Amopage

Viktigheten av Quality Management

- Views 0
Advertisement

Viktigheten av Quality Management


Kvalitetsstyring er en virksomhet prinsipp som sikrer kvalitet i et selskaps produkter, tjenester og interne prosesser. Selskaper som implementerer kvalitet lederprogrammer bruke informasjon fra dem å identifisere svakheter, feil, forbedringsområder og styrker. Dette gir selskapet mulighet til å sette standarder, foreta justeringer etter behov og å tilby større verdi samlet til sin kundebase. Selv om tilnærming til å løse problemer med kvaliteten varierer med forskjellige programmer, målet er fortsatt det samme - å skape en høy kvalitet, høy ytelse produkt eller en tjeneste som oppfyller og overgår interne og eksterne kundenes forventninger. Når selskapene fokuserer på kvalitet ledelse, skaper de en plan for å lykkes.

Produktresultat

Kvalitet lederprogrammer forbedre bedriftens produkt. Den primære aspekter av produktkvalitet starte med ytelse, pålitelighet og holdbarhet av produktet. Med kvalitet management-programmer, produsert produkter gjennomgår testing for å bekrefte de utfører i henhold til sine uttalte løfter eller funksjoner. Dette gjør at et selskap respons å endre problemområder eller forbedre produkt styrker. Ved å legge kvalitet aspektene ved designfasen av nye produkter, for eksempel, gir dette selskapene å designe benchmarks inn i produktet.

Kundetilfredshet

Disse programmene kan også bidra til å sikre kundetilfredshet. Ved å inkludere kundeundersøkelser i QM programmet, nøkkelpersoner få forståelse av produktet har viktigere for forbrukerne. Ved å utvide omfanget undersøkelsen til å omfatte noncustomers, gir dette ytterligere innsikt i hvorfor disse menneskene bruke tjenestene til konkurrenten, slik at selskapet kan integrere disse funksjonene i sine produkter. Feature-spesifikke undersøkelser kan målrette de områdene av et produkt eller en tjeneste som må forbedres eller fungerer godt allerede. Disse typer programmer kan hjelpe en bedrift med å skape produkter som kundene ønsker.

Redusér avfall

En godt gjennomtenkt kvalitetsstyring programmet kan også hjelpe bedrifter med å redusere avfall. Industribedrifter, for eksempel at huset råstoff inventar betale for sin lagring, administrasjon og sporing. Disse kostnadene er bygget inn i prisen på produktet. Ved å implementere en supply-chain management program, kan et selskap redusere råvarer har det å holde på hånden, noe som sparer penger og verdifull plass. Et slikt system injiserer en systematisk tilnærming til å holde råvare trenger lik produksjonskrav, som kan bidra til å få ned produktkostnader samlet, forbedre produktets fortjenestemargin.

forbedret produktivitet

Kvalitetsstyring programmer kan også identifisere områder for forbedring i interne prosesser. Denne tilnærmingen kan påvirke produktiviteten ved å eliminere unødvendige oppgaver eller forbedre eksisterende. Det genererer også teamarbeid når et selskap implementerer ansatte basert blandede avdelings lag som gjennomgår interne prosesser. Et eksempel på dette er balansert målstyring tilnærming. Denne metodikken gir en mekanisme for å vurdere avdelingens operasjoner mot lignes ytelse forventninger. Denne type kvalitet program identifiserer hvor godt enkelte områder av selskapet utføre sammenlignet med sine etablerte mål. Det definerer om en bedrift trenger for å effektivisere eller redesigne sine interne prosesser.

økte inntekter

Kvalitetsstyring programmer hjelpe bedrifter å etablere standarder for drift i alle avdelinger. Ved å bruke disse programmene på flere områder, kan et selskap identifisere strategier den trenger for å gjennomføre. Gjennom disse programmene, kan det forbedre sitt omdømme blant sine eksisterende kunder, som også kan bidra til det tiltrekke seg nye. Dette resulterer i ansatte bruker mindre tid og råstoff inventar å produsere kvalitetsprodukter og tjenester. Dette gjenskaper tapte penger mens raffinering produkt og service excellence, til slutt fører til økte inntekter og bedre bunnlinje.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-quality-management/ "

相关文章!
 • Viktigheten av Health Care Quality Management Avdelinger Viktigheten av Health Care Quality Management Avdelinger
  - 阅 0

  Helsepersonell kvalitetsstyring avdelinger i sykehus og andre helseinstitusjoner spiller en viktig rolle i å utvikle, implementere og følge retningslinjer og prosedyrer som øker kvaliteten på pasientbehandlingen, redusere dødelighet og positivt påvir

 • Ledernes rolle i Total Quality Management Ledernes rolle i Total Quality Management
  - 阅 1

  Total Quality Management eller TQM skaper et strategisk fokus på tvers av en hel organisasjon på kontinuerlig forbedring basert på kundenes behov. Begynnelsen på 1980-tallet og nådde sin største popularitet på 1990-tallet, TQM fungerte som en forgjen

 • Forskjellen mellom tradisjonell og Total Quality Management Forskjellen mellom tradisjonell og Total Quality Management
  - 阅 1

  Ledelsen er alltid i utvikling. For eksempel, i 1800, var det vanlig å kjede barn til maskiner. I 2011 stiler av ledelse er langt annerledes. I området av produktkvalitet, former for ledelse utvikle seg, også. Den tradisjonelle tilnærmingen er å ha e