Amopage

Vindusbehandling for porter med Windows

- Views 2
Advertisement

Dører med vinduer bringe inn lys og tillater deg å se landskapet. Du kan ikke alltid ønsker en slik eksponering, men. Det kan være lurt personvern på kveldene, eller kanskje du ikke nyte morgensolen med morgenkaffe. Du kan legge til vinduet behandlinger til dører som vil tilby utsikt og privatliv, samt lysstyring.

liten Windows

Kjøkken og sidedører med små vinduer bringe inn lys og definere oppføring som for familie og tilfeldige besøk. Gardiner gjør vel som behandling for disse små vinduer. Bruk lett materiale med et enkelt mønster og kjøkkendøren din blir en del av din dekorere ordningen.

Pocket gardiner fungere godt. Den enkle fold over hem lar deg bruke en tynn stang og små parentes. Dette holder gardin nær døren; for stor avstand mellom behandling og dør ser vanskelig.

Du kan bruke enten ett panel eller en delt panel behandling for denne type vindu. For noe litt annerledes, legge en stang på bunnen av vinduet. Med gardin panelet holdes fast ved toppen og bunnen, cinch midten av panelet med en faldet strimmel av samsvarende stoff. Dette timeglass stil legger litt spesielle måte til behandling.

franske dører

Franske dører legge drama til et rom og kan vaske et rom i lys. Deres nesten full lengde vinduer, men kan kreve en behandling for lysstyring og personvern.

Sheers kan brukes på franske dører i mye på samme måte gardiner kan, som pocket hemmed stoff på en liten stang med braketter. Sheers er lyse og luftige; de ikke overdøve den prominence av dørene selv.

Cellular nyanser, noen ganger referert til som honeycombs, fungerer bra på franske dører på grunn av sine slanke profiler. De ligger tett inntil vinduet og kan heves og senkes for lysstyring.

Mobilnettet nyanser, som med alle nyanser brukes på en dør, vil "klaff" på bunnen når døren åpnes og lukkes. For å unngå dette, bruker hold parentes. Disse er festet til døren, slik at du kan feste den nederste skinnen av skyggen for å hindre bevegelse. Du trenger imidlertid å løsne skyggen å heve den opp.

Alternatives

Shutters kan installeres på både franske dører og skyvedører, men er dyrere enn stoff behandlinger. De har også fold utover å åpne, så du må vurdere plassbehov for drift.

Legge til en farget glass inn kan slå en vanlig dør til et kunstverk. Stained glass innstikk er skreddersydd og montert inn i eksisterende rammer uten å fjerne eksisterende vindu.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vindusbehandling-for-porter-med-windows/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke en skanner med Windows XP
  - 阅 0

  En skanner er et viktig tilleggsutstyr til datamaskiner hvis du ønsker å lage en digital kopi av et trykt dokument. Når du har skanneren koblet til datamaskinen og programvaren som er installert i Windows XP, ved hjelp av skanneren er en enkel proses

 • Slik fjerner COM-porter i Windows XP Slik fjerner COM-porter i Windows XP
  - 阅 0

  Fastmontert eller virtuell kommunikasjon (COM) porter kan du koble en rekke hardware-enheter til din Windows-basert datasystem. Portene bro mellom modemet, skriveren eller andre enheter og datamaskinen. Som en hard / diskettstasjon tilkobling, kan du

 • Hvordan bruke en Xbox-kontroller for spill med Windows Vista Hvordan bruke en Xbox-kontroller for spill med Windows Vista
  - 阅 0

  Bruk en Xbox-kontroller for spill med Windows Vista ved å koble kontrolleren til datamaskinen via en USB-port og kjører driverne forbundet med kontrolleren. Lær hvordan Windows Vista vil gjenkjenne Xbox-kontrolleren med informasjon fra et nettverk in