Amopage

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

- Views 12
Advertisement

Den enkleste måten å finne ut Bluetooth-hodesettet kompatibilitet med Android-nettbrettet det å prøve sammenkobling enhetene. Sammenkoblingen er den innledende Bluetooth prosess ved hvilken to enhetene. Hvis enhetene ikke vil pare, utføre noen enkle feilsøkingsprosedyrer for å diagnostisere og løse problemet.

Pare Headset og Tablet

Trinn 1

Slå Bluetooth-hodesettet i synlig modus for å bli funnet av din Android tablett. Hvordan det gjøres varierer med merke og modell av headsettet. Noen har en egen Bluetooth, ofte merket med Bluetooth-symbolet. Andre krever å holde nede strømknappen til en statuslampe skifter farge eller to forskjellige fargede lysene blinker vekselvis.

Steg 2

Sveip ned fra toppen av Android-nettbrettet skjermen og trykke på Innstillinger-ikonet for å starte Innstillinger app. For enkelte enheter, må du sveipe ned to eller tre ganger for hele varselet skuffen.

Hvis et Bluetooth-ikon er inkludert på varslingspanelet, trykk og hold den til å gå direkte til skjermen Bluetooth-innstillinger. På enkelte enheter trykker du en ned-pilen som peker i stedet for å trykke og holde på ikonet.

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

Tips

Utseendet på varslingspanelet varierer avhengig av Android OS versjon og på produsenten av enheten. Hvis ingen Innstillinger-ikonet er til stede på varslingspanelet, lansere Innstillinger app direkte fra programmappen i stedet.

Trinn 3

Velg Bluetooth under Hurtiginnstillinger eller Trådløst og nettverk. Hurtiginnstillinger, ikke kjennetegnet på alle Android-enhet, er innstillingene du bruker oftest. Trykk på tre-dot menyikonet øverst til høyre for å redigere elementene som inngår i Hurtiginnstillinger-delen.

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

Trinn 4

Veksle den virtuelle Bluetooth-bryteren til på-stilling hvis det ikke allerede. Bluetooth er aktivert hvis bryteren er grønn eller Bluetooth-ikon vises i varslingslinjen langs den øvre kanten av skjermen.

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

Trinn 5

Velg hodesettet på listen over tilgjengelige enheter og følg instruksjonene på skjermen for å bekrefte sammenkoblingen forespørsel. Hvis nettbrettet ber deg om å oppgi et passord, prøver å legge inn “1234” eller “0000”. Dette er de to mest vanlige Bluetooth-paring koder. Hvis ingen av disse kodene fungerer, ta kontakt med headset dokumentasjon for å få sin paringskoden.

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

Feilsøking

Søke på nytt etter enheter: Hvis enheten ikke vises i Tilgjengelige enheter på nettbrettet Bluetooth-innstillingene, trykker du på tre-dot menyikonet øverst til høyre og velg Oppdater eller Skann for å søke på nytt etter enheter innen rekkevidde. Alternativt bytte Bluetooth veksle av og deretter på igjen.

Advarsel

Husk at Bluetooth-enheter har en rekkevidde på omtrent 33 fot. Forsøk på å bruke et Bluetooth-hodesett med Android-nettbrettet nær de ytre grensene for dette området kan føre til signal drop-outs og andre problemer.

Sjekk Kompatibilitet: Kontroller at hodesettet bruker en Bluetooth-profil kompatibel med Android tablett. Rådfør hodesettet dokumentasjon for å finne ut hvilken versjon av Bluetooth den bruker, og deretter gjøre det samme for nettbrettet. Bluetooth-enheter er bakoverkompatibel, noe som betyr at en tablett kjører Bluetooth 4.0 vil fungere med et headset kjører Bluetooth 2.1, for eksempel.

Reboot: Hvis enhetene er kompatible, men likevel vil ikke koble, starter nettbrettet og deretter slår av headsettet eller slå den ut og deretter tilbake i synlig modus. Prøv å koble headsettet og tablet.

Oppdater programvare

Hvis ingen av disse løsningene fungerer, må du kontrollere at nettbrettet kjører den nyeste kompatible versjonen av Android, og at den har alle nødvendige patcher og oppgraderinger. Ofte tar et øyeblikk å installere en rask programvareoppdatering vil avhjelpe eventuelle tekniske feil eller inkompatibilitet mellom enhetene. Programvareoppdateringer er installert via Innstillinger-app.

Trinn 1

Sveip ned fra toppen av nettbrettets skjerm og trykk på Innstillinger-ikonet for å starte Innstillinger app.

Steg 2

Velg Om enheten under System overskriften i Innstillinger-app.

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

Trinn 3

Trykk Programvareoppdateringer.

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

Trinn 4

Tap Oppdater nå for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene for din Android tablett.

Vil en Bluetooth Headset Arbeid med My Android Tablet?

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vil-en-bluetooth-headset-arbeid-med-my-android-tablet/ "

相关文章!
 • Hvordan virker en Jawbone Bluetooth Headset arbeid? Hvordan virker en Jawbone Bluetooth Headset arbeid?
  - 阅 1

  Hvordan virker det? I dagens verden, er mobiltelefonen den viktigste kommunikasjons stykke for virksomheten og hverdagsliv. Forbrukere derfor forvente å kunne bruke sine mobiltelefoner uten unødvendige forstyrrelser. Sammenlignet med andre hodetelefo

 • Hvordan kan et Bluetooth-headset arbeid? Hvordan kan et Bluetooth-headset arbeid?
  - 阅 2

  The Personal Area Network Hjørnesteinen i Bluetooth-teknologi er Personal Area Network, eller PAN, noe som skaper en kort rekkevidde nettverk som er tilgjengelig med alle enheter som bruker Bluetooth-protokollen. Dette er grunnen til Bluetooth headse

 • Vil Neat Kvittering Software arbeid med en annen Scanner?
  - 阅 428

  Den Neat Selskapet tilbyr en rekke digitale arkivsystemer som brukes av enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter. Systemene er designet for å slå skannede dokumenter til PDF-filer og lagre dem i søkbare databaser. Selskapets produkter NeatReceipts