Amopage

Ulemper ved å kutte ned regnskog

- Views 0
Advertisement

Ulemper ved å kutte ned regnskog


Du kan leve tusenvis av miles fra regnskogene, men du likevel dra nytte av deres tilstedeværelse. Regnskog trær produserer oksygen å puste, friskt vann å drikke og nyttige produkter som spenner fra sjampo til medisin. Når folk kutte ned en regnskog, disse fordelene forsvinne sammen med hjemmene av planter og dyr som lever der.

Nedbør fra regnskogene

De fleste regnskog avskoging oppstår når folk klar land å bruke til jordbruksformål. Fjerne trærne, og du skaffe mer plass til å heve storfe og produsere mat. Kommersielle loggere også høste regnskogstrær for papirmasse og tømmer. Avskoging er et problem fordi regnskogene bidra til å regulere værmønstre og temperatur. Trær i disse skogene absorbere vann og slipp den ut i miljøet gjennom en prosess som kalles transpirasjon. I områder med regnskog, vil 75 prosent av regnet som faller går tilbake til atmosfæren på grunn av transpirasjon. Kutt ned trærne, og bare 25 prosent gjør det tilbake til atmosfæren. Dette regn er viktig fordi det bidrar til å forsyne planet med friskt vann.

Puste Air Courtesy of the Trees

Matthew C. Hansen, professor i geografiske vitenskaper ved University of Maryland, kalt regnskoger de "lunger av planeten." Trær i disse skogene bidra til å fjerne karbondioksid fra luften ved å bruke det til å lage mat gjennom fotosyntesen. CO2 er en klimagass som fører til at jordas atmosfære å bli varmere. Hver acre av regnskog fjerner ca 2,5 tonn CO2 hvert år. Regnskoger slipper også oksygen i atmosfæren, som produserer 20 prosent av planetens oksygentilførsel. Til slutt, når folk kutte ned regnskog trær, hvis de også brenne dem (en vanlig praksis for å fjerne tropisk skog), karbon i trær kombinerer med oksygen og danner CO2 som går ut i atmosfæren.

Planter og dyr: Innocent Avskoging Casualties

Regnskogene dekker mindre enn 7 prosent av planetens landareal, men huset over halvparten av alle levende organismer. Mange av disse livsformer kan bli utryddet hvis hjemmene sine gå bort. Dette tapet påvirker mennesker fordi noen organismer som forsvinner kunne hjelpe forskere med å finne kurer for sykdommer. Vind og regn kan forårsake omfattende erosjon i områder hvor folk fjerne regnskog trær og jord kan miste sin evne til å dyrke planter. Ifølge NASA vil alle regnskoger forsvinne i løpet av et århundre hvis folk fortsetter å kutte dem ned på dagens sats. Etaten bemerker også at hvis dette skjer, vil flertallet av jordas dyre- og plantearter forsvinner.

Gaver fra regnskogen

I tillegg til tømmer, regnskoger tilby produkter som for eksempel bananer, sjokolade, insektmidler, parfyme, vaskemiddel, tyggegummi, kaffe og gummi. Regnskog planter produserer rundt 25 prosent av alle legemidler på markedet. Forskere har undersøkt bare rundt 1 prosent av tropiske planter, men i den prøven, har de oppdaget behandlinger for medisinske problemer, som for eksempel høyt blodtrykk og leukemi. US National Cancer Institute rapporterer også at regnskoger står for 70 prosent av de plantene som samfunnet finner nyttig for kreftbehandling. Som regnskogene forsvinner, så gjør alle disse gunstige produkter og medisiner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ulemper-ved-a-kutte-ned-regnskog/ "

相关文章!
 • Hva er farene ved å kutte ned trær? Hva er farene ved å kutte ned trær?
  - 阅 0

  Kutte ned trær kan være farlig, spesielt hvis det ikke er gjort av en erfaren tre cutter eller logger. Mange hjem eller grunneiere vil til slutt nødt til å fjerne en plage eller dødt tre fra deres eiendom før den kan skade deres hjem eller bli skjemm

 • Hva er fordelene og ulemper ved Sole-proprietorships? Hva er fordelene og ulemper ved Sole-proprietorships?
  - 阅 0

  En såle-foretak foreligger når en enkelt person eier et selskap. Dette eierskapet stil gir full kontroll til en enkelt person, slik at han kunne sette visjon for selskapet og nyte de betydelige skattemessige fordeler forbundet med en såle-eierskap. D

 • Fordeler og ulemper ved Commercial Fjærkre Egg Produksjon Fordeler og ulemper ved Commercial Fjærkre Egg Produksjon
  - 阅 0

  Kyllingen egg er en stor kilde til protein og er lastet med mange vitaminer og mineraler. Egget har blitt et fast innslag i menneskets kosthold. Egg som er kommersielt produsert bidra til å holde tritt med de høye krav til produktet. Det er mange for