Amopage

Verktøy for Forgasser Fuel Air mikser

- Views 11
Advertisement

Verktøy for Forgasser Fuel Air mikser


Funksjonen til en forgasser er å regulere motorens brennstoffluftblanding. Hvis blandingen er også rik, noe som betyr at luftinnholdet er for lavt, kan økes karbonisering av motoren forekomme. Det kan også redusere motorytelsen og øke sjansene for å røyke. Hvis blandingen er for mager, eller luftinnholdet er for høyt, er det mindre smøring til motoren som kan føre til at sylinderen med avslutningen. Opprettholde en passende brennstoffluftforholdet er nødvendig for å unngå disse problemene. Dette kan gjøres ved å justere brennstoffluftblanding. For de fleste forgasser modellene er spesialverktøy nødvendig for å justere forgasseren. Disse verktøyene justere forgasser-spesifikk skruer som nå brukes på de fleste modeller for å forhindre justering av non-EPA-godkjente mekanikk. Fem forskjellige forgasseren justeringsverktøy er for tiden på markedet.

Single “D” -formet Tool

Den eneste “D” -formet forgasseren justeringsverktøy som brukes til å justere den barnesikre justeringsskrue som finnes på enkelte forgasseren modeller. Både verktøyet og den barnesikre justeringsskruen er “D” -formet. Innstillingen av skruen endrer mengden av luft som slippes inn i motoren. Ved å dreie skruen i, blir mengden av luft som slipper inn i motoren bli redusert, noe som skaper en rik brennstoffluftblanding. Ved å dreie skruen ut, blir mengden av luft som slipper inn i motoren øket, noe som skaper en mager brennstoffluftblanding.

Double “D” -formet Tool

Den doble “D” -formet forgasser verktøyet brukes til å justere den doble “D” -formet pillesikker justeringsskrue på liten motor forgassere. Dette gjøres mens motoren er i gang og har hatt en sjanse til å varme opp. Dette er fordi forgasserinnstillinger vil endres når motoren er varm.

Hex-formet Tool

Den sekskantformede forgasseren justeringsverktøy som brukes til å justere den barnesikre justeringsskruen på både små og store motorer. Den manipuleringssikker justeringsskruen er vanligvis blokkert med en hette av produsenten for å forhindre justering av forgasseren ved ikke-autoriserte fagfolk. Spesialverktøy er nødvendig for å fjerne hetten. Fordelingen av hetten fjerning verktøy blir også regulert av EPA.

Pac-man-formet Tool

Den pac-man-formede verktøy brukes for sabotasjesikker justeringsskrue på noen Walbro og Zama forgasseren modeller. Disse verktøyene er også referert til som V-notch forgasser justeringsverktøy. De tilbød seg å sertifiserte mekanikere gjennom MTD distributører.

splined Tool

Den riflede forgasserinnstillingen redskap vanligvis benyttet for å justere den manipuleringssikre justeringsskrue på Poulan og Weedeater forgassere. Disse manipuleringssikker reguleringsskruene har fire sett av ribbene innbyrdes 90 grader fra hverandre.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/verktoy-for-forgasser-fuel-air-mikser/ "

相关文章!
 • Hvordan beregne Fuel Air Ratio Hvordan beregne Fuel Air Ratio
  - 阅 0

  The Fuel Air Ratio kalles også FAR. Drivstoffluftforholdet er vektforholdet mellom brensel og luft ved forbrenning. Dersom for lite luft er tilveiebrakt, vil ikke alle av brennstoffet antennes og det vil være ufullstendig forbrenning, noe som resulte

 • Hva er en forgasser Pilot Air Jet?
  - 阅 0

  En pilotluftstråle er en liten del av en forgasser. En forgasser er en anordning i forbrenningsmotoren i et kjøretøy. Det blander brensel og luft før det kan omdannes til mekanisk energi. Den nøyaktige plasseringen av pilotluftstråle varierer avhengi

 • Hvordan Tenn Standing Pilot i en Armstrong Air-Ease Furnace
  - 阅 0

  The Air Enkel tråd av ovner benytter en stående pilotflamme for å antenne gasstilførselen til ovnen, i sin tur skaper varme. Hvis du ikke har bruk din ovn på en stund, eller hvis ovnen er i en spesielt trekkfulle delen av huset ditt, pilotflammen kan