Amopage

Trukket tilbake muskelsymptomer

- Views 0
Advertisement

Trukket tilbake muskelsymptomer


En trakk tilbake muskel kan være ganske smertefullt. Det finnes en rekke symptomer som ledetråd du inn på om du kanskje har anstrengt en muskel i ryggen. Erkjennelsen av disse symptomene, og få riktig behandling er viktig. Jo lenger du lar en skade gå uten behandling, jo mer risiko du kjører. Den gode nyheten er de fleste muskel og ligament skader er ikke alle som alvorlig. De kan skade mye, men de er vanligvis ikke kommer til å sette deg i fare for langvarige helseproblemer. Noen skader er mer alvorlige enn andre. Det er nøkkelen til å gjenkjenne symptomer på en trukket tilbake muskel så du kan begynne rehabilitering så snart som mulig. Dette er den beste måten å unngå kroniske problemer og permanent skade på muskler.

akutt smerte

Akutte smerter i ett eller flere av ryggmuskulaturen er et symptom på et trekk. Du kan føle en skarp smerte som driver deg gal. Noen ganger akutt smerte oppstår bare når du er i en bestemt posisjon, og i mer alvorlige tilfeller, er det konstant. Denne type skarp stikkende følelse indikerer en betydelig belastning i muskelvev. Oppsøk lege eller fysioterapi hvis du lider av akutte ryggsmerter.

Stivhet eller stramhet

En stiv rygg er også et tegn på en trukket tilbake muskel. Hvis du føler tetthet i ryggen, kanskje du har anstrengt en eller flere muskler. Føles det som om du har begrenset bevegelse og innsnevret fleksibilitet? Dette kan bety at du har en trukket tilbake muskel. De berørte ligament vil ofte motstå bevegelse, og du kan føle en trekke sensasjon, noe som indikerer at muskelen ikke er i stand til å strekke til sin standard grense.

kjedelig Burning

Dull brennende smerte er ofte et symptom på en trukket tilbake muskel. Du kan kjenne følelsen at muskelen er i brann. Betennelse oppstår når en muskel er skadet, og det er vanlig å føle en betydelig varmemengde i området av skaden. Brennende smerte er ikke så alvorlig som akutt smerte, men det kan være svært belastende over en lengre tidsperiode. Få profesjonell hjelp til å lindre dette symptomet.

Trukket tilbake muskelsymptomer


kramper

En trakk tilbake muskel kan føre til ekstrem ubehag. Kramper er utrolig smertefullt, og du bør få behandling umiddelbart for å unngå ytterligere komplikasjoner. Nylig skadde muskler noen ganger går i spasmer når muskelen kontrakter på en voldelig måte. Denne typen ukontrollerbare sammentrekning kan vare i noen sekunder, noen få minutter eller timer. Tilbake spasmer er seriøs, så prøv å rehabilitere skaden din så snart som mulig.

Varme i Muscle

En trakk tilbake muskel kan noen ganger føles varmt å ta på. Det berørte området kan varme opp som hevelse fra skade fører til økt blodgjennomstrømning. Alvorlig hevelse og overskuddsvarme går hånd i hånd. Kjør hånden over det skadde området for å se om du oppdager hevelse eller overskuddsvarme. Dette er en viktig tegn av en stamme i muskelen.

prikking

Du kan føle en merkelig kriblende følelse hvis du har en trukket tilbake muskel. Tenk på hva som skjer når hånden din sovner. Blodstrømmen er kuttet av, og når den starter opp igjen, føler du en pins-og-nåler sensasjon. Det samme konseptet gjelder for anstrengt tilbake muskler. Skadde muskler kan ikke være i stand til å sirkulere blodet effektivt, og dette er hva som kan føre til en kribling i det berørte området.

Svakhet eller Strain

Svakhet eller unormal belastning er symptomer på en trukket tilbake muskel. Du kan ha problemer med å løfte visse objekter, bøyd over, sitter eller går. Dette er et tegn på at musklene ikke fungerer på full kapasitet. Det kan være frustrerende å være begrenset når det gjelder omfanget av bevegelse og din evne til å gå om det daglige liv. Tilbake muskelskader kan bremse deg ned. Hvis du har hatt en skade, bruke is til å redusere hevelse. Hvil tilbake for et par dager. Etter hvile, prøver å bevege seg rundt for å få blodet flyter. Hvis det virker mer alvorlig, ta kontakt med en spesialist som kan hjelpe deg med rehabilitering.

Trukket tilbake muskelsymptomer


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/trukket-tilbake-muskelsymptomer/ "

相关文章!
 • Recovery Time for trukket tilbake Muscle
  - 阅 0

  En trukket tilbake muskel refererer til en stamme av enten muskel eller sene. Den nedre del av ryggen er et vanlig sted for å oppleve en mindre rygg belastning. Mindre stammer er ikke alvorlig og vil leges med riktig restitusjon og rehabilitering øve

 • Wedding Frisyre Med trukket tilbake Curls Wedding Frisyre Med trukket tilbake Curls
  - 阅 0

  Hvis du har ditt hjerte satt på trukket tilbake krøller, er det noen viktige bryllup frisyrer som du kommer til å ønske å vite mer om. Lær om et bryllup frisyre med trukket tilbake krøller med hjelp fra en New York-basert freelance makeup og hår arti

 • Hvordan å behandle en trukket tilbake muskel Hvordan å behandle en trukket tilbake muskel
  - 阅 0

  Trakk tilbake muskler kan føre til smerter og noen intense sårhet. Det kan også gjøre det vanskelig for deg å flytte. Hvile, is da varmen er verktøy å bruke for å starte behandling, sammen med over-the-counter smertestillende midler. Du trenger Ispak