Amopage

Verktøy for Industry Analysis

- Views 1
Advertisement

Offentlige etater, konsulentfirmaer og nyhetstjenester gir analyse for industri forskning. Disse kildene kan gi alt fra omfattende kvantitativ informasjon til fortellinger om trender og endringer i en bransje. Mesteparten av informasjonen er tilgjengelig for visning eller nedlasting på nettet, og mens en abonnementsavgift kan gjelde i noen tilfeller, er det fortsatt generelle, Topline data tilgjengelig uten ekstra kostnader.

Offentlige etater

Offentlige etater som fører tilsyn med en industri kan gi troverdige data. Siden de fungerer som et tilsynsorgan, har de tilgang til store mengder data som det offentlige ellers kanskje ikke ville gjennomgå. Data utgitt fra offentlige etater vil være nyttig for de som ønsker bred, sectorwide (helse, auto, bank) informasjon for et bestemt land. Ulempen til regjeringen forskning er at det ikke er gitt ut og gjennomført på samme, rask timeplan som en nyhetstjeneste eller private forskning bedrifter.

Bloomberg

Bloomberg er en økonomisk programvare og finansiell informasjonsleverandør. Bloomberg Terminal er et datasystem som gir markedsdata og handler i finansielle fagfolk involvert i børs og trading. Et abonnement kreves for for det. Bloomberg gir også markedsdata og finansnyheter på sin hjemmeside og kabel-TV-kanal.

Standard & Poors

Standard & Poors er en McGraw-Hill selskap som gir økonomisk forskning ved å analysere aksjer og obligasjoner. Selskapet utgir årlige bransjeundersøkelser og bransjerapporter fra mer enn 50 hovedsektorer. Disse rapportene gir informasjon om gjeldende økonomiske miljø, industri profiler og trender og nøkkeltall og konkludere med en komparativ selskapsanalyse av sentrale aktører i en bransje. Rapporter fra Standard and Poors er omfattende i omfang og gi analyse i tillegg til investeringer informasjon. Rapporter og undersøkelser er tilgjengelig for nedlasting på Standard & Poors webområdet og kostnadene er omtrent $ 700 per industrien rapport.

Factiva

Factiva er en Dow Jones forskning produkt som gir bransjedata og firma oversikter sammen med tilgang til en database med mer enn 14.000 aviser og magasiner internasjonalt. Den integrerer hovedsak nyhetskilder en tjeneste som LexisNexis med industrien og selskapet profiler av Hoovers. Factiva er det riktige verktøyet når man ser på mediedekningen av en bransje eller bedrift. Det kreves et årlig abonnement for å få tilgang Factiva og ekstra kostnader kan påløpe for å laste ned innhold.

Moodys Investor Services / Moodys Analytics

Moodys Analytics er et selvstendig datterselskap av Moodys Investor Services. Den analytics arm av selskapet utarbeider og utgir økonomisk analyse, investeringer informasjon og kreditt prognoser. Lignende til Bloomberg, kan Moodys gi statistisk informasjon for investorer og er troverdig spesielt innen bank og investeringer verden.

For å få tilgang til fullstendige rapporter, er et abonnement for å Moody forskning nettsted, Economy.com. Kostnaden er ganske bratt (mer enn $ 10 000), men det er et gratis abonnement tilgjengelig for generell informasjon. Moodys utgir også industri rapporter som kan lastes ned fra deres nettbutikk (for en avgift).

Hoovers

Hoover er et nettsted som gir næringsliv / industri forskning på mer enn 33 millioner bedrifter. Selskapet har en stab av forfattere og bransjeeksperter at oppdateringen selskapet / bransjeprofiler på en konsistent basis. Selskapet faktaark inkludere en oppdatert liste over selskapets ledere, SEC, bedriftens data og en nøyaktig oversikt over organisasjonens historie.

Mens mye av denne informasjonen kan bli satt sammen fra en omfattende Google-søk, er det mye mer praktisk å ha alt på ett sted. Et abonnement på Hoovers kan være kostbar, i nærheten av $ 5000 årlig, men det er noen gratis innhold tilgjengelig uten abonnement.

Rapporter fra Consultants / Market Research

Mange konsulentfirmaer (Deloitte & Touche, Ernst & Young, McKinsey & Co, Pricewaterhousecoopers) utgivelsen industri rapporter basert på prosjekter de har forsket på og selskaper de har kartlagt, så det er kvantitativ og kvalitativ informasjon som gis. Disse er gode ressurser for å fange opp trender i bransjen eller forstå nyansene som er spesifikke for en industri.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/verktoy-for-industry-analysis/ "

相关文章!
 • Viktigheten av Industry Analysis Viktigheten av Industry Analysis
  - 阅 1

  Bedriftseiere må forstå de bransjene de opererer i for å sikre fortsatt suksess. En bedrift som øker omsetningen med fem prosent hvert år kan anses å være å gjøre godt av noen tiltak, men hvis andre selskaper i samme bransje er rutinemessig innskjæri

 • Hva er Industry Analysis?
  - 阅 1

  Industri analyse er en markedsstrategi verktøy som brukes av bedrifter for å avgjøre om de ønsker å legge inn et produkt eller tjeneste markedet. Selskapets ledelse må nøye analysere flere aspekter av industrien for å finne ut om de kan gjøre en fort

 • Verktøy for Gap Analysis
  - 阅 0

  Avviksanalyse er et nyttig for verktøy for å hjelpe en organisasjon til å holde fokus på det store bildet. Ved å identifisere hvor et selskap i dag står og hvor de ønsker å være, blir det lettere å isolere de metoder og strategier som vil oppnå det ø