Amopage

Utdanning Krav til diagnostisk medisinsk sonographer

- Views 0
Advertisement

Utdanning Krav til diagnostisk medisinsk sonographer


Diagnostiske medisinske sonographers er helsearbeidere som bruker avansert medisinsk utstyr som produserer lydbølger som genererer bilder av indre kroppsdeler og systemer. Disse bildene er tolket av leger og kirurger til medisinske diagnoser, skader og sykdommer. Diagnostiske medisinske sonographers kan spesial i et legeme system som hjerte sonografi, eller i et område av praksis eksempel obstetrikk. Mange arbeidsgivere foretrekker å ansette sonographers som har fått formell opplæring, ifølge US Department of Labor Bureau of Labor Statistics.

trening alternativer

Det er ingen nasjonal opplæring eller pedagogiske krav for kandidater som ønsker å jobbe som diagnostisk medisinsk sonographers. Ingen stat krever diagnostisk medisinsk sonographers å få en lisens. De fleste arbeidsgivere foretrekker kandidater som har en kombinasjon av formell utdanning og hands-on trening i felten, i henhold til BLS. Det er mange utdannings- og opplæringsveier tilgjengelig for kandidater, inkludert militær trening, ettårig sertifikat programmer, toårig knytte studier og tradisjonell fireårig bachelorutdanningene.

Forutsetninger

Kandidater i ett års sertifikat programmer er vanligvis allerede er ansatt i en annen fasett av helsesektoren og har en god forståelse av relaterte fagstoffet, ifølge Kommisjonen på Akkreditering av allierte Helse utdanningsprogram (CAAHEP). Kandidater til et to-årig knytte grad program eller en tradisjonell fireårig bachelorgrad program må ha en high school diplom eller pedagogisk tilsvarende, for eksempel en General Educational Development sertifikat. Kandidatens videregående skole utdanning bør inkludere kurs i fag som kjemi, biologi og naturfag, i tillegg til matematikk, fysikk, engelsk, kommunikasjon og humaniora.

Opplæring og utdanning

Kandidatens utdanning og trening på etter videregående nivå bør omfatte college-nivå kurs i fysikk, biologi, algebra og kommunikasjon, i henhold til CAAHEP. Diagnostiske medisinske sonographers må vise evne til å samhandle med hell med pasienter og for å kommunisere med en rekke medisinske personell, slik kurs i fag som heve sosiale perceptiveness, kritisk tenkning ferdigheter, aktiv lytting, undervisning, leseforståelse, og muntlig og skriftlig kommunikasjon er viktig. Karriere-spesifikk trening bør blant annet klasserom samt klinisk erfaring i pasientbehandling, klinisk medisin, ultralyd instrumentering, ultralydbildet evaluering, ultralyd prosedyrer og ultralyd applikasjoner.

betraktninger

BLS forventer god vekst i jobbmuligheter for diagnostisk medisinsk sonographers gjennom 2018. Kandidater som har evnen til å flytte til bør ha større jobbmuligheter enn de med mindre mobilitet. Arbeidsgivere har en tendens til å favorisere kandidater som er sertifisert av anerkjent credentialing organisasjon som American Registry of Diagnostic Medical Sonographers. Lønn for diagnostisk medisinsk sonographers varierte fra mindre enn $ 43 990 til mer enn $ 85 950 i mai 2009, i henhold til BLS. Median årslønn for diagnostisk medisinsk sonographers var $ 63 010.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/utdanning-krav-til-diagnostisk-medisinsk-sonographer/ "

相关文章!
 • Hvor mye koster en diagnostisk medisinsk sonographer Gjør Årlig? Hvor mye koster en diagnostisk medisinsk sonographer Gjør Årlig?
  - 阅 0

  En diagnostisk medisinsk sonographer er ofte den personen å se en gravid kvinnes ansikt lyser opp når hun først ser barnet i magen hennes. Sonographers, som vanligvis har en knytte grad, er i høy etterspørsel, med en anslått jobb vekst på 39 prosent

 • Krav til en medisinsk assistent i California Krav til en medisinsk assistent i California
  - 阅 0

  Medisinsk assistenter opprettholde effektiviteten av legekontorer ved å utføre både administrative og kliniske oppgaver oppgaver, inkludert regnskap, hente og oppdatere medisinske poster, besvare telefoner og forberede pasienten til undersøkelse. Med

 • Krav til tidlig medisinsk Retirement Krav til tidlig medisinsk Retirement
  - 阅 0

  Kravene til tidlig medisinsk pensjonering bør diskuteres med en HR direktør eller med folk som handler med sosial sikkerhet. Finn ut hvorfor en lege er nødvendig for tidlig medisinsk avgang med hjelp fra en lisensiert forsikring agent i denne gratis