Amopage

Virkningene av Innånding av røyk fra en Bonfire

- Views 1
Advertisement

Virkningene av Innånding av røyk fra en Bonfire


Bålbrenning kan virke ufarlig og kontrollert, men røyken som kommer fra dem er ekstremt farlig. Uavhengig av kilden, kan røk inneholde en rekke forskjellige kjemikalier og forbindelser som er livstruende i høye nok doser. Før du starter et bål eller noen form for kontrollert brann, er det viktig å kjenne de mulige komplikasjoner som kan oppstå fra å puste inn røyk og dets biprodukter.

ingredienser

Bålbrenning kan inneholde en rekke brennbare materialer. For bedre å forstå farene, er det viktig å vite hva som blir inhalert. Røken er sammensatt av tre ting: enkel asphyxiants, kjemiske asphyxiants og irriterende forbindelser. Enkle asphyxiants brenne bort oksygen, noe som etterlater giftig karbondioksid bak. Kjemiske asphyxiants er stoffer som forstyrrer kroppens evne til å bære og fordele oksygen, som inkluderer karbonmonoksyd, hydrogencyanid og hydrogensulfid. Irriterende forbindelser inkluderer ting som ammoniakk og svoveldioksyd. Disse forårsake skade på slimhinner. Som et resultat, kan luftveiene hovne opp og falle sammen, noe som gjør pusting meget vanskelig.

symptomer

Innånding av røyk fra en hvilken som helst kilde kan føre til kortpustethet. Åndedretts skade gjør det vanskelig for celler til å frakte oksygen, og personen må puste mer for å kompensere. Offeret pust kan også bli hes. Dette skjer når væske samle seg i lungene og sperre de øvre luftveiene. Hvis en person er vindretningen fra et bål, kan røyken også forårsake røde, irriterte øyne. Dette kan føre til brent hornhinner. Sot fra røyken kan også bygge opp i halsen og nesen, forårsaker blokkering. Karbonmonoksid er et dødelig gass som slippes ut av branner. Hva gjør dette stoffet spesielt farlig er at den er usynlig og luktfri, i motsetning til røyk. En person kan ikke føle effekten av røyk innånding og fortsatt lider av kullosforgiftning. Advarsel tegn er hodepine, kvalme og oppkast.

Ved å søke hjelp

Hvis en person ser ut til å være i orden etter inhalasjon røyk, holde et øye med ham hjemme kan være nok. Men det er viktig å få legehjelp hvis det er ytre symptomer som hes stemme, pustevansker, hoste staver eller forvirring. Noen effekter kan virke mindre, men offeret kan forverres svært raskt. I tillegg, ikke transportere person i en privat bil. Ambulanser inneholde redningsutstyr som kan være nødvendig.

Førstehjelp og behandling

Det viktigste er å fjerne personen fra kilden til røyken ut i frisk luft. Hvis offeret er bevisstløs, ring 9-1-1 og begynne å utføre HLR til hjelpen kommer. Medisinsk behandling vil variere avhengig av arten av skaden. Antibiotika kan brukes for å behandle eller forebygge infeksjon. Leger kan administrere motgift for å motvirke eventuelle toksiske effekter. Medisiner vil bli gitt til å behandle smerte, hevelse og feber hvis det er nødvendig. Steroider brukes for å gjenåpne luftveiene. Oksygen vil bli administrert i noen tilfeller.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/virkningene-av-innanding-av-royk-fra-en-bonfire/ "

相关文章!
 • Naturlig måte å fjerne Lunger av røyk fra brann
  - 阅 2

  Røyk fra brann er farlig ikke bare på grunn av selve brannen, men på grunn av skaden røyken kan gjøre for å en persons lunger. De som blir utsatt for røyk fra en brann kan utvikle astma og bihuleproblemer. En hoste kan være en fare tegn på at flimmer

 • Er røyk fra en selvrensende ovn Farlig? Er røyk fra en selvrensende ovn Farlig?
  - 阅 1

  Selvrensende ovner har et designelement som lar deg snu en bryter og rengjøre ovnen innenfor en kort tidsramme. En låsemekanisme eller bryter på forsiden av ovnen holder røyken inne i ovnen og bort fra nesen. Under renseprosessen, og når du først åpn

 • Hvordan rense røyk fra Grout
  - 阅 2

  Mørke rester og flekker på fugemasse fra røyken kommer fra et bredt utvalg av kilder som brennende sigaretter, sigarer eller rør, peiser og vedovner, utendørs branner og utilsiktede branner som fører til røykskader. Som fugemasse er porøst og absorbe