Amopage

Virtuelle baby shower spill

- Views 0
Advertisement

Virtuelle baby shower spill


Baby dusj bringe sammen alle de kvinner som er spesiell for mor å være. Men når de venner og familiemedlemmer bor over hele landet eller til og med hele verden, kan en virtuell baby shower være den eneste måten å vise æresgjest som alle tenker på henne. Hver baby shower trenger spill, og med en virtuell dusj, og det er mange spill som lar gjestene å ha det gøy selv med mange miles mellom dem.

Barne Født Pool

Gjette barnets faktiske fødselsdato er et spill du kan spille nesten. Send en e-post til hver av de virtuelle dusj gjester for deres inntreden i baby fødsel bassenget. De skal gjette datoen barnet vil bli født, den tid, fødselsvekt og fødselslengde på babyen. Resultatene av dette spillet åpenbart kan ikke bli offentliggjort før etter fødselen, men du vil oppføringene samlet før den store dagen kommer for nær. Den som gjetter nærmest på de ulike områdene vinner spillet.

Online Scavenger Hunt

En online skattejakt med en baby tema fungerer godt for den virtuelle dusj underholdning. Lag en liste over spørsmål eller trivia som er relatert til babyer. Angi tidspunkt for de virtuelle baby shower spill for å begynne. Sende ut en e-post med skattejakt listen på den tiden. Den første gjest til e-post tilbake de riktige svarene er erklært den elektroniske skattejakt vinner.

Barn Bilde Match

Hvis alle gjestene kjenner hverandre, en baby bilde match spill fungerer godt. Be hver gjest til å sende deg et bilde av seg selv som en baby. Samle bildene i en e-post og sende den til alle gjestene sammen med en liste over navn som referanse. Gjestene matche baby bilder med hver gjestens navn. Personen som e-post tilbake med flest riktige svar vinner. Dersom gjestene ikke er kjent med hverandre, bruke baby bilder av kjendiser i stedet.

Barn Trivia

Hvis du har tilgang til en online chat room, utfordre kvinnene på baby shower gjestelisten til en trivia konkurranse. Når alle gjestene er logget inn på chatterommet begynner konkurransen. Skriv inn et trivia spørsmål som er relatert til babyer. Den første personen til å svare riktig vinner et poeng. Vinneren er den spilleren som får flest poeng i løpet av babyen trivia spillet. En variant er å bruke egge babyen ord i stedet for trivia spørsmål. Personen å unscramble flest ord er vinneren.

Bleie Burp Cloth Design Contest

Tøybleier fungerer godt som babyen burp kluter. Denne baby shower spillet aksjer den nye mamma opp på tilpassede bleie burp kluter. Send hver gjest en ren klut bleie. Gjestene dekorere bleier men de ønsker. De kan sy, brodere, male eller bruke andre baby-safe dekorasjoner på kluter. Gjestene sende dekorerte bleie burp kluter til mamma å være som da dømmer oppføringene. Hun velger sin favoritt design som burp klut designkonkurransen vinner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/virtuelle-baby-shower-spill/ "

相关文章!
 • Hvordan lage en virtuell baby Hvordan lage en virtuell baby
  - 阅 0

  Med utgivelsen av Sims 4 i 2013, franchise var på vei til å selge til sammen mer enn 150 millioner eksemplarer av spillet sitt gjennom iPhone, PC-er, spillkonsoller og Facebook. Folk liker å lage sine egne verdener og familier. Babyer er en del av di

 • Morsomme fakta for en baby Trivia spill Morsomme fakta for en baby Trivia spill
  - 阅 8

  Babyen trivia spill tilbyr ideell underholdning for din baby shower. Siden alle har babyer på hjernen allerede, trivia spill gir en mulighet for vennlig konkurranse og vise frem dine kunnskaper. De fleste baby shower spill fokusere på generelle babye

 • Jungle-tema baby shower spill Jungle-tema baby shower spill
  - 阅 1

  Når kaster en jungel-tema baby shower, tilpasse baby shower spill for å passe temaet. Som med alle tema dusj, gi premier som arbeider med temaet, så vel. Noen premier kan utstoppede dyr, animal print elementer og dyr nøkkelringer. Baby dyr spill Lag