Amopage

Viktigheten av Competitive Intelligence i Marketing Strategy

- Views 1
Advertisement

Competitive Intelligence er et begrep som brukes for å beskrive hvordan en bedrift holder klar over hvilke strategier og bevegelser sine konkurrenter gjør, spesielt når det gjelder markedsføring eller produktutvikling. Virksomheter legger strenge begrensninger på konkurransedyktige etterretning i et forsøk på å unngå å bryte loven, og bruker vanligvis kun informasjon som er tilgjengelig gjennom en offentlig kilde som Internett. Likevel, ved hjelp av disse kildene til informasjon, kan bedrifter lære viktige fakta som vil påvirke deres markedsføring beslutninger.

Skille Verdi

Den primære bruken av konkurransedyktige etterretning er i differensiere verdi. Hovedsak, jo mer at selskapene kan lære om sine konkurrenters produkter, jo mer de lærer om hvordan de kan lage sine egne produkter annerledes. Kundene ser etter verdi i et produkt som ingen andre kan tilby. En bedrift kan posisjonere seg slik at den fokuserer på verdi - for eksempel funksjoner, ekstra tjenester eller tilpasningsmuligheter - som sine konkurrenter ikke kan matche. Virksomheten kan bare gjøre dette riktig hvis den vet hva konkurrentene kan gjøre det bra (områder for å holde seg borte fra) og hva disse konkurrentene har problemer med å gjøre.

Finne nye kommunikasjonskanaler

Bedrifter kan lære mye om markedsføring bare ved å se på konkurrentene og undersøker konkurrerende nettsteder, sosiale medier og markedsføring. Markedsføringen området av fordelene fra denne studien på to måter. Først kan det lære hvilke områder er mulig for markedsføring. En konkurrent kan etablere en vellykket Facebook-side, slik at virksomheten til å realisere det har også potensial til å skape en sosial medieprofil og kjøre det med hell. For det andre, kan virksomheten lære hva kommunikasjon kanaler konkurrentene ikke bruker, og fokusere på dem i markedsføringsstrategi.

Customer Analysis

I noen tilfeller kan konkurrentene gjør mye av kundeanalyse for en bedrift, sparer det tid og penger. Hvis en konkurrent publiserer studier eller undersøkelser på sin hjemmeside, forum, eller utgitt finansielle dokumenter, kan en virksomhet undersøke dem. Ofte kan det finne studier som det ville ha utført selv, men nå har ikke til, siden resultatene eller konkurrentens studien kan gi verdifull innsikt i kundefokus. Dette er først og fremst nyttig når konkurrentene har lignende produkter.

fastsettelse

Mye av konkurransedyktige etterretning hjelper bedrifter å forstå hvordan konkurrentene setter sine priser. Prisen er en viktig del av markedsføringsstrategi. I noen tilfeller kan konkurrenter kunne annonsere lave priser at et selskap ikke kan matche - noe som betyr at virksomheten skal annonsere på verdi i stedet for lave priser. Kampanjer og rabatter kan også være et tegn på hva kundene er interessert i, og hvordan virksomheten skal plassere sine egne priser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-competitive-intelligence-i-marketing-strategy/ "

相关文章!
 • Job Description for en Competitive Intelligence manager Job Description for en Competitive Intelligence manager
  - 阅 0

  Competitive Intelligence (CI) er en ganske ny-konseptet prosessen med å samle informasjon om ens konkurrenter som kan påvirke suksessen av et selskap er viktig nok for bedrifter å ansette CI ansatte som er spesialtrent og dyktige. Competitive Intelli

 • Hva er Competitive Intelligence? Hva er Competitive Intelligence?
  - 阅 0

  Competitive Intelligence (CI) er muligheten for en bedrift å holde foran konkurrentene ved å håndtere informasjon - både innenfor og utenfor virksomheten. Effektiv strategisk planlegging for enhver bedrift inneholder informasjon om sine konkurrenter,

 • Hva er Marketing Strategy Development?
  - 阅 0

  Bedrifter eksisterer i dynamiske, utviklende bransjer. Det er en flo og fjære til selskapets ressurser. Konkurrenter aktivt endre produktets egenskaper, pris eller melding. Forbrukernes smak endring. Eldre merker må oppdateres. Dette er spillet for m