Amopage

Vekttap etter Thyroid Removal

- Views 1
Advertisement

Fjerning av skjoldbruskkjertelen, som ligger like ovenfor sentrum av kravebeinet, er et stort medisinsk hendelse som har en betydelig innflytelse på mange kroppsfunksjoner. Som skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for å opprettholde og regulere metabolsk funksjon, en av de viktigste kroppsfunksjoner påvirkes av fjerningen av kjertelen er evnen til å gå ned i vekt. Personer som ikke lenger har en skjoldbruskkjertelen kan føle seg frustrert, ikke bare av manglende evne til å gå ned i vekt så lett som før, men også av rask vektøkning som ofte opplever etter fjerning. Men det er skritt som kan tas for å bidra til å regulere vekten for de uten en skjoldbruskkjertelen.

Vekttap etter Thyroid Removal

utfordringer

Den viktigste funksjonen av skjoldbruskkjertelen, en del av det endokrine systemet, er å regulere hvordan kroppen utnytter energi og dens følsomhet for de andre hormoner som produseres i systemet. Når skjoldbruskkjertelen er fjernet, vanligvis på grunn av ukontrollerbar hyperaktivitet eller kreft, mister kroppen kontrollsenteret for energibruk og hormon regulering. Resultatet er effektivt en full stopp for å brenne energi i form av sukker og produksjon av fett syntetisere proteiner, som fører til en økning i fettlagring og vektøkning.

Vekttap etter Thyroid Removal

medisinering

Det er visse skritt en person kan ta for å forenkle vekttap og forhindre overdreven vektøkning etter at deres skjoldbruskkjertelen fjernet. Fordi kroppen mister evnen til å håndtere disse viktige aspekter, må medisinering i form av foreskrevet syntetiske skjoldbrusk hormoner inntas på daglig basis for å sikre at metabolsk funksjon fortsetter. Disse hormonene, kjent best ved merkenavn som Cytomel, ArmourThyroid, og Levoxyl, stimulere hormon regulering og energiutnyttelse, og er derfor med på å hjelpe vekttap og vekt vedlikehold.

Vekttap etter Thyroid Removal

Diet Krav

Imidlertid, for de fleste pasienter, idet det syntetiske hormoner alene ikke vil være tilstrekkelig for å styre vekt. Spise en diett som er høy i protein og fiber og lite bearbeidede karbohydrater og sukker er også viktig å vekttap. Ettersom kroppen ikke lenger har evnen til å produsere visse typer av proteiner, spise en diett som er rik på animalske proteiner som egg og kjøtt kan bidra til å kompensere for mangel. Også være forsiktig med mengden av sukker inge er også viktig på grunn av redusert kapasitet til å slå sukker til energi. Selv med medisiner, vil likene av individer uten en skjoldbrusk først forsøke å slå inge sukker til lagret fett før det utnytter det som energi.

Vekttap etter Thyroid Removal

Trenings Krav

Daglig cardio trening og styrketrening er også et viktig element for vekttap etter thyroid fjerning. Minst 60 minutter med kardio hver dag er nødvendig for å hjelpe den medisiner prosess inntatt karbohydrater samt avtale med lett akkumulert lagret fett. Styrketrening er også viktig, som muskler forbrenner kalorier kontinuerlig dag og natt, og bidrar til å hindre opphopning av fett.

Vekttap etter Thyroid Removal

Ekstra ernæringsmessige behov

Vekttap etter thyroid fjerning er også avhengig av den riktige mengde næringsstoffer som er tilgjengelig i kroppen. Tar en omfattende multivitamin samt tilstrekkelige nivåer av krom og B-vitaminer hjelper noen syntetiske hormoner i arbeidet med å behandle sukker og hindre fettlagring.

Vekttap etter Thyroid Removal

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vekttap-etter-thyroid-removal/ "

相关文章!
 • Vektøkning Etter Thyroid Removal Vektøkning Etter Thyroid Removal
  - 阅 7

  Skjoldbruskkjertelen viktigste funksjon er å produsere hormoner som forårsaker kroppen til å brenne kalorier. Kirurgisk fjerning av skjoldbruskkjertelen vil føre til store, varige endringer i kroppens stoffskifte. hypertyreose Delvis tyreoidektomi (s

 • Hvordan å opprettholde vekttap etter en Water Fast
  - 阅 0

  En vann rask er en vanlig metode for raskt vekttap, men mange sliter med å opprettholde vekttap etter en vann fort. Nedenfor er de mest effektive måtene å bidra til å holde opprettholde vekten tapt under en vann raskt. Bruksanvisning På den første da

 • Vekttap etter kjemoterapi
  - 阅 0

  Kjemoterapi refererer til medikamenter som gis oralt, intravenøst ​​eller ved injeksjon for å behandle den ukontrollerte deling av celler, typisk forårsaket av kreft. Vekttap kan være forbundet med kjemoterapi, enten det er direkte eller indirekte. H