Amopage

Vanlige plager av Doberman valper

- Views 0
Advertisement

Vanlige plager av Doberman valper


Din Doberman valp skal være aktiv, nysgjerrig og energisk. Etter syv uker, bør personlighet dukke opp og hundens nysgjerrighet bør få bedre av ham, forårsaker ham til å komme inn i mild ugagn. Men hvis Doberman valp ikke klarer å stille ut disse klassiske nysgjerrige valp atferd, er det mulig at han skjuler en av de små antall helsemessige plager som påvirker rasen under valpestadiet.

Livmorhals Ryggvirvel Ustabilitet

Unormal vekst av det femte, sjette og syvende ryggvirvler bevirker kompresjon og sprekker, som fører til hindret nerve overføring til bena. Selv om denne sykdommen kan manifestere seg i alle aldre, er sannsynligvis vil føre til tidlig debut i valper en diett høy i protein. En Doberman lider av denne tilstanden vil vise en rekke symptomer, inkludert en særegen "huk" gangart, leg ustabilitet og en manglende evne til å bevege labben fullt mens du går, ofte resulterer i hunden slitasje labben langs gulvet. Din veterinær vil typisk anbefale steroid behandling for å redusere hevelse i første omgang, og i motsatt fall, kan han eller hun anbefaler kirurgi.

innvollsorm

Doberman valper er utsatt for begge typer rundorm, Toxascaris Leonia og Toxocara canis. Begge infeksjoner forårsaker lignende symptomer, som inkluderer hoste, matt pels, forstoppelse, anemi og i alvorlige tilfeller, intestinal blokkering. Fordi rundorm kan inngås i livmoren og via morsmelk, er det viktig å vaksinere din Doberman valp. En standard oral ormekurbehandling skulle drepe noen rundorm larver stede i valpen før de får sjansen til å migrere gjennom luftveiene og inn i fordøyelsessystemet.

parvovirus

Parvo er en potensielt dødelig virus som angriper tarmslimhinnen. Doberman valper er utsatt for denne tilstanden. Tidlige symptomer inkluderer tap av appetitt, oppkast, diaré med hvitt slim, apati og depresjon. Den enkleste måten å unngå din Doberman valp plukke opp denne smittsom sykdom er ved å unngå eksponering for potensielle verts miljøer, for eksempel kennel til hunden er gammel nok for vaksinering for å være effektive, vanligvis mellom 6 og 8 uker.

dilatert kardiomyopati

Selv om de fleste vanlige hos voksne Dobermans, andre helseproblemer, som for eksempel parvo, kan bringe frem utbruddet av denne sykdom i hjertemuskelen, noe som fører til både øvre og nedre kammer av hjertet til å bli utvidet. Symptomer på dette er ganske alvorlig tilstand er slapphet, kortpustethet og forbigående tap av bevissthet. Denne tilstanden er uhelbredelig, men dyrlegen kan behandle symptomene med narkotika, med særlig fokus på bruk av diuretika for å redusere væske buildup i lungene og bruk av narkotika for å senke pulsen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/vanlige-plager-av-doberman-valper/ "

相关文章!
 • Vanlige plager av ører Vanlige plager av ører
  - 阅 2

  Øret plager er et vanlig problem, særlig de første årene av livet. Små barn er mer utsatt for øret infeksjoner og andre problemer, fordi de har et umodent immunsystem. Ifølge Mayo Clinic, tre av fire barn har hatt en øreinfeksjon etter alder tre. Sop

 • Slik Care for en Doberman valp
  - 阅 0

  Doberman Pinschers er en høy energi, atletisk hunderase som kan være en kjærlig, lojal følgesvenn til en familie. Intelligent og observant, en skikkelig trent og sosialisert Doberman vilje beskytter sine eiere på alle kostnader, i henhold til Doberma

 • Hvordan Potty Train en Doberman
  - 阅 0

  Innføring av en ny Doberman valp hjemme kan være starten på en utrolig givende forhold, men det krever en god del av omsorg og tålmodighet til å forme den sprellende liten ball av problemer du nettopp kjøpt inn en trofast og lydig følgesvenn. Pottetr