Amopage

Viktigheten av offentliggjorte regnskapene

- Views 0
Advertisement

I den globale økonomien, har den økende etterspørselen etter finansiell åpenhet yret alle aspekter av bedriftens virksomhet, fra måten en virksomhet utarbeider regnskapsrapporter til slik det utgir dem. Ulike grupper, inkludert investorer og myndigheter, tar inn når og hvordan organisasjoner utarbeide og offentliggjøre regnskapet.

Årsregnskap

Utarbeidelsen av regnskapet er en kollektiv innsats, en øvelse der toppledelsen belønner ansatte som fortjener kreditt for å opprettholde lønnsomhet og soliditet. Det er fire regnskapet en virksomhet må publisere på slutten av en periode, for eksempel en måned eller regnskapskvartal. Disse inkluderer en balanse, en egenkapital uttalelse, en uttalelse av resultatet, og en oppstilling av kontantstrømmer. Ved å lese selskapets balanse, kan ledere se hvor effektivt økonomiske ledere administreres firmaets penger. Hulene i firmaets Resultatregnskapet viser toppledernes selgere sin dyktighet i å generere inntekter over perioden.

Betydning

Kanskje det viktigste aspektet av økonomisk-erklæringen publikasjon er at det hender investorer verktøy til å forstå en organisasjon minne. Ved å avsløre for publikum hva som foregår bak bedriftens lukkede dører, tar ledelsen viktige skritt for å åpne firmaet opp til offentlig ettersyn. Organisasjons minne omhandler hvordan et selskap bruker ulike elementer for å forberede nøyaktige økonomiske data og publisere regnskapsrapporter på en riktig og konsekvent måte. Organisasjons-minne spaker inkluderer firmaets produkter og tjenester, formålsparagraf, kortsiktige mål og langsiktige planer, rang-og-fil personell, tradisjoner og verdier.

brukere

Ulike grupper i dybden publisert regnskaper for å forstå de grunnleggende faktorer som påvirker en fast rute til finansiell stabilitet. Investorer gre gjennom regnskapsdata for å se lønnsomhetsutvikling som virkelig betyr noe og vurdere den potensielle effekten av kontantstrømmer på bedriftens likviditet. De har også sile gjennom regnskapet for å fastsette hvor effektivt øverste ledelse navigerer oppturer og nedturer i økonomien, samt om avdelingsledere er tilstrekkelig bevegelig gode rutiner for fremtidig lønnsomhet. Foruten investorer, grupper som finner regnskapet nyttige inkluderer offentlige, regulatorer og konkurrenter. Samarbeidspartnere - som leverandører, långivere og kunder - også ta hensyn til bedriftens regnskapsrapporter.

Occupational Betydning

I bedrifts setting, publisere nøyaktige regnskaper har tjenestepensjons innvirkning. Ulike personell må samarbeide for å hjelpe en bedrift å vise sitt beste bilde, økonomisk sett. I hovedsak rapporterer økonomiske data ikke bare krever analytisk dyktighet, men også kommunikasjon disiplin og klarhet i tanken. Målet er å levere en nøyaktig melding om foretakets økonomiske situasjon på en tydelig, enkel å forstå måte. Fagfolk som hjelper bedrifter å publisere nøyaktige regnskapsrapporter kjøre gamut fra økonomiske ledere og regnskapsførere til investor-relations representanter, kostnads ​​kontrollere og regulatoriske anliggender koordinatorer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-offentliggjorte-regnskapene/ "

相关文章!
 • Viktigheten av en sunn far-datter forhold Viktigheten av en sunn far-datter forhold
  - 阅 0

  De fleste foreldre ofte tror at en mor har den mest innflytelsesrike rolle med en datter; men har en far en like viktig rolle i en datters liv. En sunn far-og-datter forhold er viktig, som en far fyller en spesiell rolle som en mor ikke er i stand ti

 • Viktigheten av Observasjon i Analysis
  - 阅 0

  Hver førsteårsstudent på college vil til slutt her slagordet som en "empiricist tror på observasjon." Det er ikke så enkelt. Observasjon, som sådan, har for mange problemer å tjene som eneste kilde til reell kunnskap. Men dette er langt fra å si

 • Viktigheten av Flerkulturell ledelse Viktigheten av Flerkulturell ledelse
  - 阅 0

  Etter hvert som verden blir mer og mer sammenvevd, forvaltningspraksis endres. En av effektene av økende globalisering er multikulturalismen, tilstedeværelsen av mange kulturelle grupper i en region. I flerkulturelle steder, er det ikke uvanlig for a