Amopage

Viktigheten av Home Management

- Views 0
Advertisement

Hjem ledelse er prosessen med riktig å opprettholde et hjem og eiendom og kontrollere nødvendige husholdningsaktiviteter. Mye som opererer en virksomhet, administrere et hjem krever ferdigheter som planlegging, organisering, budsjettering og regi. Effektiv hjem ledelse er viktig for å opprettholde tilstanden på eiendommen og den generelle økonomiske helsen til familien som bor der.

Staying Organisert

Effektiv home management hjelper deg med å holde ting organisert rundt huset. Du vil være i stand til å holde oversikt over husholdningsartikler og du trenger ikke å jag rundt på jakt etter nøklene eller klær i morgen, mens forbereder å gå på jobb. Du vil også redusere rot som kan krype opp over tid hvis du ikke har en plan for å kvitte seg med unødvendige elementer. Du vil redusere sannsynligheten for å gå tom for viktige forsyninger når du trenger dem mest.

Opprettholde Eiendomsverdien

Et hjem som faller i forfall kan miste verdi, noe som gjør det mindre attraktivt for potensielle kjøpere. Et hjem forvaltningsplan bør inneholde en tidsplan for rutinemessig vedlikehold og rengjøring for innsiden og utsiden av hjemmet, samt omkringliggende eiendom. Hvis du ikke er spesielt praktisk eller ikke har tid for vedlikehold, kan det være verdt din tid i det lange løp å leie en handyman eller rengjøring person til å gjøre noe av jobben for deg.

sporing økonomi

Hjem ledelsen også bør inneholde en plan for å håndtere husholdningenes økonomi. Forbered et månedlig budsjett for å spore utgifter og eliminere sløsing utgifter. Utvikle en plan for håndtering av regninger når de kommer for eksempel å sette opp et arkivsystem med en egen fil for hver dag i måneden og plassere regningen i filen for den dagen det skal betales. Sett opp et fond for å dekke vanlige husholdningsutgifter som rengjøring forsyninger og dagligvarer.

Undervisning barna

Hvis du har barn, får dem engasjert i hjemmet ledelse kan være en god måte å lære dem viktigheten av å håndtere ansvar og styre sin egen husholdning når den tid kommer. Gi dem oppgaver eller prosjekter å gjøre rundt hjemmet og involvere dem i budsjettprosessen ved å oppmuntre dem til å finne måter å hjelpe trim husholdningenes utgifter. Barn kan også gi en billigere kilde til arbeidskraft enn å ansette rengjøring eller vedlikehold hjelp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-home-management/ "

相关文章!
 • Viktigheten av Strategic Management Vs. Strategisk planlegging
  - 阅 2

  I næringslivet, er begrepene strategisk ledelse og strategisk planlegging ofte brukt om hverandre; Det er imidlertid viktige forskjeller. Ledere og andre bedriftsledere må forstå forskjellene mellom de to begrepene for å forstå viktigheten av strateg

 • Viktigheten av Time Management for ansatte Viktigheten av Time Management for ansatte
  - 阅 0

  En leder kartlegging arbeidsplassen kanskje merke til at en ansatt har stoppet opp før en dataskjerm yrende måfå festet gule lapper, tilsynelatende immobilisert av en uorganisert liste over gjøremål. En annen ansatt kan humrer over en tekstmelding, s

 • Viktigheten av Quality Management Viktigheten av Quality Management
  - 阅 0

  Kvalitetsstyring er en virksomhet prinsipp som sikrer kvalitet i et selskaps produkter, tjenester og interne prosesser. Selskaper som implementerer kvalitet lederprogrammer bruke informasjon fra dem å identifisere svakheter, feil, forbedringsområder