Amopage

Uten effekter i 5 år

- Views 0
Advertisement

Røyking påvirker hver person annerledes - en faktor er hvor lenge de har vært røyking. Folk som har røykt i fem år eller mer er på et høyere risiko for å utvikle ulike plager. Å vite effekten av røyking og hvordan å slutte å røyke kan dra noen er viktig for en sunn livsstil.

Kreft

Lungekreft er vanligvis den første sykdom som kommer til hjernen når man diskuterer hvordan røyking påvirker noen, og det kan være forårsaket av røyking i fem år eller lenger. The American Lung Association har fastslått at om lag 90 prosent av personer som dør av lungekreft var røykere. Andre vanlige kreftformer forbundet med røyking er hals, spiserør, hud, blære, bukspyttkjertel, nyre og kreft av leppene.

Hjertesykdom

Røykere er på et høyere risiko for hjertesykdom enn ikke-røykere. Nikotin finnes i sigaretter forårsaker innstramming i armer og ben ved å tette arterier. Karbonmonoksyd, også funnet i sigaretter, fører til en reduksjon i oksygen til blodet, og derfor til hjertet. Jo lenger en person røyker, jo høyere risiko for hjertesykdom.

gastrointestinale problemer

Mange røykere på fem år eller mer lider av gastrointestinale problemer som kan inkludere sure oppstøt og magesår. Dette er forårsaket av magesyre sikkerhetskopiering i spiserøret på grunn av mat ikke fordøye skikkelig. Gastrointestinale problemer kan være svært smertefullt, og ikke-røykere har mindre sjanse for å ha dem.

Uten Effekter for kvinner

Kvinner er i fare for hjerneslag og hjerteinfarkt, og at risikoen øker hos kvinner som røyker og tar p-piller. I tillegg kan p-piller være mindre effektive for røykere. Barn født av kvinner røykere står i fare for veier mindre og er på et høyere risiko for å få krybbedød (SIDS). Kvinner som er røykere også kan ha en vanskeligere tid på å prøve å bli gravid.

Uten Effekter for menn

En veldig vanlig problem for menn som har røykt i fem år eller lenger er mannlig impotens, forårsaket av blodstrøm ikke klarer å komme til penis og forårsake en ereksjon. Dette problemet rammer først og fremst menn i 30-årene og 40-årene. Mannlige røykere kan også oppleve andre alvorlige problemer som hjertesykdom på grunn av mangel på normal blodstrøm.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/uten-effekter-i-5-ar/ "

相关文章!
 • Innendørs lav effekt aerobic Innendørs lav effekt aerobic
  - 阅 0

  Når det er for varmt eller kaldt ute for å nyte din favoritt type aerob trening, i stedet for å hoppe over treningen, ta den innendørs. Det finnes en rekke innendørs lav effekt aerobic utøve opsjoner som gir kardiovaskulære fordeler uten å være belas

 • Effektive kommunikasjonsmetoder i globale selskaper Effektive kommunikasjonsmetoder i globale selskaper
  - 阅 0

  Kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i noe selskap, og er hjørnesteinen i alle aspekter av en global virksomhet. Uten effektive kommunikasjonsmetoder på plass, kan det lett bli forvirring, frustrasjon og tap av enhet i virksomheten. Dealing med å

 • Viktigheten av mellommenneskelige ferdigheter på arbeidsplassen Viktigheten av mellommenneskelige ferdigheter på arbeidsplassen
  - 阅 2

  Effektiv mellommenneskelige ferdigheter sikre din suksess som en lagspiller i arbeid og fremme et positivt arbeidsmiljø. Kommunikasjon, samarbeid og empati er nøkler til å utvikle sterke relasjoner med kunder og kolleger. Dårlige mellommenneskelige f