Amopage

Vil Listerine Cure tånegl sopp?

- Views 4
Advertisement

Vil Listerine Cure tånegl sopp?


Tånegl sopp (onycomycosis) er forårsaket av en levende organisme kalt dermatofytter som trives i fuktige, mørke steder; Derfor, under og rundt tånegl er tilstrekkelig for soppvekst. En rekke behandlinger finnes for å bekjempe sopp, men den enkleste, billigste og noen sier mest effektive måten å behandle tilstanden hjemme er med Listerine munnvann.

Bakgrunn

Listerine, oppkalt etter Dr. Joseph Lister, ble oppfunnet som et kirurgisk antiseptisk og desinfiserende i 1879, og har vært brukt som behandling for gonoré og et gulv renere, blant andre. Til tross for sin lange og varierte historie, gjorde det ikke blitt kjent utelukkende som et munnvann før på 1970-tallet.

Hvordan det fungerer

Listerine kan feasibly fungere som en tånegl sopp behandling ved å utnytte de ulike antiseptiske egenskaper av ulike alkoholer og andre stoffer som finnes i munnvann.

Ingredienser og deres helbredende egenskaper inkluderer: tymol, en alkohol løselig stoff opprinnelig brukt til å bevare mumier i det gamle Egypt som vises ikke bare i munnvann, men også pulver utviklet for å behandle soppinfeksjoner i huden, euchalyptol, en essensiell olje som består av 90 prosent eukalyptusolje, og er kjent for sine antimikrobielle egenskaper og dets evne til å virke som et immunstimulerende; og salicylate, en organisk syre som forårsaker en større mengde av døde hudceller for å kaste, forlate rommet for nye hudceller til å vokse.

Hvordan å bruke

Fyll opp en liten kum med nok Listerine i å senke de berørte tåneglene og la trekke i 15 til 20 minutter. Gjenta denne prosessen to ganger om dagen før tånegler fullstendig leget. Denne prosessen krever engasjement, som det kan ta måneder å fullt helbrede de infiserte tærne.

En mindre effektiv metode på grunn av den frekvensen der den må gjøres er anvendelsen av Listerine direkte til tånegl ved hjelp av en liten børste. Dette er en mer konsentrert metode, men mengden av Listerine som anvendes er langt mindre, og som sådan krever flere programmer i løpet av dagen.

Noen foretrekker å lage en 1: 1 blanding av Listerine og eddik i stedet for uforfalsket Listerine. Eddik er svært sure, og sopp har en ekstrem vanskelighet å overleve i et surt miljø.

Bivirkninger og forsiktighetsregler

Soaking føttene i Listerine er helt trygt, med den eneste bivirkningen være estetisk. På grunn av den grønne nyansen av munnvann, kan føttene midlertidig slå en grønnlig farge, men vil forsvinne raskt.

Som med alle homøopatiske eller folk rettsmidler, har bruken av Listerine som en kur for tånegl sopp ikke blitt testet i en offisiell forskningsmiljø, og dermed graden av suksess kan variere fra person til person, hvis den eksisterer i det hele tatt.

Forebygging

For å hindre tånegl sopp fra reoccurring før, under og etter behandling, sørg for å holde tå godt ventilert, iført løstsittende sko og ofte endret bomullssokker. Utover dette, holde føttene tørre og å opprettholde rene, korte negler sikrer en mye mindre sjanse for å falle offer for tånegl sopp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vil-listerine-cure-tanegl-sopp/ "

相关文章!
 • Hvordan bruke Sea Salt Cure tånegl sopp Hvordan bruke Sea Salt Cure tånegl sopp
  - 阅 2

  Tånegl sopp er preget av tykke, misfargede eller gulaktige negler som også kan bli sprø og chip unna. Tånegl sopp er ikke bare skjemmende, kan det bli smertefullt til tider, forårsaker forlegenhet og ubehag for en lidelse med det. Prøver å bli kvitt

 • Slik Cure tånegl sopp raskt Slik Cure tånegl sopp raskt
  - 阅 0

  Tånegl sopp oppstår når en type sopp infiserer en eller flere enn en av tåneglene. Hvis du er dusjing i fellesområder, iført sko uten sokker eller har føtter som er utsatt for svette, kan du få fot sopp på et tidspunkt i livet ditt. Selv om noen menn

 • Slik Cure tånegl sopp med lavendel Slik Cure tånegl sopp med lavendel
  - 阅 0

  Er tånegl sopp ødelegger sandal sesong? Tånegl sopp kan forårsake økning, gule negler og stygg fot lukt. Lavendel olje er en populær spiker sopp naturlig middel. Lær om hjemme rettsmidler for spiker sopp og hvordan du kan bruke eteriske oljer for å k