Amopage

Typer av kabaler

- Views 0
Advertisement

Solitaire refererer til noen kort spill designet for en enkelt spiller. I de fleste kabal spill, bruker spilleren en standard kortstokk med 52 kort til å arbeide gjennom en rekke skuespill og betingelser for å nå en seierspoeng. Hvis han blir sittende fast, må han stokke dekk og starte på nytt. Solitaire har eksplodert i dataalderen, gir Web surfere og kontorarbeidere en enkel måte å bruke noen minutter på sin datamaskin.

Klondike

Klondike er den definitive form av kabal. Spilleren stokker kortstokken og setter ned sju hauger av skjulte kortene - ett kort i den første og hver etterfølgende haug ett kort høyere enn den forrige. Det øverste kortet i hver bunke er slått ansiktet opp, og spilleren slår deretter over de gjenværende kortene i kortstokken. Hvis noen kort er en rang lavere enn et ansikt-opp kort og et vekslende farger, kan den plasseres på toppen av dette kortet. Face-up ess kan brukes til å lage en ny bunke, en for hver farge, som spilleren kan legge andre kort i samme farge i rekkefølge. Målet er å jobbe gjennom hele kortstokken før spilleren har en haug for hver farge.

Golf

I Golf, mikser spilleren dekk og legger ut syv hauger av fem kort hver, med forsiden opp. Han snur deretter opp ett kort fra resten av dekket og setter den til side som grunnlag. Hensikten er å få alle kortene fra de syv hauger på det grunnlaget før spilleren kan trekke gjennom resten av dekket.

Canfield

Begynn Canfield av stokker og sette 10 kort til side for å danne en reserve. De neste fire kort trekkes og settes ned som grunnlag for fire separate hauger kalt tablåer. Et femte kort trekkes og plasseres over de fire hauger å tjene som grunnlag - tre andre stiftelser vil bli bygget fra det samme kortet i de tre andre dresser. Hensikten er å få alle kort i grunnlaget hauger, rangert sekvensielt i orden.

Edderkopp

Spider innebærer to kortstokker, som spilleren stokker sammen. Han tar deretter 10 kolonner med kort, hver med det øverste kortet vender opp. Face-up-kort kan flyttes på toppen av alle andre kort i samme farge rangert en høyere. Hvis du flytter et ansikt-opp kort fra toppen av en haug, slår den høyeste forsiden ned kortet opp. Hvis du har en komplett dress av kortene rangert rekkefølge fra konge til ess, kan du sette den til side. Hensikten er å sette to kopier av alle fire farger til side på denne måte.

Monte Carlo

Med Monte Carlo, mikser spilleren dekk og legger ut 25 kort med forsiden opp i fem rader med fem, som danner en firkant. Han kan fjerne kortene i par, forutsatt at de er av samme rang og side-ved-side eller med berøre hjørner. Tomme plasser oppdateres fra resten av dekket. Spillet fortsetter til alle 52 kortene har blitt fjernet eller spilleren blir sittende fast.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/typer-av-kabaler/ "

相关文章!
 • Hvilke typer objekter Bruk AA-batterier? Hvilke typer objekter Bruk AA-batterier?
  - 阅 0

  Varer til lek, hjem og på farten som tar AA-batterier har blir mindre fremtredende med utviklingen innen teknologi, men de er fortsatt utbredt. Disse kommer i hendig spesielt når du tar en tur til et sted uten strøm eller strømmen går ut hjemme, og d

 • Forskjellige typer Kortspill Forskjellige typer Kortspill
  - 阅 0

  Mange forskjellige typer av kortspill eksisterer for å gi timer med underholdning for spillere. Enten du spiller alene eller med to eller flere spillere, kortspill er en billig form for underholdning, så vel som ved hjelp av minne, statistiske og kon

 • Typer brennevin laget av Agave Typer brennevin laget av Agave
  - 阅 1

  Tequila, mescal og Charanda er tre tradisjonelle meksikanske brennevin laget av destillasjon og fermen saft fra agave anlegget. Agave er ofte forvekslet med en kaktus på grunn av sine piggete blader, men det er faktisk medlem av liljefamilien. Tequil