Amopage

Vtech V.Smile feilsøkingstips

- Views 0
Advertisement

Vtech V.Smile feilsøkingstips


Den V.Smile TV læringssystem er en av VTech fremste produkter. Det er noen problemer som brukere møter, men - noen på grunn av brukerfeil, mens andre er produksjon glitches. Feilsøking er alltid en prøve-og-feile-prosess som ofte ender i vellykket spill, og andre ganger ender med en telefonsamtale til produsenten.

ikke noe bilde

Hvis strømlampen er på, men det er ikke noe bilde, er det mest sannsynlig et problem med TV-tilkobling. Sjekk de fargede ledningene fra V.Smile å sørge for at alle av dem er koblet til matchende farge på TV. Hvis ja, sjekk inndatainnstillingene TV. Mange TV med flere input innstillinger, så sørg for at du bruker den riktige. På noen TV-apparater, er inngangsinnstillingene funnet på fjernkontrollen, mens andre er de under kanal 2.

Hvis strømlampen er på og alt er riktig tilkoblet og innstilt, kan systemet må nullstilles. Vanligvis er dette problemet i følge med en som ikke svarer "off" knappen. Ved hjelp av en kulepenn, trykk på reset-knappen under konsollen mens strømmen er tilkoblet. Du kan også tilbake ved å koble fra alle strømkilder, inkludert batterier, fra systemet. Koble til strøm og systemet skal starte opp riktig.

Andre vanlige problemer

Feilkobling mellom TV og V.Smile er mest sannsynlig årsaken til lydproblemer. Den røde ledningen er lyden ledningen, så må du ta ut stikkontakten, og sett den inn igjen.

Når joysticken ikke fungerer, kan systemet bare må starte å godta joystick. Trekk styrespaken, slå av systemet, kobler styrespaken til igjen, og start deretter systemet.

batteri~~POS=TRUNC Glitch

Mange forbrukere har rapportert problemer med V.Smile strømforsyning. Hvis du opplever problemer med å starte opp systemet, og ingen av feilsøkings ovenfor ser ut til å hjelpe, kan du ha problemer med strømforsyningen. VTech har ikke gitt ut noen offisiell ord på hvorfor dette problemet oppstår, så det er vanligvis venstre opp til deg å prøve å fikse denne feilen. Det finnes en rekke anekdotiske måter forbrukere har kommet opp med for å løse dette problemet. Hvis du opplever dette problemet, kan du gi disse forslagene en prøve.

På noen systemer vil bytte fra en plug-in strømforsyning til batteristrøm løse problemet. Andre rapporterer at jiggling videospill mens du starter kan be oppstart. En av de mer kompliserte metoder er å trekke ledningen ut før fjerning av en smartridge fra systemet. Sett i en ny smartridge, koble den til igjen, og trykk på reset-knappen og deretter slå på systemet.

Kontakt VTech

Hvis du har mer problemer med V.Smile System, kan du ringe teknisk støtte på VTech. Sørg for at du har navnet og modellnummeret til V.Smile klar. Kontakt VTech på deres hjemmeside (se Ressurser) eller ring (800) 521-2010 i USA eller (800) 267-7377 i Canada.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vtech-v-smile-feilsokingstips/ "

相关文章!
 • Hvordan koble opp VTech V.Smile til en TV
  - 阅 0

  VTech V.Smile er en interaktiv læringssystem som fungerer som en standard kassett-stil spillkonsoll. Den har en kontroller og utskiftbare "Smartridges." Den V.Smile kan kjøre av en AC-adapter eller batterier, men - i motsetning til bærbare syste

 • Vtech V-Smile Learning System Instruksjoner
  - 阅 0

  Den V-Smile Learning System er en pedagogisk video gaming system som er designet for unge barn i alderen 3 til 7. Dette Vtech systemet kobles til TV-en, og fungerer ved hjelp av en rekke V-Smile Smartridges som selges separat. Barn er i stand til å a

 • Hvordan bygge ditt smil muskler
  - 阅 0

  Smil muskler, eller korrugeringsmaskiner, er disse musklene rundt munnen og kinn som fører til den nedre del av ansiktet for å vende oppover når et smil er oppnådd. Disse musklene er ansvarlig for ikke bare smilende, men også trekke munnen ned i en v