Amopage

Triks om Real Care baby II

- Views 0
Advertisement

Triks om Real Care baby II


The Real Care baby II er en avansert simulering modul i baby tenke over det programmet. Det krever at elevene ta vare på barnet simulering dukke over helgen og holde en journal av sine handlinger med den. Studenter får begrenset instruksjoner går inn i prosjektet. Å vite hva lærerne gjør om barnets behov, og programmering som styrer det, kan gjøre forskjellen mellom en bestått og ikke bestått.

Timing Out Care Hendelser

Student vedlikeholdsråd hevder barnets rop er “tilfeldig” og omsorg planen kan ikke forutsies. I sannhet, er babyen drevet av en sofistikert dataprogram med en fastsatt plan. Kunsten å forutse omsorg er å avgjøre hvilke av de 15 mulige innstillinger barnet ditt er programmert til. Enkle innstillinger har ni til 15 minutter mellom omsorgs hendelser. Omsorgs arrangementer finner sted hver to til 14 minutter på medium innstillinger, og ett til åtte minutter på harde innstillinger. Spore hvor mye tid mellom rop for å bestemme den gjennomsnittlige tiden mellom krav til din baby.

Emergency Innstillinger

Hvis du vet om en kommende hinder som vil holde deg fra tending til babyen, spør læreren din på forhånd for en “stille periode”. Babyer kan programmeres med opptil tre rolige perioder hvor det sover og ikke krever omsorg. Hvis det oppstår en nødsituasjon etter simuleringen begynner, kan studenten avslutte prosjektet heller enn å prøve å videreføre prosjektet i fare for å mislykkes. Det er en krise stenge rett under "Ekte Care baby II" etikett på dukkens tilbake, like over kontaktpunkt. Bruk en liten del av ledningen eller slutten på en blyant til å trykke på knappen.

Order of Care

Studentene må ta vare på barnet når det gråter. De grunnleggende instruksjoner si å passere den store sjarmen på ID-armbånd over en av barnets kontaktpunkter. Når det klokkespill, bruker du prøving og feiling for å jobbe gjennom alle mulige behandlingsscenarier før gråt stopper. Trikset er å følge en grunnleggende hierarki av behov, basert på den omsorg du allerede har gitt. Du bør mate, rap, endring og rocke babyen i den rekkefølgen uten å gjenta den siste omsorg akt. Hvis det du gjør ikke stoppe å gråte etter 10 sekunder, endre taktikk. Om ikke annet roer barnet, må det bli trøstet mer. Rock barnet til den begynner å lage pustelyder og fortsetter til det Coos.

Misbruke

Hvis Real Care baby har blitt håndtert omtrent, ristes eller feil holdt, kan det spille inn en "misbruk" og må rystet til det stopper å gråte. Dette kan ta flere minutter. Også, hvis en baby stopper fôring, men gjør ikke COO, en mishandling har vært registrert under fôring. Babyen vil lagre opp til 49 misbruk poster, slik at de er forventet. Kvitter hver misbruk i dagboken din, og gi en detaljert og legitim grunn for hvorfor misbruket skjedde. Lærere vil ta hensyn til omstendighetene rundt posten, og en rimelig forklaring kan spare poeng på karakteren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/triks-om-real-care-baby-ii/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre øvelser med en baby Hvordan å gjøre øvelser med en baby
  - 阅 0

  Nå som baby er på utsiden, er du sannsynligvis spent på å få din gamle kropp tilbake. På dette stadiet, kan det være upraktisk å forlate den lille med en sitter slik at du kan ta turen til treningsstudioet. Eller kanskje du liker tanken på å innlemme

 • Hvordan å bade, Endre og mate en baby Hvordan å bade, Endre og mate en baby
  - 阅 0

  Lær hvordan du kan ta vare på et nyfødt barn hjem fra sykehuset, inkludert tips og triks om bading, raping, bleieskift, negl klipping og ta vare på et spedbarn, fra en erfaren mor i denne gratis how-to video-serien. oppsummering Series Med dagens hek

 • Baby Shower Foods & Forretter Baby Shower Foods & Forretter
  - 阅 0

  Enten en forventningsfull mor avventer ankomsten av hennes første eller hennes femte baby, er hun opplever en av de mest spennende tiden av sitt liv. Baby dusj er festligheter der foreldre-å-være inviterer sine nærmeste venner og familie for å feire