Amopage

Virkningene av å drikke hardt vann

- Views 5
Advertisement

Virkningene av å drikke hardt vann


Hardt vann er vann fra springen som inneholder en høyere enn normal mengde av mineraler, primært kalsium og magnesium. Hardt vann etterlater kalk og mineralforekomster på rør og inventar som kan være vanskelig å fjerne. I tillegg trenger rengjøringsmidler som kroppen såpe, oppvask væske og vaskemiddel ikke fungerer så bra i hardt vann. Men drikker hardt vann over en periode kan ha positive effekter på helsen.

Bone Health

Drikkevann hardt vann kan være bra for helsen. Fordi hardt vann inneholder en relativt høy konsentrasjon av kalsium, drikking kan det øke tilstedeværelsen av dette viktige næringsstoffet i kosten. Kalsium bidrar til å styrke bein og tenner hos voksne og barn.

Blodsukkernivået

Ifølge National Institutes of Health, er det mineralet magnesium også viktig å bein helse, holder våre hjerter slå regelmessig og bidrar til å regulere blodsukkernivået. Drikking magnesium-rike hardt vann er en enkel måte å få litt mer av dette viktige mineralet i kosten.

Mulige hjerte fordeler

Det kan være en sammenheng mellom langvarig drikking av hardt vann og en lavere dødelighet for kardiovaskulær sykdom. Dette kan være et resultat av mineraler som finnes i vannet, selv om National Research Council viser at så langt eventuelle sammenhenger mellom hjerte- og karsykdommer dødelighet reduksjon og drikker hardt vann er mangelfulle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/virkningene-av-a-drikke-hardt-vann/ "

相关文章!
 • Hvor å Endre hardt vann til Soft Water Hvor å Endre hardt vann til Soft Water
  - 阅 1

  Det finnes måter du kan behandle dine hardt vann for å slå den inn i bløtt vann. Hardt vann har en høy konsentrat av oppløste mineraler, inkludert kalsium og magnesium. Mange drikker hardt vann og bruke det til matlaging og renhold, men mineraler kan

 • Virkningene av hardt vann på huden Virkningene av hardt vann på huden
  - 阅 0

  Hardt vann består av høye konsentrasjoner av oppløste mineraler, slik som kalsiumkarbonat og dolomitt. Selv om hardt vann inneholder disse elementene, er det ikke skadelig for helsen, men det er harde på huden din. Hvis du må bruke hardt vann på en d

 • Virkningene av hardt vann om Gardens Virkningene av hardt vann om Gardens
  - 阅 0

  Hardt vann er en kilde til frustrasjon i mange husholdninger i USA. Hardt vann etterlater retter flekkete, det gjør klærne føler skrapete og se snusket, reduserer effektiviteten av varmtvannsberedere og selv gjør det vanskeligere å få rent i dusjen.