Amopage

Virkningene for innånding lystgass

- Views 2
Advertisement

Virkningene for innånding lystgass


Dinitrogenoksyd, også kjent som N2O eller lattergass, er en fargeløs, luktfri gass som brukes for å bedøve pasienten før dental kirurgi. Det er også brukt i bakerbransjen som drivstoff for pisket krem ​​og andre pålegg. Effektene av sin innånding har blitt beskrevet som euforisk, og har vært i bruk siden slutten av 1700-tallet. Disse euforiske effekter har ført til misbruk av gassen, så vel som regulering av dens salg og straffer for ulovlig salg.

Følelse

Effektene av lystgass vare bare et minutt eller to, med mye mildere etter rammer som kan vare i flere minutter. Gassen induserer en behagelig pulserende følelse i hele kroppen, forårsaker ler og svimmelhet, og kan beskrives som en følelse "lykkelig beruset". Det kan også føre til fiksert visjon, og pulserende hørselshallusinasjoner.

Nummenhet

Når lystgass administreres i kombinasjon med oksygen i løpet av en periode, vil den begynne å dempe sansene, så vel som kroppen. Den smerteterskel på legemet er betydelig større. Dette gjør gassen ideell for mindre muntlige operasjoner hvor mye tyngre bedøvelse ikke er nødvendig.

Dyp stemme

Lystgass ikke flyter over stemmebåndene som luft, og da pustet, produserer en dypere stemme. Reduksjonen av banen er blitt beskrevet som å ha den motsatte effekt av helium utånding, og frembringer en lav baryton.

farer

Innånding av lystgass kan ha ekstremt forvirrende effekter, som deretter kan føre til turer, faller og andre skader. Gass lagres i trykktanker blir vanligvis lagret ved temperaturer på kaldt nok til å forårsake frostskader, noe som kan forårsake skade på leppene eller lungene. Langvarig bruk og misbruk kan føre til en myriade av nevrologiske og fysiologiske problemer. Lystgass bør kun administreres av lisensiert, fagfolk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/virkningene-for-innanding-lystgass/ "

相关文章!
 • Virkningene for innånding Air Dusters Virkningene for innånding Air Dusters
  - 阅 0

  Air støvkluter er en del av en gruppe av husholdningenes kjemikalier som er inhalert for et hallusinogen, bevissthetsendrende høy. Den høye er kort, noe som ofte fører til gjentatt inhalering av disse giftige kjemikalier. Huffing, som det ofte kalles

 • Virkningene av Innånding av røyk fra en Bonfire Virkningene av Innånding av røyk fra en Bonfire
  - 阅 1

  Bålbrenning kan virke ufarlig og kontrollert, men røyken som kommer fra dem er ekstremt farlig. Uavhengig av kilden, kan røk inneholde en rekke forskjellige kjemikalier og forbindelser som er livstruende i høye nok doser. Før du starter et bål eller

 • Virkningene for innånding Helium Gass Virkningene for innånding Helium Gass
  - 阅 9

  Helium er en fargeløs, luktfri, ikke-brennbar gass som vanligvis brukes til å fylle ballonger. Innånding av en liten mengde helium gjør stemmen din høyfrekvent og squeaky; dette kan virke underholdende, men puster inn helium er faktisk svært farlig.