Amopage

Ulemper av Tidsavbrudd for småbarn

- Views 0
Advertisement

Ulemper av Tidsavbrudd for småbarn


Timeout har blitt en vanlig form for disiplin for foreldre til småbarn som et alternativ til roping eller spanking. Timeout innebærer vanligvis å fortelle barnet til å gå til rommet sitt, sitte på sofaen eller stå i hjørnet for å fjerne ham fra situasjonen. Etter at han har vært i timeout lenge nok, vanligvis ett minutt for hvert år av alder, kan han fortsette å spille igjen. Denne metoden for disiplin fungerer ikke for alle, og det har sine egne ulemper som gjør det mindre enn ideell for noen familier.

Mangel på forståelse

Småbarn er ikke så kognitivt utviklet som barn i skolealder. De trenger ikke tolke ord på samme måte, og time-out er å isolere. Noen barn tolke være alene som betyr at de ikke er elsket. Utviklings psykolog og forfatter av bøker inkludert Aletha SOLTER Ph.D., grunnleggeren av Aware Foreldre Institute og forfatter av flere foreldre bøker, forklarer at isolere barnet kan gjøre ham oppleve følelser av avvisning som kan påvirke hans selvtillit for tiden og i framtid. Han kan føle at han blir avvist og uønsket, selv om du gir ham med oppmuntring og fortelle ham at du elsker ham siden handlinger er lettere å tolke enn ord for småbarn.

autoritære foreldre

Tidsavbrudd er ofte forbundet med den autoritære foreldre filosofi, utviklet av Diana Baumrind, klinisk og utviklingspsykolog. Dette foreldre filosofi er også regnet totalitære og ikke svarer til barnets behov, fordi foreldre forvente ytterste lydighet og orden i hjemmet. Denne metoden for foreldre lener seg mot å etablere strenge regler og grenser. Teorien forutsier at barn vokser opp i en husholdning med autoritære foreldre blir trukket tilbake og utvikle dårlige reaksjoner på frustrasjon.

ineffektive metoder

I en artikkel for WebMD, er uenig barnelege Jennifer Shu med ideen om at timeouts passer for alle barn. Timeout kan være en lite effektiv metode for disiplin hvis barnet ikke svarer godt til det. Hvis han får engstelig, gråter eller skriker fordi han er opprørt over å bli isolert, vil ikke timeout fungerer ikke fordi han kan bli overveldet på dagens situasjon uten å tenke på hva han gjorde galt i første omgang. Et annet alternativ er å gjøre en "time-in" og bruke noen minutter med ham å rette sin oppmerksomhet andre steder.

vedvarende problem

Timeout gir barnet ditt en pause fra situasjonen, men det løser ikke det. Hvis et barn er gjentatte ganger sendt til timeout på grunn av brudd på en regel, kan han slutte å gjøre det i ditt nærvær, men det betyr ikke at han ikke vil gjøre det når du ikke ser på. Tidsavbrudd som bruker taushet som straff tillater ikke småbarn til å uttrykke sine følelser av sinne eller frustrasjon i en alderstilpasset måte, som inkluderer å gråte. SOLTER forteller at foreldre lytter til sine barn, og la ham ærlig uttrykke sine følelser uten å være bekymret for straff.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ulemper-av-tidsavbrudd-for-smabarn/ "

相关文章!
 • Hvordan få en smårolling å oppføre seg Hvordan få en smårolling å oppføre seg
  - 阅 0

  Toddlerhood er en gledens tid for oppdagelse og vekst for barn. Som de begynner å gå, snakke og utforske sine omgivelser, småbarn også begynne å oppdage betydningen av selvtillit. Småbarn kan uttrykke et bredt spekter av følelser for å kompensere for

 • Følelsesmessige utbrudd i småbarn Følelsesmessige utbrudd i småbarn
  - 阅 5

  Når det kommer til småbarn og raserianfall det synes du kan ikke ha det ene uten det andre. Selv om følelsesmessige utbrudd er en normal del av en pjokk utvikling de kan stress ut selv den roligste av foreldre. Småbarn har ennå til å utvikle emosjone

 • Fordeler og ulemper av Rhodesian Ridgeback Fordeler og ulemper av Rhodesian Ridgeback
  - 阅 1

  Rhodesian Ridgeback hund ble utviklet i Afrika for å jakte storvilt. Rasens navn beskriver den smale ryggen av hår som går nedover ryggraden, som vokser i motsatt retning fra resten av hundens pels. Med riktig stell og trening, kan en ridgeback bli e