Amopage

Viktigheten av strategisk planlegging i Business

- Views 2
Advertisement

Strategisk planlegging er viktig for bedrifter, fordi det samsvarer forretnings styrker med muligheter i markedet og gir retning for å møte målene. En strategisk plan er et veikart for din virksomhet. Det inkluderer de mål og målsettinger for hver kritisk område av virksomheten herunder organisering, ledelse, markedsføring, salg, kundemålgruppe, produkter, tjenester og økonomi. Disse forretningsområdene er lagt ut i et sammenhengende system som gjør at en organisasjon skal lykkes med å tegne en bane og vurdere fremgang mot målene.

Viktigheten av strategisk planlegging i Business

Betydning

Ifølge en 2009 McKinsey studie, 78% av bedriftene bruker sine strategiske planer for å vurdere fremgang på månedlig eller kvartalsvis. Betydningen av en strategisk plan ligger i å bruke det som et måleverktøy. Figur suksess eller fiasko i å nå dine mål og målsettinger på regelmessig basis, for eksempel månedlig eller kvartalsvis. Hvis din bedrift ikke er i rute for å lykkes, har du mulighet til å gjøre justeringer og sikre en lønnsom år.

Viktigheten av strategisk planlegging i Business

Funksjon

Hvert stadium av din bedrift kan dra nytte av en velskrevet strategisk plan. En strategisk plan skal opprettes før starten av virksomheten din, brukes som et fleksibelt dokument i løpet av de første 12 månedene i næringslivet og til slutt, oppdateres årlig i løpet av livet av virksomheten din. Selv om du er nærmer seg slutten av virksomheten din, kan du og din bedrift dra nytte av en strategisk plan som inneholder informasjon om eierskap overgang.

Viktigheten av strategisk planlegging i Business

Egenskaper

De viktigste elementene i hver forretningsplan inkluderer en executive summary, formålsparagraf, visjon, bransjer servert, kundeprofiler, beskrivelser av alle produkter og tjenester, informasjon om konkurrenter, organisering og ledelsesstruktur, markedsstrategi og viktige finansregnskap, som inkluderer balanser , et resultatregnskap og kontantstrømoppstilling. Din strategiplan vil dra nytte av å være lett å lese og forstå. Husk å være effektive planen må brukes som et måleverktøy gjennom hele året.

Viktigheten av strategisk planlegging i Business

betraktninger

Når du oppretter din strategiske plan, samle informasjon som selskapets formålsparagraf, fjorårets visjon, mål kundeinformasjon, avdelingsbudsjetter og finansielle dokumenter, som inkluderer en balanse, resultatregnskap og kontantstrømoppstilling. Det er svært viktig å inkludere partnere, rektorer, ledere eller nøkkelmedarbeidere som vil dele viktig innsikt fra de siste 12 månedene. Sett av minst en dag til å utforske disse spørsmålene, gjerne off-site, for å minimere distraksjoner.

Viktigheten av strategisk planlegging i Business

fordeler

Din strategisk plan vil gi deg fred i sinnet-vite at du er på vei til suksess er tilfredsstillende. I mer utfordrende tider, vissheten om at visse aspekter av virksomheten din trenger oppmerksomhet er uvurderlig. Du kan bli overrasket over å finne at kommunikasjonen i selskapet vil bli forbedret. Dine ansatte kan ha nytte av en større forståelse av sine roller og ledelse av selskapet. Investere tid i en strategisk plan, og du vil være på veien til suksess.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-strategisk-planlegging-i-business/ "

相关文章!
 • Typer av strategisk planlegging i Business Typer av strategisk planlegging i Business
  - 阅 0

  En leder er en planlegger og en strateg. Den moderne verden presenterer en usikker og raskt skiftende miljø der konstant planlegging og strategi må skje for å holde seg på toppen. Ulike typer strategisk planlegging i virksomheten kan en brukes på all

 • International Business Strategisk planlegging International Business Strategisk planlegging
  - 阅 0

  Opererer en virksomhet venture utenlands krever betydelig annerledes planlegging enn en nasjonal venture. Publikum til hvem du selger dine produkter ofte har forskjellig smak og preferanser, leverandørene selge produkter i annen valuta, og de juridis

 • Viktigheten av Strategic Management Vs. Strategisk planlegging
  - 阅 2

  I næringslivet, er begrepene strategisk ledelse og strategisk planlegging ofte brukt om hverandre; Det er imidlertid viktige forskjeller. Ledere og andre bedriftsledere må forstå forskjellene mellom de to begrepene for å forstå viktigheten av strateg