Amopage

Utdanning Trengs for å bli trener

- Views 0
Advertisement

Utdanning Trengs for å bli trener


For å avgjøre hvilken utdanning du trenger for å bli trener, må du først bestemme på hvilken arena du ønsker å trene. Forberedelsene til en offentlig skole lærer som trenere er annerledes enn en privat skole lærer som trenere. Forberedelsene til en høyskole nivå coach er annerledes enn et profesjonelt nivå coach.

Fellesskap Trenere

Fellesskap trenere vanligvis krever lite eller ingen utdanning. De er stillinger vanligvis fylt av frivillige, bare av og til å motta et lokalt supplement. I noen stater, er samfunnet frivillige forventet å fullføre en enkel kurs, som kan kreve et gebyr. Men den avgjørende forutsetning for samfunnet trenere er en kjærlighet til spillet og en evne til å motivere barn.

Utdanning Trengs for å bli trener


Offentlig skole Trenere

Offentlig skole trenere har som regel å være sertifisert i en undervisnings område, for eksempel kroppsøving, historie, matte eller samfunnsfag. Pedagogiske krav varierer fra staten. Sjekk avdeling for utdanning nettstedet i staten for å se de spesifikke kravene. Noen offentlige skoler ansette lærere først, deretter rekruttere lærere som er villige til å trene. Andre skoler ansette trenere, og deretter finne en lærerjobb for dem.

Utdanning Trengs for å bli trener


Private Skole Trenere

Begrensningene for private skole trenere avhenge av den spesifikke privat skole. Hver skole stiller vanligvis sine egne regler, avhengig av hvilken privat skole foreningen har tilsyn. Du eller kanskje ikke trenger kanskje ikke å bli sertifisert til å undervise eller coach.

Utdanning Trengs for å bli trener


College Trenere

I likhet med de private skoler, høyskoler satt som regel sine egne regler. Som ansatte i sportslig avdeling, college trenere vanligvis ikke er lærere ved høgskolen; deres eneste ansvar er knyttet til coaching. Noen college trenere ikke har høyskoleutdannelse. Mange ganger trenere få jobbene sine basert på deres duger eller på deres coaching posten på et lavere nivå.

Utdanning Trengs for å bli trener


Profesjonelle veiledere

Profesjonelle trenere er ansatt av private team med individuelle regler. Ofte er trenere ansatt basert på deres tidligere rekorden på suksess som en spiller eller som trener på profesjonelt eller høgskolenivå. Akademisk utdannelse er normalt ikke en nøkkelkomponent i å ansette en profesjonell coach.

Utdanning Trengs for å bli trener


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/utdanning-trengs-for-a-bli-trener/ "

相关文章!
 • Hva Utdanning Trenger du å bli en Forensic fotograf? Hva Utdanning Trenger du å bli en Forensic fotograf?
  - 阅 0

  Rettsmedisinske fotografer gi bilder fra åsteder, ulykker og obduksjoner for bevis og rettslig etterforskning. Selv om mange rettsmedisinske fotografer har juridisk bakgrunn og erfaring som politifolk eller paralegals, noen gå inn i feltet etter å ha

 • Hva Utdanning Trenger du å bli lærer? Hva Utdanning Trenger du å bli lærer?
  - 阅 0

  Lærerne har ansvar for å instruere elevene og hjelpe dem til å lære. Alle stater har minimum utdanning kravene for å bli en lisensiert lærer. Du må ha en bachelorgrad for å undervise. Graden skal inneholde utdanning kurs samt kurs i faget du vil lære

 • Hvor mye utdanning trenger du å bli en farmasøyt? Hvor mye utdanning trenger du å bli en farmasøyt?
  - 阅 0

  Å bli en farmasøyt betyr inn i en stadig voksende karriere feltet. Den amerikanske Bureau of Labor Statistics spår feltet vil utvide gjennom 2018, med gode karrieremuligheter. Farmasøyter distribuere narkotika og gi pasienter og medisinske fagfolk me