft hodet for å se på gulvet. Hold denne posere for fem åndedrag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/yoga-poses-a-strekke-total-body/ "

相关文章!
 • Stretching og Yoga Poses Stretching og Yoga Poses
  - 阅 0

  Yoga er en av de beste måtene å tone kroppen din, øke styrke, bedre balanse og mer alt på samme tid. Begynn å strekke med Yoga med hjelp fra en erfaren Yoga profesjonell i denne gratis video-serien. Oppføring 1-11 av 11 videoer Bikram Yoga for toning

 • Pilates & Yoga Poses Pilates & Yoga Poses
  - 阅 0

  Pilates og yoga har blitt populære former for trening for å bekjempe stress, for å øke fleksibiliteten og for å få styrke. Som du tar disse forskjellige klasser, vil du legge merke til at de deler noen av de samme positurer. Selv om det er delte posi

 • Yoga Poses og utstyr Yoga Poses og utstyr
  - 阅 0

  Legge yoga stillinger og positurer til en øvelse rutine vil øke fleksibiliteten, frigjøre spenninger og forbedre muskelstyrke. Oppdag de forskjellige typer yoga og finne ut om grunnleggende yoga utstyr i denne gratis video-serien fra en profesjonell