Amopage

Ulempene ved Arbeidsgiver karriereplanlegging for ansatte

- Views 0
Advertisement

Enkelte selskaper tilbyr karriereplanlegging for sine ansatte. Disse selskapene anmeldelse av en ansatt arbeid ytelse, identifisere mulige roller for den ansatte å holde i fremtiden og utvikle de ansattes kompetanse til å fylle disse rollene. Mange bedrifter unnlater å vurdere ulempene ved å implementere arbeidsgiver karriereplanlegging.

Fare for Employee Forlater selskapet

De fleste ansatte jobber for flere arbeidsgivere i hele sitt liv. Noen ansatte forfølge jobbmuligheter med andre selskaper. Noen ansatte flytte til en annen by eller stat. Andre ansatte forlate selskaper til å åpne sine egne bedrifter. Arbeidsgiver-sponset karriere planprogram ikke klarer å vurdere muligheten for at en ansatt vil forlate selskapet. Dersom en arbeidsgiver investerer tid og penger i en ansatt, grooming henne for en fremtidig sysselsetting mulighet, mister selskapet som investering når den ansatte slutter i bedriften.

Mangler vurderes av ansattes interesser

Mange arbeidsgiver-sponset karriere planprogram ser på de fremtidige behovene til selskapet og vurdere hvilke interne kandidater allerede har kompetanse til å flytte inn i disse rollene. Disse arbeidsgivere fortsette å utvikle disse ansatte å forberede dem for dagen da selskapet kan fremme dem inn i disse stillingene. Medarbeider målene ofte variere fra selskapets mål. I en arbeidsgiver-sponset karriereplanlegging program, forblir fokus på arbeidsgivers behov og tar ikke hensyn til de ansattes interesser eller hvilken vei den ansatte ønsker å følge.

Ansattes tidligere erfaring ikke ansett

Arbeidsgiver-sponset karriere planprogram ofte gjennom hver ansattes arbeid historie med selskapet. Ledelsen vurderer prosjekter den ansatte har deltatt på og interne prestasjoner den ansatte har opptjent. Den ansattes erfaringer før arbeider for selskapet er ikke registrert på selskapets regnskaper og ikke vurdert i denne prosessen. Ansatte med en variert arbeidserfaring kan ha mer å tilby til selskapet i fremtiden, men denne historien er ikke vurdert.

Mangler forståelse av ansattes personlige behov

En ansatt opplever en rekke personlige situasjoner i løpet av ansettelses begrep med et bestemt selskap. Slike situasjoner omfatter familie dødsfall, fødsel eller adopsjon av barn, omsorg for funksjonshemmede familiemedlemmer eller omsorg for aldrende foreldre. Arbeidsgiver-sponset karriere planprogram vurdere bare arbeidserfaring til den ansatte, ikke hans personlige liv. Arbeidstakeren kan trenge mindre ansvar for å ta vare på familiens behov enn hva som er tilgjengelig på banen som er designet av arbeidsgiver.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ulempene-ved-arbeidsgiver-karriereplanlegging-for-ansatte/ "

相关文章!
 • Ulempene ved å være ansatt Ulempene ved å være ansatt
  - 阅 0

  Å være en ansatt betyr vanlige paychecks, forutsigbare ansvar og kollega fellesskap, men det bringer også ulemper. Mange er kjent med historier om dårlige sjefer, uberettiget skytinger og mangel på trening. Den største ulempen ansatte har er deres av

 • Ulempene ved Ledere Delegering til ansatte Ulempene ved Ledere Delegering til ansatte
  - 阅 0

  Gode ​​ledere og ledere er i stand til å delegere effektivt. Delegering er nøkkelen til god tid og en viktig ferdighet i å utvikle ansatte til å ta et større ansvar. Mens delegasjonen er en viktig ledelse ferdigheter, er det ikke uten sine ulemper. D

 • Ulempene ved kapitalismen i det økonomiske systemet Ulempene ved kapitalismen i det økonomiske systemet
  - 阅 0

  Kapitalismen, et markedsbasert økonomisk system der varer og tjenester produseres for profitt, har sin del av problemer. Selv om kapitalismens fordeler inkluderer høyere bruttonasjonalprodukt, forbrukervalg og bedre levestandard, brorparten av fordel