Amopage

Viktigheten av Strategic Management Vs. Strategisk planlegging

- Views 2
Advertisement

I næringslivet, er begrepene strategisk ledelse og strategisk planlegging ofte brukt om hverandre; Det er imidlertid viktige forskjeller. Ledere og andre bedriftsledere må forstå forskjellene mellom de to begrepene for å forstå viktigheten av strategisk ledelse i forhold til strategisk planlegging.

Hva er Strategic Management?

Strategisk ledelse er kunsten og vitenskapen om å utvikle tiltak for å skape suksess for en bedrift. Mål i strategisk ledelse kan inkludere økt fortjeneste, utvikle kjernekompetanse, skape konkurransefortrinn og mange andre. Strategisk ledelse er vanligvis utføres på det høyeste nivået av toppledelsen.

Hva er strategisk planlegging?

Strategisk planlegging er et forsøk på å formalisere strategisk ledelse. Strategisk planlegging er utført av planleggere, snarere enn av toppledelsen. En plan er utarbeidet for strategien i firmaet og alle strategiske muligheter må da passe inn i denne planen.

forskjeller

Forskjellen mellom strategisk ledelse og strategisk planlegging er betydningen av ledere og graden av fleksibilitet. Strategisk ledelse gir betydelig kontroll til ledere, mens strategisk planlegging reduserer deres kontroll ved å utsette dem for planer. Som et resultat, bedrifter som bruker strategisk planlegging har mindre fleksibilitet med sine strategier enn de bedriftene bruke strategisk ledelse.

Viktigheten av Strategic Management

Strategisk ledelse er ansett som mer viktig for en bedrifts suksess enn strategisk planlegging. Dette er fordi strategisk planlegging skaper stivhet. Bedrifter må være i stand til å reagere på endringer i miljøet. Det er derfor svært viktig for bedrifter å fokusere på strategisk ledelse i stedet for strategisk planlegging.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-strategic-management-vs-strategisk-planlegging/ "

相关文章!
 • Viktigheten av Strategic Management Accounting
  - 阅 1

  Regnskap er forretningsfunksjon for registrering og rapportering av finansielle transaksjoner i selskapets regnskapsregnskapsbøker. Finansregnskap er utarbeidelse av informasjon til eksterne brukere om selskapets finansielle helse og forretningsdrift

 • Viktigheten av Strategic Management Viktigheten av Strategic Management
  - 阅 1

  Strategisk ledelse betyr planlegger din bedrift til det ytterste. Det innebærer å sette mål og skaper i dybden, trinnvise fremgangsmåter ved hvilke man kan oppnå disse målene. Noe og alt som bedriften din trenger for å oppnå suksess må innarbeides i

 • Viktigheten av strategisk planlegging i Business Viktigheten av strategisk planlegging i Business
  - 阅 2

  Strategisk planlegging er viktig for bedrifter, fordi det samsvarer forretnings styrker med muligheter i markedet og gir retning for å møte målene. En strategisk plan er et veikart for din virksomhet. Det inkluderer de mål og målsettinger for hver kr