Amopage

US Government Tilskudd til Tree Farms

- Views 0
Advertisement

US Government Tilskudd til Tree Farms


Begrepet "tree farm" ble skapt av trelast giganten Weyerhaeuser i midten av det 20. århundre. Det har siden kommet for å bli mer bredt definert som et område av landet klart å sikre kontinuerlig kommersiell produksjon. Implisitt i denne definisjonen er at gård refererer å høste, og kontinuerlig produksjon refererer til bærekraft. Den føderale regjeringen gir tilskudd for å støtte begge.

US Department of Agriculture

De fleste tre-farm tilskuddsordninger falle i regi av US Department of Agriculture og dets ulike etater. De fleste blir pressa gjennom statlige avdelinger i landbruket. De kan også fås gjennom nonprofit miljøorganisasjoner, produsentorganisasjoner og økonomisk utvikling grupper. Som sådan, kan de være vanskelig å finne. Kontakt din tilstand Department of Agriculture å avgjøre hvilke av disse programmene er tilgjengelig der du bor.

Forest Land Enhancement Program

Den amerikanske Forest Service administrerer Forest Land Enhancement Program, som er et incentivprogram. Dens oppgave er "å gi teknisk assistanse til nonindustrial private skogeiere for å oppmuntre og aktivere aktivt og langsiktig forvaltning av skog." Det hjelper med forvaltningsplaner for bærekraftig agro-skogbruk programmer som øker produktiviteten av skogressursene. For å kvalifisere for USDA assistanse, må grunneierne har et land forvaltningsplan godkjent.

Forest Stewardship Program

Den amerikanske Forest Service forvalter også Forest Stewardship Program. Den FSP gir tilskudd og teknisk assistanse for å ikke industriell private skogeiere for å oppmuntre og aktivere skogforvaltning. En primære fokus i programmet er utvikling av "omfattende, multiresource forvaltningsplaner som gir grunneiere med den informasjonen de trenger for å administrere sine skoger for en rekke produkter og tjenester."

Small Business Innovation Research Program

I samarbeid med USDA Sustainable Development Council, National Institute of Food and Agriculture gir Small Business Innovation Forskning tilskudd. Tilskuddene bevilger penger for små bedrifter å drive forskning eller utvikle innovative programmer som forbedrer tilstanden i amerikanske landbruket.

Forest biomasse til energi Program

NIFA gir også tilskudd gjennom sin Forest biomasse til energiprogram. Dette programmet er utformet for å understøtte utvikling og bruk av lav-verdi skog biomasse for energiproduksjon med mål om å integrere den energi avledet fra den til eksisterende produksjonsstrømmer.

Tre Assistance Program

The Farm service byrå Tre Assistance Program gir økonomisk støtte til frukthager og barnehage tre dyrkere å "plante eller rehabilitere trær, busker og vinstokker skadet av naturkatastrofer." Kvalifiserte trær inkluderer dekorativ, frukt, mutter og juletrær produsert for kommersielt salg. Trær som brukes for tremasse eller tømmer er ikke kvalifisert for å få hjelp.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/us-government-tilskudd-til-tree-farms/ "

相关文章!
 • Tilskudd til kjøp Farm Land Tilskudd til kjøp Farm Land
  - 阅 0

  USA har en lang historie av landbruksvekst, og regjeringen og andre etater fortsette å gi økonomisk støtte til enkeltpersoner som er interessert i å bli bønder og utvikle landet. I tillegg til tilskudd tilgjengelig for kjøp og utvikling av landet, re

 • Tilskudd til Installere Farm Fekting Tilskudd til Installere Farm Fekting
  - 阅 0

  The United States Department of Agriculture (USDA) tilbyr tilskudd til sliter bønder som trenger å forbedre sine land eller landbruk bedrifter. Noen programmer lar produsentene til å søke om tilskudd som hjelper med gården gjerder av ulike grunner. H

 • Offentlige tilskudd til Vertical Farming Offentlige tilskudd til Vertical Farming
  - 阅 3

  Vertikale gårder dyrke mat ved hjelp av innendørs felt i bygninger flere etasjer høy, i hovedsak invertere tradisjonelle gårder. Ved å gjøre dette, vertikale gårder tillate frukt og grønnsaker for å bli produsert nær befolkningssentra hvor de vil bli