Amopage

Utendørs partyspill Ideer for 2-åringer

- Views 0
Advertisement

Morsomme pjokk-alderen gjester under en fest kan være en vanskelig feat. Små barn trenger enkle og korte spill fordi små barn har en begrenset oppmerksomhet span. Utendørs spill er egnet for småbarn fordi de vanligvis innebære fysisk bevegelse, som hjelper små til å frigjøre litt energi. Velg utendørs spill som er lett å spille og krever minimalt med forberedelser.

all Change

Dette enkle spillet, som krever ingen forberedelse, er morsomt og enkelt for små til å forstå. Det er best spilt i et område som har en tilstrekkelig mengde plass. Barna bør spres ut i verdensrommet. En forelder roper navnene på to barn. Når navnene deres blir kalt, må disse barna løpe og prøve å bytte plass med hverandre. Som de kjører, må fødselsdagsbarnet prøver å kjøre inn i en av de tomme plassene. Hvis fødselsdagsbarnet fyller et sted før det er opptatt, barnet som har mistet sin plass prøver å stjele en plass når neste runde. Om ønskelig, hver gang et barn lykkes fyller en ledig plass, får han en liten premie. Spillet slutter når barna blir lei.

Vann Balloon Catch

Dette underholdende spill er perfekt for varmere vær parter. Før festen begynner, fylle opp nok vann ballonger for hver gjest, samt noen ekstra å erstatte ballonger som dukker tidlig. Linje barna opp i to rette rader slik at de står overfor hverandre. Jo yngre barna, bør de mer nær hverandre sammen de to linjene være. Hvert barn tar en sving ned linjen kaste hans ballong til gjesten rett overfor ham. Når en ballong er droppet og pauser, barna kaste det er ute. Hvis ballongen ikke bryter, forblir paret i spillet. En variant av spillet er å tegne et mål på fortauet og flytte ned linjen for å gi hvert barn en sjanse til å treffe målet med vann ballong. Spillet fortsetter til bare ett par er igjen.

Bubble Mania

Dette spillet bruker bobler, en barndom favoritt, og er egnet for småbarn, som kanskje foretrekker en mindre strukturert aktivitet. Barna samles utenfor å se noen voksne blåse bobler. Det er enda mer moro om flere typer boble beslutningstakere kommer på en gang, så størrelsen på boblene variere. Barn kan se hvor mange bobler de kan komme før en tidtakeren går av etter ett eller to minutter. Yngre barn liker å prøve å finne den største boblen eller se hvor høyt boblene kan fly. Om ønskelig, kan gjesten som kommer flest bobler vinne en liten premie.

Broken Bridge

Dette spillet lar partiet gjester kjører rundt på tunet. Voksne bør fortelle barna at to lange biter av streng liggende på bakken er en strøm bank. Et bredt planke som forbinder de to stykker av strengen tjener som en bro. Barna løper rundt på tunet og krysse "stream" ved hjelp av broen. Har du en voksen stå med ryggen vendt til broen og bekken, og hver gang på en stund uventet roper "Splash!" Ethvert barn funnet på broen når "Splash!" er ropte er ute for resten av spillet. Det siste barnet å forbli i spillet vinner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/utendors-partyspill-ideer-for-2-aringer/ "

相关文章!
 • Flotte steder å ha en 5-Year-Old Birthday Party Flotte steder å ha en 5-Year-Old Birthday Party
  - 阅 0

  Planlegger en fest for et barn, spesielt en 5-åring kan være like utfordrende som planlegger et arrangement for voksne. Barn har variert smak når det gjelder moro, mat og deres frykt for å prøve noe nytt, så du trenger for å planlegge arrangementer s

 • Rimelige ting for 5-åringen Kids å gjøre Rimelige ting for 5-åringen Kids å gjøre
  - 阅 0

  Fem-åringer trives på planlegging, diskutere aktiviteter og fantasifulle og dramatiske lek, ifølge National Network for Child Care. Tenk lokale når du planlegger en morsom dag som inkorporerer disse tingene med 5-åringen. Du trenger heller ikke å bru

 • Jobber for 13-åringer som betaler Jobber for 13-åringer som betaler
  - 阅 0

  Når barn inn sine ungdoms år, mange av dem ønsker å begynne å tjene sine egne penger. Men det er ofte vanskelig for 13-åringer å finne arbeid andre enn barnevakt eller klippe plener. Ønsker å tjene litt penger bør være en morsom og positiv opplevelse