Amopage

Typer Stick-On Skum Isolasjon for rundt dører

- Views 0
Advertisement

Typer Stick-On Skum Isolasjon for rundt dører


Stick-on isolasjon er en type weather brukt rundt en dør for å forsegle luft lekkasjer eller hull. Det er en rimelig og enkel å installere alternativ til tradisjonelle weatherstripping og dør pakningssett. Stick-on isolasjon gir en rekke fordeler, blant annet utkast reduksjon, forbedret komfort nivåer og en økning i energieffektiviteten.

typer

Stick-on isolasjon er tilgjengelig i en rekke forskjellige materialer som kan brukes til å forsegle en dør. Neopren versjonene er veldig myk og fleksibel, noe som gjør dem en god kamp for strammere døråpninger. De pleier å være ganske tynn, imidlertid, og kan ikke holde seg over tid. Isopor er en rimelig skummateriale som fungerer best på lite trafikk dører. Felt sel er også svært rimelig, men ikke holder seg godt mot regn og tung bruk. Stick-on vinyl sel er de mest holdbare og stive av disse materialene, men også den dyreste.

Funksjon

Disse selene tjene en rekke funksjoner i tillegg til sine isolerende egenskaper. De minimerer luftlekkasjer som kan skape kaldras rundt en døråpning, og også bidra til å holde vann og fuktighet ut av hjemmet. Seals brukes på innerdører kan redusere støynivået eller hindre spredning av røyk under en brann. Utvid skum sel er brukt til brannklassifiserte åpninger. Kjent som brannhemmende sel, de utvider under en brann å forsegle døren og forsinke spredningen av brannen.

Bruker

Stick-on seler kan brukes på inner- og ytterdører, og er påført toppen og sidene av døren eller ramme. De kommer i V-formede, pære-formet eller rektangulær tape enheter som vil passe ulike størrelser av hull og dør konfigurasjoner. Større enheter kan installeres ved bunnen av en garasjeport for å forbedre isolasjons nivåer i garasjen. Stick-on skum isolasjon er også tilgjengelig for bruk i biler og andre kjøretøy.

Installasjon

Disse stick-on isolasjon produkter ofte har en peel-og-stick backing. For å søke, bare kutte isolasjonen til riktig størrelse med saks eller et verktøy kniv, så skrelle av kompet, og trykk på døren. Velg riktig tykkelse for å passe hullene på døren din, eller velg et neopren-versjon for mer fleksibilitet. Bruk kontinuerlige bånd langs hver jamb og sørg for å justere hjørnene tett sammen. Skum isolasjon bør brukes til å rense bare, tørre overflater.

betraktninger

Når man sammenligner ulike typer stick-on isolasjon, vurdere faktorer som pris, klima og temperaturvariasjoner. Bestem hvor mye friksjon forseglingen vil bli utsatt for, samt hvor mye trafikk og slitasje-og-tåre vil skje. Se for en tetning som passer tett mellom døren og rammen uten å dra eller vanskeliggjøre driften av døren. Høyere kvalitet sel tendens til å vare lenger og krever færre applikasjoner over tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/typer-stick-on-skum-isolasjon-for-rundt-dorer/ "

相关文章!
 • Typer Foilback stivt skum isolasjon Typer Foilback stivt skum isolasjon
  - 阅 0

  Reflekterende folie er et strålende produkt brukes til enten å redusere varmebelastningen eller reflekterer varmebelastning for bruk. Denne folien belegget tilsettes typisk til isolasjon for å øke isolasjons motstand. Dette tilsvarer et bedre isolasj

 • Fakta om Spray-Skum Isolasjon Fakta om Spray-Skum Isolasjon
  - 阅 1

  Spray skum er en type av isolerende materiale som brukes i nye og gamle konstruksjon for å fylle gap mellom rammer tømmer og ytre bekledningen. Det er mugg, skadedyr og flammehemmende og danner en lufttett forsegling, blokkerer ut kald luft, hindrer

 • The Good & Bad Om Skum Isolasjon
  - 阅 0

  Isolasjon danner en barriere mellom et hjem interiør og eksteriør. I løpet av vinteren, vil isolasjon holde kald luft utenfor hjemmet mens fangst varme fra ovn innendørs. Om sommeren isolasjonsblokker varm luft inn i ditt hjem, samtidig som aircondit