Amopage

West Virginia bergingsbil Laws

- Views 1
Advertisement

West Virginia bergingsbil Laws


Akkurat som enhver annen virksomhet, er bergingsbil operasjoner i West Virginia regulert ved lov. Staten setter maksimale kostnader for tauing og lagring, regulerer hvem som kan gjøre forretninger som tauing selskapet og sikrer at alle tauing bærere er registrert. Kjenne bergingsbil lover i West Virginia er et viktig første skritt for alle tauing industri arbeidere, samt for personer som er interessert i å starte en tauing selskapet av sine egne.

Registrering

Under West Virginia Code, noen bærer vrakede eller deaktivert kjøretøy, som en del av en bedrift, må ha en felles transportør sertifikat og bli registrert som en tauing selskapet før du begynner operasjoner. Hvis denne registreringen er opphevet eller suspendert, må tauing selskapet stoppe sin virksomhet umiddelbart. The Public Service Commission kan tilbakekalle eller suspendere registrering basert på klager fra publikum, men kan bare utsette det i 30 dager for første brudd. For det andre brudd, kan Kommisjonen tilbakekalle registreringen i opptil et år, og for det tredje bruddet, kan det tilbakekalle registreringen permanent. Enhver bedriftseier hvis registreringen er truet har en sjanse til å forsvare den i en høring i Kommisjonen.

tauingsutgifter

The Public Service Commission setter også den maksimale tillatte tilhenger priser. Disse varierer i henhold til typen av kjøretøy taues. For eksempel, for personbiler og lastebiler veier mindre enn 7500 pounds, kan slepe operatører kreve ikke mer enn 70 $ per time. Hvis slepe operatøren har en minimum kostnad, er denne avgiften også begrenset til $ 70. Lastebiler veier mer enn 7500 pounds kan taues på en timehastighet på ikke mer enn 90 $. Hvis tauing selskapet kostnader ved mil, kan prisen være mer enn $ 4 per mil. Loven forbyr næringsdrivende å lade både time og kjørelengde priser for samme jobb. Hvis en tauing selskapet ønsker å legge til andre kostnader som ikke er nevnt av Kommisjonen, må det først spesifisere disse kostnadene, og deretter søke om kommisjonens godkjenning. Tauing selskaper kan belaste en ekstra $ 15 per time i helgene, kveldene og føderale hellig hvis arbeiderne mottar overtidsbetaling.

lagrings~~POS=TRUNC

Mange tauing selskaper lagre biler som har blitt tauet, vanligvis mot en ekstra kostnad for eieren. West Virginia statlige loven tillater Public Service Commission å regulere disse kostnadene også. For en personbil eller lastebil som veier ikke mer enn 7500 pounds, kan tauing selskaper belaste $ 15 per dag for utvendig lagring eller $ 25 per dag for innvendig lagring. Disse maksimums stige til $ 25 for innvendig lagring og $ 30 for utvendig lagring når kjøretøyet er en lastebil som veier mellom 7500 og 10.000 pounds og øke tilsvarende for større kjøretøy. Lagrings avgift påløper ved begynnelsen av hver dag, men transportøren kan ikke kreve en oppbevaringsavgift for dagen bilen kommer på anlegget. Hvis et kjøretøy blir levert til et lagringsanlegg etter 13:00, kan transportøren ikke gebyr for 24 timer.

umiddelbar Retrieval

Hvis eieren kommer mens kjøretøyet er koblet til en bergingsbil, eller lastes av en wrecker men har ennå ikke blitt tauet, kan eieren ta besittelse av kjøretøyet. Eieren må være i stand til å produsere en nøkkel og umiddelbart fjerne kjøretøyet. Imidlertid kan tauing selskapet fortsatt lade bilen eieren. West Virginia bergingsbil lov fastsetter at transportøren kan lade opp til halvparten av minimum kostnad for en vanlig slep. Hvis bergingsbil har forlatt lokalene, kan eieren ikke hente bilen til den når lagringssted.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/west-virginia-bergingsbil-laws/ "

相关文章!
 • West Virginia State Laws for Runaways West Virginia State Laws for Runaways
  - 阅 1

  Barn som kjører hjemmefra står overfor en rekke vanskeligheter, og har en vanskelig tid å støtte seg selv mens han deltok i skolen. Personer under 18 år rømt fra en rekke årsaker, selv om det er mest vanlig i USA for barna å bo hjemme til de når 18.

 • West Virginia State Laws om Back Child Support West Virginia State Laws om Back Child Support
  - 阅 1

  Det er tider når en ikke omsorg foreldre er dømt til å betale barnebidrag, og de ikke. I West Virginia, enten de kommer bak på grunn av en jobb tap eller annen gyldig grunn, eller de rett og slett velger å ikke betale, det finnes måter å få penger fr

 • West Virginia Lover om bruk av metalldetektorer West Virginia Lover om bruk av metalldetektorer
  - 阅 1

  Lover om metallsøking i West Virginia faller under jurisdiksjoner av delstaten West Virginia og den føderale regjeringen. For West Virginia, både statlige og føderale lover er ganske tvetydig og ikke tilstanden spesielt at metall oppdage er ulovlig.