Amopage

Trenger jeg Straw eller et teppe på gressfrø?

- Views 0
Advertisement

Trenger jeg Straw eller et teppe på gressfrø?


Gress og en erosjonssikring teppe kan brukes separat eller sammen. Straw hjelper holde fuktighet i jorda for å holde plenen frø fuktig under spiring. En erosjonskontrollteppe tjener til å beskytte skrå områder hvor regn eller sprinkler vannavrenning kunne erodere vekk jordsmonnet. Teppet bidrar også til å holde jorda fuktig. Begge disse gulvbelegg holde jorda varmere i løpet av dagen og natten og husly nye gress frøplanter. Jordsmonnet må være varm for å muliggjøre nytt gress anlegget for å etablere sitt rotsystem. Som halm eller halm teppe begynner å brytes ned, nitrogen frigjøres feeds plantevekst.

Klargjøring av jord etter såkorn og gjødsel

Du har jevnet området, kringkasting frø og spre ut gjødsel. Nå er det på tide å blande det i. Bruk en landskaps rake å blande gressfrø og gjødsel i med toppen 1/4 tommers av matjord. Flytt tinnene på den rake frem og tilbake over bakken, og tindene vil dekke frøene med smuss. Ikke grave tindene i for dypt, eller du vil begrave frøene utover deres evne til å spire gjennom jord skorpe.

Spre Straw

Bryte åpne en balle av halm i midten av plenen. Skjær strengene med en lommekniv for å gjøre dette. Kick de store flak av halm rundt for å få dem til å bryte opp. Rake halm over seeded området før det er bare 1/2 tommers dyp. Du vil se områder der bakken viser gjennom, men ikke være altfor bekymret. Tilsett mer halm etter behov. Ideen er å få et jevnt lag med halm over området. Du må kanskje mer eller mindre enn en balle, avhengig av størrelsen på seeded området.

Erosjonssikring Tepper

Disse tepper kan finnes på din lokale hjem og hage butikken. Lå da på rygger, skråninger eller raviner hvor overvann vil oppstå. Hvis du ikke bruker disse, vil erosjon dekke opp og bære bort gressfrø. Hvis du bor i en høy vind område, stake tepper ned med tre Sakkyndige stakes. Hamre dem inn med en hammer for å holde dem fra å blåse bort.

Bruk av halm og tepper Effektivt

Fukt strå og halm tepper med sprinkleranlegg. Hvis du ikke har i bakken sprinkleranlegg, bruke en oscillerende sprinkleranlegg koblet til en hageslange. La sprinkleranlegg kjøre i en halvtime tre ganger per dag. Gjør dette til du ser gress spirer. Vann til en time hver morgen etterpå. Denne ekstra vann vil bidra til å etablere rotsystemet. Hvis været blir varmt, vil halmen bidra til å redusere fordampning. Klippe plenen når gresset har nådd 3 inches høy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/trenger-jeg-straw-eller-et-teppe-pa-gressfro/ "

相关文章!