Amopage

Vil en student lån utsettelse påvirke en kreditt score?

- Views 0
Advertisement

Vil en student lån utsettelse påvirke en kreditt score?


Når du har en student lån i utsettelse, er du ikke pålagt å foreta innbetalinger på lånet. Du fortsatt skylder penger, og du må betale den av en gang - du har bare ikke å gjøre det nå. Gjelden vil vises på kreditt rapporten, og så vil utsettelse, men utsettelse vil ikke påvirke din kreditt score.

utsettelse Basics

Långivere tilbyr jevnlig student lån utsettelse mens en låntaker er fortsatt på skolen. Deferments også er tilgjengelig for andre grunner, blant annet arbeidsledighet, økonomisk motgang og i visse tilfeller, militær eller annen nasjonal tjeneste. Ifølge en studie utført av Transunion kreditt rapportering byrå, mer enn halvparten av alle student lån kontoer var i utsettelse i 2013. Selv om du ikke trenger å betale tilbake et lån mens det er i utsettelse, renter fortsetter vanligvis å løpe på pengene du skylder .

Utsettelse vil ikke skade Score

Studielån vises på kreditt rapporten. Dersom et lån er i utsettelse, vil det bli lagt merke til i oppføringen for lånekontoen på rapporten. Likevel, utsettelse vil ikke påvirke din kreditt score. Credit score er designet for å måle risikoen for at en person vil misligholde gjeld - det vil si, ikke betale det som lovet. Siden poenget med å utsette en student lån er å utsette betaling før du er i en bedre finansiell posisjon, kan en utsettelse faktisk redusere sjansen for mislighold.

Gjeld kan ha effekt

Selv om en utsettelse ikke vil spesielt påvirke kreditt score, kan studielånet selv har en effekt. Si at du har utsatt student lån gjeld på $ 20.000. Det gjeld vises på kreditt rapporten, som betyr at det kan bli vurdert i kreditt score - og total gjeld belastning er en av de mange faktorene som vanligvis inngår i kreditt scoring formler. En scoring formel kan merke deg ned bare på grunn av at du har $ 20.000 i gjeld til ditt navn. I tillegg kan du ha muligheten til å ta renter som er påløpt under utsettelse og legge det til balansen skyldte på lånet. Det ville øke uttalt gjeld belastning, noe som kan påvirke resultatet ytterligere.

Flytte til tilbakebetaling

Utsettelse egentlig ikke gjøre noe annet enn å utsette det uunngåelige - den tiden da du må begynne å betale tilbake lånet. Når studielånet går inn tilbakebetaling, er det viktig at du gjør din betalinger på tid hver gang. Dette vil hjelpe deg å bygge en god kredittverdighet. Sen betaling vil skade din kreditt score, selv om det ikke er mulig å si nøyaktig hva effekten vil være fordi alle kredittprofilen er forskjellig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vil-en-student-lan-utsettelse-pavirke-en-kreditt-score/ "

相关文章!
 • Har en student lån konsolidering hjelpe din kreditt scorer?
  - 阅 0

  En student lån konsolidering innebærer å kombinere flere utdanning lån i ett med en enkelt månedlig betaling. Kreditt profil vil vise det nye lånet som kortsiktig gjeld og de andre som er betalt i sin helhet. Ifølge Equifax, en av de tre store kredit

 • Har en student lån utsettelse påvirke et boliglån? Har en student lån utsettelse påvirke et boliglån?
  - 阅 0

  Boliglån långivere bryr seg om det store bildet, inkludert kreditt og sysselsetting historie og din inntekt til kostnadsprosent når man beslutter å godkjenne eller avslå et boliglån søknad. Selv om å ha en student lån utsettelse ikke automatisk diskv

 • Vil dele din Ment Lease påvirke din kreditt score?
  - 阅 0

  Hvis du bryter din leilighet lease, kan det påvirke din kreditt score basert på hvor hendelsene utspiller seg. Du kan ha muligheten til å kontrollere hvordan kreditt er påvirket eller om det er berørt, avhengig av de handlingene du tar. Kontakte utle