Amopage

Typer av Makeup Artist Jobs

- Views 0
Advertisement

Typer av Makeup Artist Jobs


Utsiktene for makeup artister i arbeidsmarkedet ser lovende ut. Disse fagfolk er kunstnere som jobber med makeup som sitt medium. Muligheter til å arbeide i en rekke innstillinger ikke fra underholdningsindustrien til fotografering. Makeup artister får sin kunnskap enten ved å delta på et universitet eller fagskole eller læring på jobben.

makeup Counter

For noen starter ut i makeup virksomheten, kan de finne arbeid først på lokalt nivå på makeup telleren i en lokal varehus, ifølge State University nettsted. Mens det er ikke sannsynlig at disse fagpersonene vil bli bedt om å lage spesielle effekter makeup, de forstår hvordan du oppretter flere ulike utseende med sminke inkludert hverdags makeup til glamour utseende. For dette (og alle) makeup fagfolk er det viktig å holde seg på toppen av de siste trender, farger og typer sminke for å bringe den mest moderne utseende til sine kunder.

Teater

Teaterproduksjoner stole på makeup artister til å lage protese nesen, for å styrke aktørenes funksjoner slik at han kan bli sett fra baksiden av teateret, for å gjøre en skuespiller ser eldre eller yngre, eller for å skape realistiske spesialeffekter makeup som arr, ifølge nettsiden State University. Disse makeup fagfolk har vanligvis en utdanning innen teater med vekt på kostymer og sminke. Gjennom en kombinasjon av erfaring og opplæring, lærer denne makeup artist hvordan å evaluere ytelsen plass slik at hennes makeup design vil ikke bare bli sett av publikum, men vil ikke bli negativt påvirket av teatrets belysning.

Films

Den makeup artist jobber i filmindustrien forplikter seg tilsvarende opplæring til teatralsk makeup artist. Men noen forskjeller i måten denne artisten skaper hans design. I motsetning til teatralsk sminke, som må være overdrevet, slik at publikum sitter på balkongen med et teater kan se det, er film sminke mye mer subtil; skuespilleren står svært nær kameraet. Dette makeup artist kan også lage protetikk og spesialeffekter makeup som det bæres av John Rhys-Davies som Gimli i "Ringenes Herre" -trilogien. Men disse makeup artister forstår også hvordan hverdagen makeup skal se ut, samt perioden makeup, og hvordan å skjule urenheter.

Mote

Mange makeup artister aspirere til en verden av mote. Ifølge State University nettsted, disse makeup proffene vet hvordan de skal dekke urenheter og gir modellene en feilfri utseende. De forstår glamour utseende, det ser bra ut under harde lys av et studio shoot, og har et arsenal av kreative ideer for å forbedre modellens utseende basert på shoot.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/typer-av-makeup-artist-jobs/ "

相关文章!
 • Tips fra en Makeup Artist Tips fra en Makeup Artist
  - 阅 1

  Makeup kan brukes i en rekke måter å utfylle ikke bare din naturlige skjønnhet, men den type anledning du deltar i. Få tips om hvordan du kan bruke makeup med hjelp fra en utdannet og sertifisert makeup artist i denne gratis video-serien. Oppføring 1

 • Hvordan lage en CV for en Makeup Artist Hvordan lage en CV for en Makeup Artist
  - 阅 0

  Makeup artister jobber bak kulissene for å hjelpe "forskjønne" og make personer som er i offentlighetens søkelys. For å få en jobb som en makeup artist, må du markedsføre dine ferdigheter. Samle all din erfaring og trening i en CV. Deretter kan

 • Hvordan en Makeup Artist Tilbring en arbeidsdag? Hvordan en Makeup Artist Tilbring en arbeidsdag?
  - 阅 5

  Generelle plikter En makeup artist bruker en vanlig arbeidsdag på settet til en film, TV-show, fotoshoot, musikkvideo, lek, rullebane show eller en annen type tilhørende produksjonsutstyr. Hans generelle oppgaver omfatter å sørge for at alle utøverne