Amopage

Whiskey Barrel Planting Ideas

- Views 0
Advertisement

En gammel whisky fat tar på et nytt liv når du fyller den med lyse blomster, busker av lubben bær eller flytende vannliljer. Når sett på som sjarmerende og rustikk, whisky fat planters er allsidig nok til å passe inn i mange utendørs hage, gårdsplass og landskap planer. Whiskytønner er like hjemme på urbane terrasser, forstads dekk og i bakgårder overalt.

Whiskey Barrel Planting Ideas

patriotiske Blomster

Plant et badekar fullt av patriotiske blomster for å lyse opp uteplassen. Tenk i form av høyde når du velger blomster. Plant høye blomster i midten av fatet, omgi dem med mounding blomster og avslutt med etterfølgende planter, for eksempel søt alyssum i hvitt eller blått. Røde og hvite impatiens vil lett vokse inn i en full ramme rundt høye blå riddersporer plantet i sentrum.

Whiskey Barrel Planting Ideas

Whiskey Tub Hage

Soaked whiskytønner er vanntette, noe som gjør dem en god beholder for en liten beholder vannet hagen eller dammen. Hvis du er bekymret for muligheten av konserveringsmidler i tre, begynner med en plast liner. I stedet for å plante direkte i tønnen, plasserer potteplanter på murstein eller opp-ned blomsterpotter i vannet. En whisky fat er omtrent rett størrelse til å støtte en vannlilje og flere grense planter, samt noen undervanns og flytende planter. Legg til en eller to vann snegler og en guppy eller to, og du har en komplett dammen økosystem på terrassen din.

Whiskey Barrel Planting Ideas

Spaghetti Hage

Fyll en whisky fat med urter og sette den utenfor kjøkkendøren din, hvor de vil være nyttig å klipp når det er tid til å lage mat. Basilikum, persille, rue og timian alt vokse pent sammen, og gjøre gode følgesvenner for en tomatplanter. Bare legg en eierandel i midten av løpet, slik at tomat vil ha noen støtte som det vokser.

Whiskey Barrel Planting Ideas

Tea Garden

Mints er populære urter for te, men de har en dårlig vane med å ta over hagen hvis du ikke inneholde dem på noen måte. Når du plante dem i en whisky fat, kan du velge en rekke mints og la dem gå vill. De ulike former av blader og blomster vil gjøre en attraktiv - og søte lukter - display.

Whiskey Barrel Planting Ideas

En Bucket of Roses

De fleste roser vokser ganske lykkelig i containere, så lenge de har nok plass til sine røtter for å vokse. En whisky fat er stor nok til å romme to vanlig størrelse rosebusker eller flere miniatyr roser. Velg to av samme sorten, eller plukke en håndfull i forskjellige farger. De vil blidgjøre luften med sin duft og legge romantikk til terrassen eller hagen.

Whiskey Barrel Planting Ideas

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/whiskey-barrel-planting-ideas/ "

相关文章!
 • Hvordan Plant i en Whiskey Barrel
  - 阅 0

  Whiskytønner som en gang ble brukt til å holde brennevin kan gjenbrukes for å lage en dekorativ og funksjonell hjørne i et verksted eller hage. Whiskytønner passe med mange dekor stiler. De kan også vær og utvikle en patina hvis de inneholder metall

 • Hvordan lage en Whiskey Barrel Fountain Hvordan lage en Whiskey Barrel Fountain
  - 阅 0

  Utendørs fontener kan tilby en rolig og avslappende stemning til terrassen eller veranda. Med bare noen få forsyninger kan du slå din uteplass til en hyggelig utendørs retrett. Du trenger whiskey fat halv whisky fat liner liten fontene pumpe med slan

 • Hvordan lage en Whiskey Barrel Fish Pond Hvordan lage en Whiskey Barrel Fish Pond
  - 阅 0

  En halv whisky fat kan bli en slående vann-funksjonen i en hage. De kan også hjelpe til å redusere mengden av mygg rundt hjemmet gjennom fisk. Et levende lite økosystem, dammer støtte planter og dyr. Sin egen lille økosystem, whisky fat dammer er båd