Amopage

Viktigheten av Computer Networking

- Views 0
Advertisement

Et nettverk er to eller flere datamaskiner som er koblet sammen for å dele informasjon og filer mellom dem. Bedrifter er ikke de eneste som kan ha nytte av å skape et nettverk. Hjemmebrukere kan nyte å dele musikk, filmer og skrivere fra hvilken som helst datamaskin.

Fildeling

Datamaskiner som er koblet til et nettverk kan dele filer og dokumenter med hverandre. Personlige datamaskiner som er koblet til et bedriftsnettverk kan velge hvilke filer og mapper er tilgjengelige for å dele på nettverket.

skrivere

Datamaskiner kan skrive ut sider til en annen datamaskin med en skriver på nettverket. I tillegg kan en skriver koblet til med en utskriftsserver, noe som gir direkte utskrift fra alle datamaskiner.

deling Media

Deling av medier mellom datamaskiner er lett når du er koblet til et nettverk. Som fildeling, kan datamaskiner streame grubler, videoer og filmer fra en datamaskin til den neste.

Media Center Server

Et mediesenter-server kan lagre hele underholdning biblioteket på en sentralisert hub for å gi rask tilgang til medie fra hver datamaskin på nettverket.

Videospill

Konsoll og PC-spillere dra nytte av nettverk også. Du kan enkelt sette opp multiplayer døds kampene og selv vert for ditt eget spill server.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-computer-networking/ "

相关文章!
 • Viktigheten av dataoverføringshastighet i Computer Networks Viktigheten av dataoverføringshastighet i Computer Networks
  - 阅 1

  Dataoverføringshastigheten er hastigheten som data kan overføres mellom enheter. Jo raskere denne prosessen skjer, desto større er "gjennomstrømning" rate og, i sin tur, jo større er effektiviteten av dataoverføring. Modemer, skannere, skrivere,

 • Hvor å Fastsette Vanlig Computer Network Issues
  - 阅 0

  Nettverksproblemer er irriterende. Det kan virke umulig å løse dine problemer eller selv finne ut hva som er galt. Hvis du har mistet tilkoblingen til nettverket eller har problemer med å sette opp hjemmenettverket, slik at brukerne kan dele filer, m

 • Hvordan Computer Networks arbeid? Hvordan Computer Networks arbeid?
  - 阅 0

  Introduksjon Datanettverk gjør faktisk kjøre denne verden vi lever i. Fra banker, til skoler, til bedrifter, nesten alle system eller en prosess i dagens verden er berørt, eller drevet av et datanettverk. Datanettverk kan settes opp til å møte hva kr