Amopage

Volvo Mirror Fjerning

- Views 2
Advertisement

Bytter speil i en Volvo er ikke en altfor vanskelig oppgave, men det vil kreve noen mekaniske ferdigheter. Din side-view og sidespeil kan betjenes via fjernkontroll eller har andre mekaniske og elektriske alternativer, for eksempel avriming / varme, temperaturdisplay og motoriserte posisjon. Fjerning speilene er åpenbart nødvendig for å erstatte dem, men de fleste stater mandat begge speilene for å passere statlige inspeksjoner.

Sidespeil-fjerning

Avhengig av året og modell for Volvo, kan fjerning av sidespeil og dens funksjoner varierer. I de fleste tilfeller, Volvoer ansette elektriske speil som du reposisjonere av interne retnings brytere. Disse elektriske speil krever at du ta av det indre dørpanelet for å få tilgang til ledningsnettet til speilet.

For å fjerne dørpanelet, finne og fjerne oppbevaring skruene. Noen modeller kan kreve en Torx-skrutrekker. Plast concealment faner dekke festeskruene i hoveddelen av døren panel; lirke disse med en flat skrutrekker. Fjern skruen i dørhåndtaket rammen. Forsiktig lirke døren av å velte snap-in holdere som holder panelet til dørkarmen, ved hjelp av en trim panel verktøy eller en liten lirke bar. Etter at du har unseated dørpanelet fra dørkarmen, koble noen ledninger til høyttalerne og innvendig lys og koble dørhåndtaket stang. Løft opp på dørpanelet for å fullstendig fjerne den fra rammen.

Fjern den lille trekantede plast panel som dekker innsiden dørkarmen i det øvre hjørnet på motsatt side av sidespeil. Dette kan har skruen eller kan bare klikker på plass - mye som dørpanelet. Finn og fjern de tre festemutterne som fester speilet studs til dørkarmen, ved hjelp av en skralle og socket. Forsiktig lirke speilet vekk fra døren fra utsiden.

Bakspeilet Removal

De fleste Volvo speil er festet med en limt-på-knappen på frontruten. Eventuelle elektroniske enheter, eventuelt kreve at du løsne ledningstilkoblinger for å fjerne speilet uten å skade ledningene. Ta av bakpanelet på bakspeilet med en stjerne eller Torx-skrujern. Når ledningene er frakoblet, fjerne speilet.

Noen Volvoer har et lite plastdeksel som festes på knappen. Lirk dekselet bakover, og skyv den av rillet kanal på knappen. Fjern festeskruene, og skyv speilet av-knappen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/volvo-mirror-fjerning/ "

相关文章!
 • Hvordan Juster Hovedlys i en Volvo XC90
  - 阅 1

  Hvis frontlysene på din Volvo XC90 er blending motgående trafikk eller opplysende nattehimmelen, bør du justere sikte på bjelkene. Heldigvis Volvos design gjør justering av frontlys sikte en enkel og grei prosess. Det er ingen spesialverktøyene er nø

 • Råd om Endre en Side View Mirror på en Dodge Minivan
  - 阅 2

  I motsetning til mange biler, Dodge minivan serien har utvendige festeboltene i stedet for interiør de som fester sidespeil til dørkarmen. På grunn av dette, blir det indre dørpanelet ikke trenger å fjernes for å skifte speilet. Det finnes imidlertid

 • Hvordan erstatte en Volvo Fuel Pump
  - 阅 0

  Brennstoffpumpen på en Volvo leverer brensel fra gassbeholderen og sender den til motoren. Dersom drivstoffpumpe mislykkes, da motoren vil ikke få drivstoffet den trenger for å kjøre og Volvo er ikke til å kjøre hvor som helst. For å løse problemet,