Amopage

Undervisning 4. Veihøvler skrive en biografi

- Views 2
Advertisement

Undervisning 4. Veihøvler skrive en biografi


Ved fjerde klasse, de fleste studenter er dyktige skribenter og er klar til å utforske å skrive lengre essays med velutviklede avsnitt. Skrive ulike sjangere og bruke flere formater hjelper studentene utvikle seg som forfattere og forberede dem for avanserte oppdrag i sin akademiske karriere. Skrive en biografi er en viktig ferdighet å lære, og kan være veldig hyggelig som studentene lærer om en helt eller noen som fascinerer dem.

Velge en Subject

Elevene bør oppfordres til å velge noen de synes er interessant å skrive en biografi om. Dette kan være et familiemedlem, noen kjente, eller en helt. Du bør oppfordre elevene til å velge en positiv rollemodell for å skrive om, og deretter bestemme hvor du skal gå til forskning nødvendig informasjon. Er det noen de kan intervjue? Noen historiske de kan finne informasjon om på biblioteket? Eller er det noen fra popkulturen der Internett ville være en topp kilde?

Søke etter viktige fakta

Samle viktige fakta om emnet liv er den neste viktige skritt. En grafisk arrangør eller en liste kan hjelpe elevene sikre at de har de viktigste fakta. Faget fødsel og oppvekst, utdanning, arbeid, familie og viktige prestasjoner er viktige å ta med. Det er også bra å oppmuntre elevene til å huske på lengden på essay og for å få nok informasjon, men unngå detaljer som vil kjede leseren, for eksempel for mange detaljer om steder, samtaler, og fakta som ikke er av betydning for fagets liv. Noe morsomt, uvanlig eller spesielt interessant om personen bør inkluderes også, da disse tingene stikke i leserens sinn og hjelpe ham med å komme til nå gjenstand, for eksempel George Washingtons berømte kirsebærtreet anekdote om hans ærlighet, eller Abraham Lincoln beryktede hatt.

Skrive første utkast

Vær oppmerksom på essay lengde som du skriver og oppmuntre elevene til å snakke om alle de viktige detaljene uten å bruke mer tid i en bestemt del. Mange fjerdeklassinger vil starte biografier gi hver lille detalj om emnet barndom og bare skrive en setning om hvorfor de er viktige eller deres bidrag til verden. Oppfordre elevene til å være balansert i hva som er inkludert i deres biografi, så det kan interessant for leseren.

Revidere, redigere og publisere

Har elevene lese biografi høyt til seg selv for å se hva revisjoner må gjøres. De fleste store endringer som trengs kan være selvfanget på denne måten. Peer redigering eller hjelp fra deg kan hjelpe dem med å få klar til å publisere arbeidet sitt. Elevene kan skrive ut sin endelige kopien eller skriv det på en datamaskin. Det oppfordres til å la elevene presentere sine ferdige arbeidet for klassen slik at alle kan lære om interessante og viktige personer. På slutten av en presentasjon, ta et øyeblikk for elevene å stille spørsmål kan være til nytte for de som ønsker å lære mer, samt guiding skribent mot informasjonen han kan være lurt å ta med neste gang.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/undervisning-4-veihovler-skrive-en-biografi/ "

相关文章!
 • Hvordan finne en mal å skrive en biografi Hvordan finne en mal å skrive en biografi
  - 阅 0

  Enten det er for en hjemmelekse eller for moro skyld, å skrive en biografi er en flott måte å utforske noens fortid. Biografier er også en fin måte å vise arbeidsgivere hvem du er og hva du har oppnådd i løpet av årene. Biografi maler gjør det enkler

 • Hvordan skrive en biografi om en Pageant Hvordan skrive en biografi om en Pageant
  - 阅 0

  Pageant biografier er en mulighet for deg til å fortelle seerne av Mostraspelet - inkludert dommerne - litt om deg selv, og samtidig gi dem litt ekstra insentiv til å hente deg til å være vinneren. Pageant biografier bør alltid legge vekt på de posit

 • Hvordan skrive en biografi Hvordan skrive en biografi
  - 阅 1

  En velskrevet biografi er en detaljert historie om noens liv er skrevet på en underholdende måte av noen andre. Alle de gode tidene, tragedier, de svinger av skjebne og formue at personen opplevde vil komme til liv på siden. Her er noen trinn på hvor