Amopage

Viktigheten av å lese bøker

- Views 0
Advertisement

Viktigheten av å lese bøker


Lese en god bok kan være en avslappende tidsfordriv, men det har også lang-varig effekt på måten vi lever på. Les en bok til å bli en godt avrundet individ.

effekter

Det er en høy korrelasjon mellom lesing for moro og tjene høyere leseresultater i skolen. Fordi lesing er en aktiv prosess, kan det hjelpe i å utvide ordforråd og sparking fantasi, samtidig utsette leserne til nye temaer og ideer, melder Nasjonalt Senter for utdanningsstatistikk.

Betydning

Leseforståelse kan være en viktig faktor i et jobbintervju / søknadsprosessen. Ifølge National Endowment for the Arts, verdi nesten to tredjedeler av arbeidsgivere leseforståelse som en svært viktig ferdighet.

Potensielle

Literacy News viser literacy som en av de 20 kvaliteter av vellykkede mennesker. Bok leser ikke bare øker mentale evner, men også bidrar til å finjustere motoriske ferdigheter hos barn ved å slå sider og stimulere hjernen.

Funksjon

Brad Isaac av utholdenhet Unlimited sier at bøkene gir hele historien, snarere enn bare små biter av informasjon. Lese bøker kan hjelpe med fokus og konsentrasjon; lese en bok med et komplisert plott og flere tegn kan bidra til å øke minnet.

Fun Fact

En pocketbok eller rabattert innbundet vanligvis koster omtrent det samme som en film billett. En bok vil underholde en leser for mye lenger enn en film vil underholde sitt publikum.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/viktigheten-av-a-lese-boker/ "

相关文章!
 • Verdien av å lese bøker Verdien av å lese bøker
  - 阅 0

  Mange mennesker elsker å lese fordi det er underholdende. Men å lese bøker også lærer oss om verden og hjelper oss å utvikle empati, ifølge Scholastic. Ikke bare det, men hver gang du slår en side, lyser hjernen din opp - lesing er en trening for kro

 • Hvordan Få betalt for å lese bøker Hvordan Få betalt for å lese bøker
  - 阅 0

  Lese bøker er en avslappende hobby, men det er også en ideell måte å tjene penger. De fleste jobbene som involverer å lese bøker også krever oppgaveskriving eller relaterte korrektur oppgaver. Noen ansatte som leser bøker som en del av sitt daglige a

 • Enkleste måter å undervise en 5-Year-Old Slik leser bøker Enkleste måter å undervise en 5-Year-Old Slik leser bøker
  - 阅 0

  Fem år gamle barn er naturlig nysgjerrige skapninger. Deres nysgjerrighet gjør lære å lese en morsom opplevelse. Det er mange enkle måter å undervise fem år gamle barn å lese. Nøkkelen til suksess er å gjøre å lese bøker en spennende prosess, slik at