Amopage

Undervisning Krav i Florida private skoler

- Views 14
Advertisement

Undervisning Krav i Florida private skoler


Florida regulerer ikke privatskoler. Avhengig av skolen, og de utdanningskrav som den enkelte skole har satt opp, kan du være i stand til å tjene mer som lærer ved en privat skole enn du ville gjort som lærer ved en offentlig skole. Ofte private skoler har en bestemt filosofi de abonnere på og alle som arbeider ved skolen skal føle deg komfortabel å følge disse undervisningsmetoder. Dersom skolen er godkjent, er det vanligvis bare ansetter en lærer med gyldig lærer sertifisering fra delstaten Florida.

Krav fra Non-Friskoler

Delstaten Florida krever ikke at lærerne være sertifisert eller møte spesifikke retningslinjer for å undervise ved private skoler. Hvis du lærer på en skole som har valgt å ikke være akkreditert, kan du ikke har noen krav utdanning eller sertifisering. Men de fleste skoler krever at du minst ha en bachelorgrad i faget du skal undervise. Noen private skoler har strengere krav til lærerne, inkludert høyere utdanning, men som regel disse skolene er akkreditert.

Lærer Sertifisering av staten Florida

Den enkleste måten å bli sertifisert er å melde deg på et godkjent lærerutdanning i delstaten Florida. Dette programmet vil ta deg gjennom de klassene som kreves for å undervise i faget av valg og gi deg den laveste utdanningskrav på en bachelorgrad. For eksempel et engelsk utdanningsprogram vil gi deg de klassene som kreves for å være en engelsk lærer eller en elementær utdanningsprogram vil ta deg gjennom klassene til å undervise kurs i barneskolen. Programmet vil også ta deg gjennom de nødvendige student undervisning. Når du har utdannet fra programmet vil du trenger for å ta de Florida lærer sertifisering Eksamen (FTCE) og passere for å kvalifisere for et sertifikat. Til slutt sender et sertifikat program ved State Board of Education sammen med dine fingeravtrykk.

Alternativ rute til Teacher Certification

Florida tilbyr en alternativ rute til læreren sertifisering for fagfolk som ønsker å gjøre en karriere endring. Dette programmet krever at du allerede har en bachelor eller mastergrad i feltet du er interessert i undervisning. Programmet lar deg begynne undervisningen når du skal fylle de nødvendige kurs i utdanning. Programmet starter med intensiv trening før du begynner undervisningen, slik at du er forberedt på å gå inn i klasserommet. Det innebærer også veiledning mens du arbeider din første årene. For å kvalifisere for profesjonell sertifikat må du også passere FTCE.

Lisens eller sertifisering Transfer for ut av staten Lærere

Lærere som har en gyldig undervisning lisens fra en annen stat kan også kvalifisere for en undervisning lisens i delstaten Florida. Hvis lisensen er en standard lisens, ikke en midlertidig eller lisens utstedes til nye lærere du kan kvalifisere for en gjensidig lisens uten å fullføre FTCE. Faget kvalifikasjoner for gjeldende lisens må samsvare for undervisning lisens du søke i Florida. Hvis du har fullført sertifiseringsprogram for å kvalifisere seg til landsstyret for profesjonelle veiledninger, maler lisens, vil den overføre over også.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/undervisning-krav-i-florida-private-skoler/ "

相关文章!
 • Krav til undervisning barnehage i en privat skole Krav til undervisning barnehage i en privat skole
  - 阅 2

  Førskolelærere bruke sanger, spill og interaktive aktiviteter for å lære små barn personlige, sosiale og pedagogiske ferdigheter de trenger for å starte sin grunnskole utdanning. Studentene lærer å lese og skrive alfabetet, hvordan å lese og stave na

 • Hvordan få en Grant for en privat skole i Florida
  - 阅 2

  Florida private skoler er et ønskelig alternativ for mange foreldre med barn i skolealder. Dessverre, kan privat skole undervisning være svært kostbart. Mange foreldre står overfor en kamp for å ha råd til en privat skole. Hvis du er en familie i øko

 • Lærer Sertifisering i private skoler
  - 阅 2

  Noen private skoler krever sine lærere til å være sertifisert av staten, men andre ikke. I noen private skoler, har en høyskole grad er nok til å få foten i døren som lærer. Å ha kompetanse i et bestemt emne eller erfaring undervisning i en offentlig