Amopage

Tunge hodet og angst

- Views 0
Advertisement

Tunge hodet og angst


Tunge hodet er en type spenning hodepine. Så mange som 90 prosent av amerikanerne har lidd av tungt hode på et tidspunkt i livet. Mange beskriver det som en følelse av et stramt bånd rundt hodet. Milde eller isolerte tilfeller av tunge hodet er relativt enkle å håndtere med ikke-reseptbelagte legemidler og sunne arbeidsvaner. Men alvorlige eller tilbakevendende tilfeller av tunge hodet er en grunn til bekymring, spesielt når de er forbundet med symptomer på angst.

Fører til

Angst er den vanligste årsaken til tilbakevendende tunge hode symptomer. Men stirrer på en dataskjerm hele dagen, kan forkjølelse, en lomme tilstand og tung drikking forårsake lignende symptomer. Andre vanlige årsaker inkluderer panikkanfall, depresjon og migrene. I sjeldne tilfeller kan en hjerne abnormitet kan føre til en følelse av trykk og tyngde i hodet. En rekke faktorer kan bidra til kontinuerlig angst, blant annet stress, press for å utføre, tap av en jobb, skifte av skoler, død av et familiemedlem, traumer, overgrep, en hard break-up, skilsmisse og tilbaketrekking fra vanedannende stoffer .

symptomer

Tunge hodet er preget av en tetthet, spenning eller tyngde i hodet. Andre symptomer, om noen, kan brukes til å diagnostisere den underliggende tilstand. Symptomer på angst, en vanlig årsak til tunge hodet, kan omfatte svetting, kvalme, diaré, muskelspenninger, svimmelhet, søvnløshet, irritabilitet, rastløshet, brystsmerter, hjertebank, skjelving, blir lett skremt og pågående bekymring.

komplikasjoner

Når angst hvis venstre ubehandlet, kan det ikke bare føre til tunge hodet, men forverres og påvirke daglig fungering, inkludert skole, arbeid, sosiale aktiviteter og relasjoner. I verst tenkelige scenarier ubehandlet angst kan føre til erektil dysfunksjon hos menn, økt blodtrykk og lipid (fett) nivåer, hjerteinfarkt, slag og autoimmune sykdommer.

Behandling

Den beste måten å behandle tungt hode er å behandle den underliggende tilstand. Din fastlege kan henvise deg til en nevrolog som kan teste for hjernen unormalt og migrene. Hvis ingen fysisk sykdom er funnet, kan en psykiater eller psykolog som har spesialisert seg på angstlidelser avgjøre om du lider av en angstlidelse. Angstlidelser kan effektivt behandles med medisiner og terapi.

Forebygging

Søker hjelp fra helsepersonell på de tidlige stadier av angst eller etter store livsforvandlende hendelser kan bidra til å forhindre komplikasjoner. Det er forsinkelsen i behandling av virkningene av traumatisk erfaring, stress eller utmattelse som fører til utvikling av tungt hode og angstlidelse. Forstå risikofaktorer og årsaker til angst kan hjelpe deg å unngå tungt hode og angst i fremtiden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tunge-hodet-og-angst/ "

相关文章!
 • Tegn og symptomer på lavt progesteron Tegn og symptomer på lavt progesteron
  - 阅 0

  Lavt progesteron symptomene vil påvirke flertallet av kvinner i sin levetid, særlig når overgangsalderen nærmer seg. Lav progesteron symptomer er ofte forbundet med høyere nivåer av østrogen i kroppen, eller østrogen dominans. Fallende progesteron ni

 • Hva gjør du når en Sunflower Dies Hva gjør du når en Sunflower Dies
  - 阅 0

  Fra den ruvende russiske Mammoth til multi-forgrenet, røde blomster Moulin Rouge, solsikker (Helianthus annuus) er lyse ambassadører for solfylte sommerdager ettermiddager. Når høsten ruller rundt, men bladene dør, stilkene brun og en topptung stilke

 • Bivirkninger av sulfa narkotika Bivirkninger av sulfa narkotika
  - 阅 0

  Sulfa narkotika er en ganske vanlig behandling for bakterier og sopp, og de er en av de eldste narkotika fortsatt tilgjengelig på markedet. De ble først oppdaget i 1935 av Gerhard Domagk i Tyskland. I dag, sulfa narkotika som blir brukt er: Thiosulfi