Amopage

Verktøy for å plukke opp søppel

- Views 0
Advertisement

Verktøy for å plukke opp søppel


Plukke opp søppel er en manuell oppgave som krever både harde og tilbake bryte innsats. For å legge til det, bekymre deg om sanitære problemer. Det er her verktøy for å plukke opp søppel kommer inn i bildet. Trash pickup verktøy redusere tilbake bryte innsats for gjentatte ganger å bøye over å plukke søppel, gjør oppgaven lett og holder deg i god avstand fra papirkurven. Trash plukk verktøy kommer i ulike typer og funksjonalitet, avhengig av hva slags søppel som blir plukket opp.

papir Picker

Dette er den mest grunnleggende av alt søppel plukking verktøy, men det er like nyttig som alle andre. Den grunnleggende funksjonaliteten til dette verktøyet er å plukke opp avfall papir, men du kan også bruke den til å plukke opp andre papir elementer som kopper og papir plater. Verktøyet er en engangs stang med en spiss i den ene enden og et håndtak for å holde velgeren i den andre. Du bare stikke papiret elementet med piggete tips, og det holder søppel, slik at du kan sette den i en søppelsekk eller kan uten bøyd over.

trash Nabber

Som navnet antyder, oppgaven med dette verktøyet er å fakke papirkurven. Verktøyet er en aluminiumsstang festet med bevegelige klør i den ene enden. De bevegelige klør fungerer som to fingre, og åpning og lukking ved hjelp av en spak anordnet på håndtaket på verktøyet. Denne søppel picker kan plukke opp lette gjenstander som papir, papir kopper, papir plater og andre minutt søppel som sigarettsneiper med letthet. Du kan plukke opp søppel med søppel nabber uten bøyd over, lettere ork å rydde opp søppel.

Trash Grappler

Du kan bruke en grappler for stor søppel, som det er kraftigere og sterkere enn en papirkurv nabber. Her verktøyet er en aluminiumsstang utstyrt med en bevegelig spak. Staven virker som en del av kloen og armen, som kan åpnes og lukkes, er den andre delen av kloen. Klem håndtaket på grappler som fører spakene på slutten for å ta tak. Den grappler kan løfte tyngre søppel som rusk og liten stein samt minutters søppel som papir elementer. Ettersom den er laget av aluminium, er det lett i vekt og kan anvendes uten problemer.

handler

Den Handler verktøyet hjelper med oppgaven med å gjennomføre og manøvrering søppelbøtta eller søppel kurv når du plukker opp søppel. Det avlaster deg fra å bøye ned flere ganger for å sette søppel i bin eller kurv. Det hjelper også lette belastningen av å måtte bære søppelbøtta. Den handler er et par av klørne på en håndtert stang som kan låses på plass på en søppel bin. Det klør clutch hyllen, og er låst. Så ved hjelp av håndtaket kan du løfte av bin med letthet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/verktoy-for-a-plukke-opp-soppel/ "

相关文章!
 • Hvordan lage et verktøy for å plukke opp valnøtter Hvordan lage et verktøy for å plukke opp valnøtter
  - 阅 0

  Hvis du har en svart valnøtt tre (Juglans nigra), hardfør i US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 5 gjennom 9a, er den enkleste måten å samle inn den deilige nøtter å vente for dem å falle. Selv om du ikke har tenkt å spise dem, men d

 • Verktøy for å plukke opp løv Verktøy for å plukke opp løv
  - 阅 1

  Enten du står overfor den plutselige, årlige utslipp av blader fra løvtrær eller helårs duskregn fra evergreens, oppgave-spesifikke blad opprydding verktøy redusere mengden av tid og innsats som kreves for å samle og plukke opp falne blader. Disse ve

 • Lawn Utstyr for å plukke opp eikenøtter
  - 阅 7

  For mange eikenøtter på en plen eller i en hage kan ha flere bivirkninger. Nøttene kan spire, noe eik frøplanter å vokse der de ikke er ønsket. Eikenøtter kan også hindre vekst av gress og forårsake smerte eller skade når tråkket på eller skutt ut av