Amopage

Vil Neat Kvittering Software arbeid med en annen Scanner?

- Views 505
Advertisement

Den Neat Selskapet tilbyr en rekke digitale arkivsystemer som brukes av enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter. Systemene er designet for å slå skannede dokumenter til PDF-filer og lagre dem i søkbare databaser. Selskapets produkter NeatReceipts, NeatDesk, NeatReceipts for Mac og NeatDesk for Mac er buntet med NeatWorks programvare og en bærbar eller stasjonær skanner. For de enkeltpersoner som ønsker å bruke en annen skanner, ryddig Selskapet tilbyr NeatWorks for Mac som en frittstående programvare produkt, som kan brukes med forskjellige kompatible skannere. Ingen sammenlignbar programvare produktet tilbys for Windows PC-brukere som ønsker å bruke andre skannere som i begynnelsen av 2012.

NeatWorks for Mac

NeatWorks for Mac er det bare programvare versjon av NeatReceipts. Dette produktet er ideelt for personer eller organisasjoner som ønsker å organisere sine dokumenter, men som allerede har skannere. Du må bruke en NeatWorks-kompatibel skanner, deretter installere NeatWorks programvare på din Mac.

Elementer til Scan

NeatWorks brukere kan bruke programvaren til digitalt skanne og sende et bredt spekter av personlige og forretningsdokumenter. Vanligvis brukerne skanne kvitteringer, visittkort, hjem, skatt og medisinske dokumenter.

kompatible skannere

Den Neat Selskapet har testet flere tredjeparts skannere for å identifisere deres kompatibilitet med NeatWorks for Mac-program. Som i 2012 listen over bedrifts testet og støttet skannere inkluderer HP OfficeJet J6480, Canon Pixma MP480 og PIXMA MX310 og flere Fujitsu ScanSnap modeller. En komplett liste finnes på Neat nettstedet, sammen med en liste over skannere verifisert av sine produsenter - men ennå ikke testet av The Neat Company - å arbeide med programvaren, inkludert utvalgte modeller fra HP og Fujitsu.

Hvordan det fungerer

Etter at du har kjøpt NeatWorks for Mac-programvare og en kompatibel skanner, må du installere programvaren på datamaskinen, og begynne å skanne dokumenter. Åpne Quick Scan Center og angir dokumenttypen du skanner, fargealternativer, og skanne alternativer. Finn ut om du ønsker å skanne dokumentet til en PDF-fil eller skanne den til innboksen. Klikk på det aktuelle alternativet for å starte skanningen. Plasser et dokument i innboksen hvis du ønsker å gjøre endringer til det eller kommentere det før du legger det til en NeatWorks for Mac-mappen.

Når du skanner et dokument, blir NeatWorks for Mac dokumentet til en PDF, trekker viktig informasjon og lagrer detaljer i en søkbar database. NeatWorks bruker innholdet i skanningene å skape skattedokumenter for din regnskapsfører, reiseregninger for din bedrift eller en liste over personlige eller profesjonelle kontakter. Som i 2012, kan du eksportere dokumenter du skanner inn i Microsoft Excel, Quicken og TurboTax.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vil-neat-kvittering-software-arbeid-med-en-annen-scanner/ "

相关文章!
 • Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet? Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?
  - 阅 13

  Den enkleste måten å finne ut Bluetooth-hodesettet kompatibilitet med Android-nettbrettet det å prøve sammenkobling enhetene. Sammenkoblingen er den innledende Bluetooth prosess ved hvilken to enhetene. Hvis enhetene ikke vil pare, utføre noen enkle

 • Vil en gammel analog TV Arbeid med en parabolantenne?
  - 阅 10

  Med den kommende digital konvertering, vil ingen analog TV kunne vises uten noen form for omformer boksen. Gitt prisen på TV-er, mange mennesker er motvillige til å kaste ut sine helt gode analoge apparater. Her er gode nyheter: En gammel analog TV v

 • Vil LED lys Arbeid med X10 Controller? Vil LED lys Arbeid med X10 Controller?
  - 阅 10

  En X10-kontrolleren kan brukes til lysarmaturer som bruker glødepærer, men en X10 dimmer bør ikke brukes til lysrør eller vanlige LED pærer. Du vil trenge spesielle LED-pærer som kan brukes med dimmere. forståelse X10 X10-kontrolleren er en industris