Amopage

Tropiske frukttrær for å hindre jorderosjon

- Views 0
Advertisement

Tropiske frukttrær for å hindre jorderosjon


Alle tropiske frukttrær bidra til å kontrollere vann og vind jorderosjon til en viss grad, fordi sterke røtter som forankrer trærne også holde jorda på plass. Noen arter, derimot, har spesielle egenskaper som gjør dem godt tilpasset til bruk for erosjonssikring. Disse egenskapene omfatter generelle hardførhet og handlekraft, fiber rot struktur, rask vekst og noe buskete vekst vaner.

Guava og Erosjon

Mange tropiske trær har blitt brukt for erosjonssikring, men de fleste av dem ikke bære spiselige frukter. Frukttrær bemerket for sin erosjonssikring i tropene er medlemmer av den sterke guava (Psidium) arter, vanligvis hardføre i USDA sone 9 og 10. Blant disse familiemedlemmene er den velkjente felles guava (Psidium guajava), hvis frukt er brukt for gelé og saft; og jordbær guava (Psidium littorale). Begge plantene dyrkes som enten små trær eller store, multistemmed busker.

guava Kjennetegn

Strawberry guava trær vokser 10 til 15 fot høye med glatt bark som varierer fra gul-grønn til mørkere grønn-grå. De hvite vårblomster med flere fremtredende pollenbærere blir fulgt av mørk rød, oval til pæreformet frukt i sommer. Vanlige guava trær er litt høyere, med tilsvarende farget bark som er scaly i teksturen. Bladene av både trær er oval i elliptiske i form. De guavas 'stabil, shrubby vane, noen ganger med flere badebukser, hjelper plantene holde jord. Guavas hjelpe også hindre vinderosjon av tørr jord ved å tegne mindre grunnvann fra jorden enn høyere trær ville.

kulturelle Krav

Hvis både frukt, produksjon og erosjonssikring er viktige, plante flere guavas. Selv om plantene er selv fruktbar, flere planter sikre større avkastning. Plant i full sol til veldig lys skygge i rike, Leir-sandjord. Plantene kan noen ganger tåler temperaturer ned til 20 grader Fahrenheit. En av måtene som guava og andre planter bidrar til å kontrollere erosjon er ved å kaste søppel, inkludert døde blader, grener og frukt. For erosjonssikring, ikke rake bort søppel. Hvis erosjonssikring er ikke et mål, kan guavas også dyrkes med hell i containere og utenfor deres hardførhet utvalg, overvintret inne.

guava Betraktninger

Den beste måten å kontrollere erosjon er å plante strimler store strimler av land med plantesamfunn som består av flere arter, inkludert gress, stauder, busker og små trær som guavas. Native til tropiske Amerika og Brasil, har guavas også blitt rapportert som invasiv enkelte steder. I Hawaii, jordbær guava, som ikke har noen innfødte naturlige predatorer, har tatt over mange naturalisert områder. Ironisk nok, når dette skjer og guava utkonkurrere blandede plantesamfunn av innfødte erosjon kontrollerende vegetasjon, erosjon kan faktisk øke.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tropiske-frukttraer-for-a-hindre-jorderosjon/ "

相关文章!
 • De fleste Cold-Hardy tropiske frukttrær De fleste Cold-Hardy tropiske frukttrær
  - 阅 0

  Tropiske frukttrær pleier å være delikat planter som visner ved første tegn på kald vind. Ikke alle arter er denne delikate, noen vil overleve flere kuldegrader. Vokse dem i et skjermet sted, utsatt for så mye sol som mulig, for å oppmuntre blomstrin

 • Liste over tropiske frukttrær for Florida Liste over tropiske frukttrær for Florida
  - 阅 0

  Med milde vintre og varme til varme somre, mange tropiske og sub-tropiske fruktbærende trær trives i Floridas klima. Mange tropiske trær bære frukter året rundt og har duftende blomster. Frukten er ofte ukjent for mange og ikke ofte sett på dagligvar

 • Hvordan kan Trees å hindre jorderosjon? Hvordan kan Trees å hindre jorderosjon?
  - 阅 0

  Trær redusere effekten av erosjonskrefter ved hjelp av sine rotsystemer og løvverk. Trerøtter begynne så tykke stilker som gren i fine filamenter for å skape et nettverk av fleksible tentakler som bidrar til å stabilisere jorda rundt treet og holde d