Amopage

Windows 7 Oppstart Prosesser

- Views 0
Advertisement

Windows 7 Oppstart Prosesser


Når du er i stand til å slå på datamaskinen, og deretter gå lese New York Times før den er ferdig med oppstarten, så det er på tide å ta en titt på Windows 7 oppstartsprosessen. Over tid brukerne installere programmer som sniker seg inn oppstarts og bakgrunnsfunksjoner, og oppstartsprosessen blir mer tungvint. Oppstartsprosessen kan endres enkelt, og tar en liten stund å forstå det kan forkorte oppstart og gjøre data livet mye enklere.

Forstå oppstartsprosessen

Når du starter Windows 7, flere programmer starter automatisk, hvorav mange utføre en oppgave, og deretter stenge. Andre forblir i drift. Uansett, over tid, etter hvert som flere programmer rekvirere en del av oppstartsprosessen, potensielt forårsake ustabilitet samt frustrasjon. For eksempel kan det være nyttige programmer du ønsker å holde på datamaskinen, men du trenger ikke bruke dem hver dag, så det er ikke nødvendig å ha dem i oppstart. En sikkerhetsprogram for eksempel trenger å kjøre hele tiden. En taleopptaker for Skype, kan en nyhetsfeed eller en chat verktøyet skal kun brukes ved behov, slik at autoload kan deaktiveres.

Bestem hva du virkelig trenger

Ta en titt på høyre side av oppgavelinjen på alle de små ikonene. De er alle programmer som starter automatisk, men det er ikke alt. Trykk på "Windows Key-R", skriv "msconfig" og klikk "OK" for å kalle opp en hendig tjenester meny. Når det kommer opp, klikk på "Tjenester" -kategorien for å se alle tjenestene som starter opp automatisk. Deretter klikker du på "Startup" fanen for å se alle programmene som starter automatisk.

Finn de skyldige

Finne programmene gumming opp oppstartsprosessen kan være vanskelig bare ved hjelp av kategorien Oppstart beskrevet ovenfor. Hvis man ser mistenkelig, eller hvis du ikke kjenner navnet på programvare selskapet, gjøre et raskt Google-søk ved oppstart element navnet og finne ut hva det er. Hvis det ikke er nødvendig, fjerner du merket det og trykker "OK" for å fjerne den fra oppstart.

Microsoft har et gratis verktøy som heter Process Monitor som kan brukes i forbindelse med en periodisk msconfig anmeldelse. Process Monitor kan brukes til å vise all systemaktivitet i sanntid, og kan være nyttig i spotting som unødvendige programmer som, som en dårlig houseguest, dukker opp på upassende tider og bo for lenge. For de som bruker Windows Ultimate, Professional eller Enterprise, gjør Group Policy Editor det samme. Selv om forsiktighet bør utvises når de-velge et element, kan det lett bli gjenvalgt senere hvis noen problemer følge.

Vet hva å holde

Mange av programmene i Oppstart-menyen er der for en grunn, og elementer som antivirusprogrammer, tjenester for lyd, trådløst, eller touchpads, noe Microsoft eller Intel service og eventuelle sky synkroniseringsprogrammer bør alle være i oppstartsmenyen. Slette noe vesentlig kan påvirke oppstartsprosessen negativt, så ikke bli trigger-happy. Forskning hvert element før oppheve merkingen, deretter fjerner du merket bare ett eller to elementer på en gang og starte å se virkningen. Resultatet kan bli en datamaskin som er klar til å gå før du har hatt tid til å gå få den andre kopp kaffe.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/windows-7-oppstart-prosesser/ "

相关文章!
 • Hvordan bytte fra Mac til Windows ved oppstart
  - 阅 0

  Hvis du har installert Windows på Mac-operativsystemet ved hjelp av Boot Camp, så kan det være lurt å bytte til Windows ved oppstart. Opprinnelig, vil Boot Camp laste Mac OS X ved oppstart, men du kan gjøre overgangen ved å trykke på en knapp under o

 • Hvordan øke hastigheten på Windows XP Oppstart
  - 阅 0

  Det er flere måter du kan øke hastigheten på Windows XP oppstart. Forfølge denne løpet av handlingen vil forbedre ytelsen på PC, øke systemets stabilitet og hjelpe deg å få der du ønsker å gå raskere. Følg denne veiledningen som en walk-through som k

 • Slik sletter du Windows XP Oppstart Items Slik sletter du Windows XP Oppstart Items
  - 阅 0

  Når en datamaskin har for mange oppstart elementer, kan det begynne langsomt, slik at brukeren må gå til sin start-menyen, velg "Kjør" og skriv inn "msconfig". Start en datamaskin til å sette oppstarts endringer i kraft med hjelp fra e