Amopage

Viktigheten av Time Management for ansatte

- Views 0
Advertisement

Viktigheten av Time Management for ansatte


En leder kartlegging arbeidsplassen kanskje merke til at en ansatt har stoppet opp før en dataskjerm yrende måfå festet gule lapper, tilsynelatende immobilisert av en uorganisert liste over gjøremål. En annen ansatt kan humrer over en tekstmelding, svingbare og tilbake rolig i en arbeidsstol. Samtidig er selskapet president illsint fordi en annen klient har gått tapt på grunn av tapte tidsfrister. Disse eksemplene illustrerer betydningen av tid ledelse for ansatte. Produktivitet og arbeidsmoralen kan flyndre på grunn av tidsstyringsproblemer, men å forklare betydningen av tid ledelse til ansatte kan bidra til å skape buy-in for endrede retningslinjer og effektivitetstips.

typiske problemer

Tapte tidsfrister, kan mangel på produktivitet og lav kvalitet på arbeidet resultere fra tid ledelse problemer på arbeidsplassen. Overdreven sosialisering, uorganisert tildeling av ansvar og prosjekter, og uproduktive møter er også kjennetegn på tid ledelse problemer på arbeidsplassen. Time-ledelse problemer kan også inkludere problemer prioritere kundebehov og sommel under sensitive beslutnings perioder.

Produktivitet

En av grunnene tid ledelse er fortsatt så viktig for de ansatte er at produktiviteten lider. Økt bevissthet og selvdisiplin kan bidra til å øke effektiviteten med 20 prosent i enkelte tilfeller, ifølge ACCEL teamutvikling. Arbeidstakere som administrerer sin tid med omhu kan ta på seg flere kunder, sende mer kvalitetsarbeid, drive høyere fortjeneste og bidra mer positivt til samlede selskapet oppdraget.

team~~POS=TRUNC

Time management spiller også en viktig rolle i teamarbeid. Ansatte som sliter med tids ledelse kan stole på andre medarbeidere for å møte tidsfrister eller regelmessig skuffe gruppemedlemmer og ledere. Dette kan skape harme over tid, siden de ansatte bedre dyktige i tid ledelse kan føle at de er urettferdig å plukke opp slakk for dårlige lagspillere. Disse overbelastet arbeidsgivere kan til slutt finne arbeid andre steder for å unngå ansamlinger av sine kollegaer ansvar, fører til en utarmet arbeidsgruppe bestående av mindre effektive arbeidstakere. På den annen side, arbeidsplasser som inkluderer tids lederegenskaper feire teamarbeid som en effektiv måte å få arbeidet gjort raskere, smartere og bedre.

Moral

Produktivitet og teamarbeid er nært knyttet til moral. Time-ledelse kan ha en betydelig effekt på moral. Ansatte med sterke tids ledelse føler seg utfordret av sitt arbeid, men ikke overveldet med følelser som de har flere oppdrag enn tiden tillater det. Entusiastiske, engasjerte medarbeidere bidrar til total produktivitet og effektivitet. Ansatte som føler seg overbelastet kan miste tillit i sin evne til å bidra til selskapet og gi opp. Dette kan føre til dårlig kvalitet i arbeid, ineffektive ansatte og hengende arbeidsplassen moral.

Tips

Ledere kan øke tid ledelse for ansatte ved først å vurdere hver arbeidernes ansvar og gjeldende klokkeslett bruk. For eksempel kan arbeiderne spore hvor mye tid de bruker hver dag i telefonsamtaler, svare på e-post, delta i-person møter eller skrive data i selskapets regnskaper. Etter sporing tid brukt på bestemte arbeidsoppgaver og aktiviteter, bør ledere deretter møte med de ansatte for å identifisere tid wasters og brainstorm etter måter å øke effektiviteten. For eksempel kan en ansatt finner ut at du sjekker og svarer på e-post i løpet av dagen synker produktiviteten. En bedre løsning kan være å håndtere e-post to ganger daglig: på morgenen og om kvelden. Selskaper kan også bestemme seg for å ansette utenfor tidsstyring eksperter til å dele teknikker med arbeidere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-time-management-for-ansatte/ "

相关文章!
 • Viktigheten av Strategic Management Vs. Strategisk planlegging
  - 阅 2

  I næringslivet, er begrepene strategisk ledelse og strategisk planlegging ofte brukt om hverandre; Det er imidlertid viktige forskjeller. Ledere og andre bedriftsledere må forstå forskjellene mellom de to begrepene for å forstå viktigheten av strateg

 • Viktigheten av Home Management
  - 阅 0

  Hjem ledelse er prosessen med riktig å opprettholde et hjem og eiendom og kontrollere nødvendige husholdningsaktiviteter. Mye som opererer en virksomhet, administrere et hjem krever ferdigheter som planlegging, organisering, budsjettering og regi. Ef

 • Viktigheten av Quality Management Viktigheten av Quality Management
  - 阅 0

  Kvalitetsstyring er en virksomhet prinsipp som sikrer kvalitet i et selskaps produkter, tjenester og interne prosesser. Selskaper som implementerer kvalitet lederprogrammer bruke informasjon fra dem å identifisere svakheter, feil, forbedringsområder