Amopage

Vil en flytende diett hjelp gerd?

- Views 0
Advertisement

Gastroøsofageal reflukssykdom, også kjent som GERD, er en lidelse der sure mageinnholdet tilbake opp i spiserøret, forårsaker skade og betennelse i slimhinnen. Det vanligste symptomet på GERD er halsbrann. Andre symptomer er sure oppstøt, smerter ved svelging og brystsmerter. Symptomene på GERD kan vanligvis behandles med over-the-counter medisiner. Unngå visse typer mat, og spiser bestemte dietter, som en full flytende diett, kan også bidra til å redusere symptomene.

Flytende dietter for GERD

Behandling av symptomer på GERD krever endringer i livsstil som kosthold modifikasjon. Visse matvarer har vært kjent for å forverre symptomene på GERD. Disse inkluderer elementer som appelsinjuice, saft, grapefruktjuice og tomatjuice, som er høy i syre. Andre matvarer for å unngå å inkludere rå løk, sjokolade, peppermynte, stekt mat, tomat produkter som spaghetti saus og høyt fett søtsaker som brownies og donuts. Potetgull er heller ikke anbefalt. Matvarer med koffein som te og kaffe, og også alkoholholdige drikkevarer vil stimulere magen til å produsere mer syre enn vanlig, noe som i sin tur vil forverre symptomene på GERD.

En full flytende diett er ofte anbefalt for å behandle symptomene på GERD når andre metoder for behandling har vært mislykket. Det kan hjelpe med symptomer på GERD som den inneholder i utgangspunktet "tørt" mat som ikke inneholder overflødig syre. Væske er også lettere å fordøye enn faste stoffer slik at den ikke krever mage eller fordøyelseskanal å jobbe så hardt. En flytende diett hjelper også å holde kroppen hydrert.

Foods funnet på en full flytende diett inkluderer buljong, buljong, kullsyreholdige drikker, yoghurt, flytende måltid erstatninger, gelé, smør, honning, puddinger, gelatin, potetpuré, anstrengt kokt korn, melk, myk vaniljesaus, grønnsaker og supper. Små mengder av anstrengt kjøtt i buljong er også tillatt. Kaffe, te og juice er også en del av en full flytende diett, men er begrenset for pasienter med GERD.

Drikker små mengder melk eller vann i stedet for andre væsker etter måltider har vist seg å hjelpe til med den brennende følelsen ofte forårsaket av GERD. Fullstendige flytende dietter har en tendens til å være lav i jern, vitamin B12, vitamin A og tiamin, så kosttilskudd bør legges om kosten brukes i en lengre tidsperiode. Som med alle spesialisert diett for en medisinsk tilstand, må en full flytende diett forskrives og overvåkes av lege.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vil-en-flytende-diett-hjelp-gerd/ "

相关文章!
 • Fedme flytende diett Fedme flytende diett
  - 阅 0

  Making beslutningen om å ha bariatric kirurgi for å hjelpe deg å miste vekt krever en stor innsats for å endre kosthold. Ofte disse diett endringer skjer før operasjonen med en flytende diett, som også fortsatte post-op. Før operasjonen en flytende d

 • Anbefalte kalorier for en flytende diett Anbefalte kalorier for en flytende diett
  - 阅 0

  På en full flytende diett, spiser du ikke bare flytende matvarer men iskrem og andre matvarer som blir flytende ved romtemperatur. Flytende dietter er lettere å fordøye enn fast føde, så noen ganger folk følger dem av medisinske grunner. En flytende

 • Flytende dietter for vekttap Flytende dietter for vekttap
  - 阅 0

  Mens detox eller rense flytende dietter faller inn under begrepet "kjepphest", og anbefales ikke, trenger legitime flytende dietter eksisterer. De er bare anbefalt når du har mer enn 25 pounds å tape, og når tradisjonelle vekttap metoder har mis