Amopage

Trenger du virkelig å Rust Proof et kjøretøy?

- Views 0
Advertisement

Trenger du virkelig å Rust Proof et kjøretøy?


Sammen med nødblinkelyset væske og lyddemper lagrene, "rust prøvetrykk" virker som en av disse begrepene skruppelløse bruktbil selgere og mekanikere bruker til å lirke bort noen flere av dine hardt opptjente dollar. Faktum er at i mange områder, spesielt de sør for Mason Dixon linjen der det sjelden snør, det virkelig er en sløsing med penger. Rust korrektur (aka undercoating), som det er kjent på biler, beskytter bare bunnen av kjøretøyet under visse betingelser, men stopper langt unna å beskytte hele bilen som navnet kan tilsi. Men det har sine bruksområder.

Historie

-Understells dateres så langt tilbake som mannen har gjort biler som ruster. De første kjente typer var av furu harpiks og asfalt tjære og ble brukt på utsatte jern komponenter av seilskuter for å hindre korrosjon forårsaket av konstant salt-luft eksponering. Faktisk er de fleste typer av underbelegg anvendt for nettopp dette formålet. Henry Ford anerkjent dette, da han begynte å tilby undercoating som et alternativ så langt tilbake som 1940.

Funksjon

Selv om bunnen av bilen sjelden får sin grunn oppmerksomhet, er det faktum at det er denne ukjente helten som bærer byrden av veien mange overgrep. Det mest ødeleggende av disse er utvilsomt det salt som brukes for å fjerne frosne veier av is. Mens relativt inert i fast form, gjør salt smelte snø og blir absorbert i vannet som dannes i veien. Denne svært etsende saltvann legger seg inn i de små sprekker som finnes under alle biler og fortsetter å spise alt det kommer i kontakt med.

I disse miljøene kan undercoating bevise helt uvurderlig både som korrosjonshindrende og fugemasse. Noen biler har stilt betydelige strukturelle skader fra salt eksponering etter så få som to vintre, så undercoating bør vurderes et must hvis bilen går regelmessig i disse forholdene.

typer

Alt selve påføringen er i det vesentlige den samme, som det er i det vesentlige en tykk lim som er utformet for å bli våt og klebrig så lenge som mulig. Mest underbelegg inneholder et bindemiddel, slik som asfalt eller epoksy, og faste komponenter, slik som glassfiber eller keramiske noduler. Disse faste bestanddeler bidrar til å styrke den underbelegg og, i noen tilfeller kan gi en betydelig mengde av lyddempende.

Butikk-kjøpte gummi undercoatings er egentlig en spray-on, romtemperatur vulkaniserende tetningsmasse. Disse typene pleier å gå på for tynn til å gi tilstrekkelig beskyttelse og er beryktet for å utvikle bobler og fangst vann mot chassiset.

ulempene

Hvis venstre til egne enheter, vil undercoating slutt stivne og begynner å chip bort, så det er ikke en set-og-glem prosedyre. Undercoating kan legge en betydelig mengde vekt, spesielt gammeldags asfalttyper hvis lagt på tykkere enn nødvendig. Men den største ulempen til noen form for "rust-korrektur" er at feil brukt og vedlikeholdt, kan de faktisk øke frekvensen av bilens forfall. Dersom en spesielt tynn del er direkte supplement til en tykk del, kan den tynnere del chip bort og felle fuktighet mellom den tykke delen og legemet, akselererer korrosjon betydelig.

Å kjøpe eller søke

Bil samfunnet har nådd en generell enighet om at fabrikken undercoating arbeidsplasser er ikke verdt papiret de er fakturert på. Vanligvis produsenter gjelder bare et tynt lag med den billigste rust korrektur tilgjengelig på fabrikken og er sannsynligvis allerede seks måneder gammel etter når det kommer til din oppkjørselen.

Du kan bruke din egen rust prøvetrykk, men det kan være verdt pengene å ta bilen til en butikk som spesialiserer seg i prosedyren. Som nevnt ovenfor, kan feilaktig anvendelse føre til langt mer skade enn godt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/trenger-du-virkelig-a-rust-proof-et-kjoretoy/ "

相关文章!
 • Trenger du virkelig Termite forsikring?
  - 阅 1

  Termitter - nøytrale hued maur-lignende skapninger - kan skape kaos på ditt hjem. Du kan ikke engang vet du har et problem, som de gjennomgår bak veggene i hjemmet ditt, forårsaker usett - og kostbare - skader. Termite forsikring kan hjelpe dekke kos

 • Trenger du virkelig Livsforsikring? Trenger du virkelig Livsforsikring?
  - 阅 0

  Enten du trenger livsforsikring avhenger av dine familieforhold og din personlige økonomiske status. Ingen klapp svaret dekker hver enkelt situasjon. Vurderer familien økonomiske tilstand så objektivt som mulig kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger

 • Trenger du virkelig en High School Diploma å være en medisinsk assistent?
  - 阅 0

  Generelt medisinsk assistenter har high school vitnemål eller GEDs. De fleste arbeidsgivere vil ikke ansette medarbeidere uten den ene eller den andre. Å ha et diplom eller GED viser at du har grunnleggende ferdigheter som mulig for deg å gjøre jobbe