Amopage

Windows XP Internet Explorer Problems

- Views 0
Advertisement

Windows XP og Internet Explorer er relativt stabile programmer, men de noen ganger oppleve feil. Det kan være veldig frustrerende når problemet fortsetter å gjenta seg, og du kan ikke finne løsningen. Heldigvis er det mange ting du kan gjøre for å løse disse problemene med Internet Explorer.

typer

Til tider kan det oppstå feil å sende e-post fra en link i Internet Explorer. Andre vanlige problemer inkluderer en feilmelding om at siden ikke kan vises, mangler bilder og ikke-fungerende hyperkoblinger. Også, noen ganger krasjer i Windows XP Internet Explorer. Dessuten kan programmer som kjører i Internet Explorer med en plug-in ikke fungerer. Andre ganger kan Internet Explorer laste sider veldig sakte. Andre ganger kan Internet Explorer advare deg om at innstillingene ikke tillater ActiveX-kontroller kjøres i web-sider.

Fører til

Problemene du har med å kjøre Internet Explorer i Windows XP er ikke nødvendigvis forårsaket av selve nettleseren. Noen problemer kan oppstå fordi skjermdriverne er utdatert eller fordi du ikke har den nyeste versjonen av Flash Player, Adobe Reader eller Java installert.

Forebygging / løsning

For å løse vanlige problemer med Internet Explorer, klikk på "Verktøy" og "Alternativer for Internett." Klikk på "Programmer" -fanen. Foruten "E-post", velg programmet du vanligvis bruker til å sende e-post. Velg også de programmene du vanligvis bruker til å redigere nettsider, lese nyhetsgrupper, ringe via Internett, holde styr på kalenderdatoer og administrere kontaktene dine. Klikk på "General" fanen. Klikk på "Slett". Slett "Temporary Internet Files" og "Cookies". Klikk på "Avansert" fanen. Rull ned til "Multimedia". Kontroller at alternativknappen ved siden av "Show Pictures" er avmerket. Klikk på "Sikkerhet". Velg "Egendefinert nivå ..." Bla ned til "Scripting" og sjekke "Aktiver". Klikk på "OK". Hvis aktivt innhold som flash-videoer og spill ikke vil kjøre i nettleseren, klikk på "Klarerte områder" og "områder" for å legge til området i listen over pålitelige. Klikk på "OK".

oppdateringer

Du kan løse mange vanlige Internet Explorer problemer ved å oppdatere driverne for enhetene på datamaskinen og oppdaterer alle plug-ins for programmene du regelmessig bruker i Internet Explorer. Klikk deretter på "Start", høyreklikk på "Min Datamaskin" og velg "Properties". Velg "Automatic Updates" og sørg for at "Automatisk" er valgt.

effekter

Hvis trinnene ovenfor ikke klarer å løse problemet, er det mange ressurser som du kan bruke for å få hjelp. Microsoft Hjelp og støtte har mange artikler om problemer databrukere opplever som kjører Internet Explorer i Windows XP. Det er også et feilsøkings produkt verktøy for Internet Explorer. For å få tilgang til verktøyet, navigere til Internet Explorer Solution Center og klikk "Feilsøking". Velg setningen til høyre som best beskriver problemet. Fortsett å navigere feilsøkingssidene til du finner løsningen. Hvis feilsøkingsverktøyet ikke har svaret, få på Windows XP forum på CNET fora for å se om andre Internet Explorer-brukere har løst det aktuelle problemet i Windows XP.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/windows-xp-internet-explorer-problems/ "

相关文章!
 • Hvordan sjekke for Internet Explorer Problemer Hvordan sjekke for Internet Explorer Problemer
  - 阅 0

  Internet Explorer gir brukere med oppdateringer og patcher for å fikse og hindre problemer. Kontrollere Internet Explorer for problemer vil sikre at oppdateringer ikke skape noen problemer. Programvaren kan også forstyrre Internet Explorer. Typiske p

 • Hvordan diagnostisere Internet Explorer Problems Hvordan diagnostisere Internet Explorer Problems
  - 阅 0

  Internet Explorer problemer og feil kan ødelegge leseropplevelsen. Slow nedlastingshastighet, konstant krasjer, sikkerhetsinteresser, og flere pop-ups er noen av spørsmålene mange IE bruker klager over. Mange har byttet til Mozilla Firefox eller Goog

 • Hvor å Fastsette Internet Explorer problemer med å avslutte
  - 阅 1

  Internet Explorer er en av de mest populære nettleserne. Selv om det er relativt enkelt å bruke, og til den gjør det er problemer, inkludert uventede nedstengninger. Finn ut hva du kan gjøre for å rette opp denne situasjonen uten å ta datamaskinen ti